Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
811
Cevap
3
Favori
66.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • sanırsam subwoofer için boşluk koymuşlar ama kendisini koymamışlar.
  • arkdaşlar genel olarak yardımcı olmaya çalışıyım bir 200 tk kullanıcısı olarak sorulanlara.benim cihazımda tuşlarda herhangi bir bombelik ya da düzensizlik yok hepsi çok düzgün her açıdan baktımgayet sessiz çalışıyor hatta çoğunlukla fan sesini hiç duymuyorsnuz normal oda ortamında.wireless modemi evin giriş kapısında,iki oda arkada kullanıyorum ve amerikan kapılar kapalı olarak(amerikan kapıların ortaları yalıtım malzemesi ile dolu olduğundan sinyalleri engellediğini biliyorum)ona rağmen sinyal gücü full ve apartmadaki hemen her wireles modemi algılayacak kadar iyi.listede 15 e yakın mdem görüyorum.hatta iki kat üst ve alttaki komşularımızın modemlerini bile full sinyal gücüyle algılıyor.bu konuda içiniz rahat olsun bana kalırsa.ses çıkışı içinse bi önceki sayfada kullandığım ayarları yapınca daha kaliteli ve yüksek bir ses çıkışı yakaladım.isteyenler o ayarlarda daha yüksek ses alabilirler.şarj durumuna gelince arkadaşların da söyledği gibi 17.3 inch hd plus ekrana sahip bir ekrana rağmen müzik dinleme,program kurup kaldırma ,nette sürekli gezme gibi aktivitelerle ve ekran parlaklığı en yükseğe en yakın ayarlarda kullanırken pil 2-2.20 sa arasında kullanım sağlıyor.başka merak edilenler varsa yardımcı olmaya çalışırım.selamlar...

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera™ // HTC Motion Launch™ // HTC Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa150

arkadaşlar karar verdim sayılır pb ye servis konusunda sıkıntı olmaz herhalde degil mi?
    bir de şu ürün nasıldır acaba alınır mı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb3j1ewi-eb3j1ewi-core-i3-370m--2.40ghz-4gb-320gb-dvdrw-max.intel-15.5cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48718

nevokça arkadaşım hdmı ile bağladın değil mi herhangi bi sorun yok tv görüntü kalitesinde?kablosuz tvye bağlanma olayı pbde yok herhalde o özelliği de tam olarak anlamış değilim ama pbde var mı bilmiyorum

wireless çekimi nasıl arkadaşlar bazı laptoplar başka odadan bile çekmiyor

kronik sence eksileri nedir?artık sipariş vericem onun için soruyorum yakınlarda vatan yok netten sipariş versem sorun olmaz değil mi?cevaplarsan sevinirim:)

Görüntü çok güzel.hdmı kablo ile tv'ye bağladım 720p ve bluray denedim çok iyi görüntü alıyorum.Tv'ye diğer yollardan bağlanma olayını bilmiyrum.Ayrıca wireless baya bi iyi 2 oda yana geçtim çubuk 5'di aşşa kata başka daireye geçtim 5 çubuktaydı hala, yani gayet iyi.Ayrıca bazı arkadaşlar ses pek iyi değil diyorlar ama bence çok iyi sonuçta leptap yani

• ben de bir şey daha sorayım arkadaşlar.çok sessiz ortamda pc nin daha dğrusu hdd nin sesini hiç dinledinz mi?hdd den cızlama sesi gibi tiz ancak arkasına kulağını koyup dinlediğinde duyabilceğinz bir ses farkettiniz mi ve de yine çok sessiz ortamda duyulabilcek çalışma sesi gibi tıkırt diye arada bir olan bir ses?sanırım tıkırt şeklindeki çalışma sesi daha çok pc boştayken hiç bir işlem yapılmadığında oluyor arada bir.biraz fazla titizim de ben gece hiç ses yokken farkettim bi sormak istedim herkeste durum aynı mı diye?.çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de bir bakarsanız sevinirim.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera™ // HTC Motion Launch™ // HTC Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: gkyrn

ben de bir şey daha sorayım arkadaşlar.çok sessiz ortamda pc nin daha dğrusu hdd nin sesini hiç dinledinz mi?hdd den cızlama sesi gibi tiz ancak arkasına kulağını koyup dinlediğinde duyabilceğinz bir ses farkettiniz mi ve de yine çok sessiz ortamda duyulabilcek çalışma sesi gibi tıkırt diye arada bir olan bir ses?sanırım tıkırt şeklindeki çalışma sesi daha çok pc boştayken hiç bir işlem yapılmadığında oluyor arada bir.biraz fazla titizim de ben gece hiç ses yokken farkettim bi sormak istedim herkeste durum aynı mı diye?.çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de bir bakarsanız sevinirim.

evt boyle sankı boy metal ustune kalem ıle cızer gıbı bır ses farkındayım gece hıssedıyorum o sesı:) ben onlıne oyun 5 tane bırden acıyorum oynuyorum fan son suratta calısıyor ama kapagı kapandnmı sen mınumum dusuyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: newokca

quote:

arkadaşlar karar verdim sayılır pb ye servis konusunda sıkıntı olmaz herhalde degil mi?
    bir de şu ürün nasıldır acaba alınır mı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb3j1ewi-eb3j1ewi-core-i3-370m--2.40ghz-4gb-320gb-dvdrw-max.intel-15.5cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48718

nevokça arkadaşım hdmı ile bağladın değil mi herhangi bi sorun yok tv görüntü kalitesinde?kablosuz tvye bağlanma olayı pbde yok herhalde o özelliği de tam olarak anlamış değilim ama pbde var mı bilmiyorum

wireless çekimi nasıl arkadaşlar bazı laptoplar başka odadan bile çekmiyor

kronik sence eksileri nedir?artık sipariş vericem onun için soruyorum yakınlarda vatan yok netten sipariş versem sorun olmaz değil mi?cevaplarsan sevinirim:)

Görüntü çok güzel.hdmı kablo ile tv'ye bağladım 720p ve bluray denedim çok iyi görüntü alıyorum.Tv'ye diğer yollardan bağlanma olayını bilmiyrum.Ayrıca wireless baya bi iyi 2 oda yana geçtim çubuk 5'di aşşa kata başka daireye geçtim 5 çubuktaydı hala, yani gayet iyi.Ayrıca bazı arkadaşlar ses pek iyi değil diyorlar ama bence çok iyi sonuçta leptap yani

Pilinde Sony ibaresi varmı? bazıları pillerin sony oldugunu soyledı..bende ozellıkle pılı cıkarıp her yerıne baktım hıc bır yerde sonyle alakalı bırsey yazmıyor...sadece bır yerde made ın chına for acer inc. ıye yazıyor...(Acer satın almıs zaten pb'yi)bende pil en en fazla 2 saat gıdıyor hemde power save ayarlarına ragmen..bende pıllerden kıllandım...internetten aldım pc'yı :(( acaba kullanılmıs pıller mı??

• valla okuduğum kadarıyla pb nin sorunu yok o hafif cızırtı sesinin fazla bi sorun teşkil etmeyeceğini sanıyorum inş öyledir:)ve yarın netten sipaişi veriorum inş bi aksilik çıkmaz çünkü her geçen gün fiyat artıyor ve de kalmayacağından korkuyorum almanyadan getirteyim dedim bir de riske girmek istemedim servis konusu kafamı kurcalıyor yani uluslarası bi sözleşmesi var mı acaba pb nin?sordum orda 100tk olan lm 98 şu an 600 euro ama 200 tk yı bulamadık sizce ne yapayım??? teşekkürler...

ben de netten almayı düşünüyorum ama şimdi ben de kıllandım öyle bi olay var mıdır gerçekten(ürünlerin kullanılması gibi)???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa150 -- 10 Şubat 2011; 20:36:06 >

@lostknightmare, ekran parlaklıgını ayarlarsan biraz daha yüksek verim alabilirsin 1bucuk saat gercekten az ben internet müzik denedim 2saat - 2 saat 20dak arası değişiyor. Ayrıca batarya 6pinlik sony batarya, bu bilgilerinde yazıyor ben açıp bakmadım.

edit: teşhir ürünlerini bazen gönderdiği kesin vatan'ın sansınıza kalmıs ama en kötü ihtimalle, koşulsuz iade hakkınız var ama zaman kaybından baska birsey deil. tabi bu size teşhir ürünü gönderecekleri anlamına gelmez dediğim gibi bazen gönderiyor.

Yurtdışından almak benimde işime gelmedi, geldim Türkiyeden aldım, masa üstü parçaları sorun deilde laptop bu nazik alet ne olacağı belli olmaz garanti önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 10 Şubat 2011; 20:41:26 >

sizce kendimi çok zorlayıp pb nin üzerine yaklaşık 500 tl daha koyup şu ürünü almak mantıklı mı yoksa pb bundan daha mı ağır basar kısacası karşılaştırabilir miyiz???
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-f13m1eh-f13m1eh-core-i5-560m--2.66ghz-4gb-500gb-dvdrwbr-1024mb-gt425m-16.4cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=48713#divDigerResimler

ya sony adı var cok mantıksız paradan deıılde cok gereksız o fıyata

• Bugun burdakı sarjla ılglı surelerı de gorunce ..kıllandım ve pılı sonuna kadar sarj edıp ..ayarları power savera getırıp hatta ekran parlaklıgını ortanında altına ındırerek..ınternetten dızı ızlerken sarj suresını test ettım...1 saat 40 dakıkada bıttı kapandı...sonra oturdum kullanım kılavuzunu dıdık dıdık ettım hıc bır yerde sarj suresı yazmıyor..napmalı yaw goturup sıkayet etmelı mıyım? bır de nasıl ıspatlıcam boyle bırseyı cok gorecelı...burda herkes 2 saat 2.5 saatten bahsedıyo...benımkısı 2 saatı bıle gormuyor nerdeyse 1.5 saat...bir haftayı da gectı alalı..canımı sıktı bu ıs...

Orijinalden alıntı: ibosivas58
    ARKDASLAR BILMIYORUM FARK ETTINIZ MI BU DISK OLGUNDA TARAF SAG TARAFTA EN ARKA KISIMDA UFAK BIR BOSLUK VAR ORANIN NE OLD HAKINNDA BILGNIZ VARMI??

kardeşim benim bldiğim o boşluk notebooku kilitlemek için heralde bikaç yerde görmüştüm şifreli kilit ile kilitliyorlardı notebooku.
  • quote:

sizce kendimi çok zorlayıp pb nin üzerine yaklaşık 500 tl daha koyup şu ürünü almak mantıklı mı yoksa pb bundan daha mı ağır basar kısacası karşılaştırabilir miyiz???
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-f13m1eh-f13m1eh-core-i5-560m--2.66ghz-4gb-500gb-dvdrwbr-1024mb-gt425m-16.4cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=48713#divDigerResimler

paran varsa onu al full HD ve usb 3.0 var pb den iyi. ekran kartı denk sayılır. 500 tl lik bi fark sayılmaz ama genede o ürün için uygun sayılabilir fiyatı.

• Beyler ben bunu gece fark ettım benı cok rahahsız ettsı solda hemen fanın cıkısının olgu yerde pılle kullangım zamn boyle ıngrenc cınlama sesı cıkıyor kulanıgı az bıse yaklastırın cınlama sesını duyacaksnız yada bana ozel bıse galıba o ses prıze taktgımda ses dahada azalıyor belkıde gecenın sessızlıgınden ama bılmıyorum gece oyle bıse duyan varmı boyle prızden cıkarın batarya takılı olsun o sesı duyacaknız solda fanın sistemın sıcaklgı attıgı yerde hala gelıyor delı oldum ddddıı nasıl anlatabılrımkı cınlama ıste
    Do you now gumruk
  • bataryada sony yazmıyo diyenlere everestden printledim buradan görebilirler.
     PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR)
  • arkadaşlar bu laptopu bende aldım bugun elime geçti...modernwarı kurdum fullde kasarak oynattu neden acaba benim ilklsptopum yardımcı oluck var mı bana ayrıntılarıyla analatabilir mi fullde kasmadan nasıl onaybileceğimi:(jo 200tk modelinden aldım..yardımcı olabilirmisiniz sinirim bozuldu bu yüzden:(
  • black opsun 4. updatesini kur. ekran kartının 10.12 sürümünü yükle. kasma masma kalmaz

Orijinalden alıntı: kronik

modernwar da kasıyor galiba biris daha bahsetmisti buna yapacak birsey yok normal ayarda oynamalısınız, black ops da full ayarda kasmadan oynanıyor.

bu özellikte bir laptop için kasması normal mi?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.