Şimdi Ara

paçanga boregi yedim kiz evine cagiriyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler kahvaltida pacanga boregi yedim ve kiz eve cagiriyor yalniz olucaz ama rezil olmaktan korkuyorum disimi falan fircaladim ama gecmiyor onerileriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• One o.

• Ona da yedir bir yerden bulup.
  • Olmamış ...

• varsa karanfil at ağzına
  • Karanfil yok, csb degil ama konu disina yazarsam sonuclarina katlanirim dalgada gecin, sakizda denedim ama cidden kokuyor hala

• Sakıza abanıcaksın. First vivident ne varsa ortaya karışık yap birşeyler O da olmadı gazete kağıdı çiğne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koy 3-4 dilim kıza da götür. İstemem falan derse yolda gelirken 1-2 lokma yedim sen de ye birbirimize kokmayalım bari de. Smiley at :D
  • Kendini cope at

• Parfüm iç kesin çözüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kacmasikortil

Evet beyler kahvaltida pacanga boregi yedim ve kiz eve cagiriyor yalniz olucaz ama rezil olmaktan korkuyorum disimi falan fircaladim ama gecmiyor onerileriniz neler?

Göktürk maydanoz ve nane ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor123 -- 4 Temmuz 2012; 12:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Koy 3-4 dilim kıza da götür. İstemem falan derse yolda gelirken 1-2 lokma yedim sen de ye birbirimize kokmayalım bari de. Smiley at :D

Kalmadi ki hocam :D zaten dana gibi 4 tane yedim, ve kizda haftasonu gidicek 1.5 ay goremicem normalde olsa sonra gorusuruz falan derdim ama aslinda yarin gorusucektim bugune oldu. @Ustteki arkadas sakiza abanicam artik zaten mecbur. Su rocco nun agizda eriyen seylerinden aliriz

• quote:

Karanfil yok, csb degil ama konu disina yazarsam sonuclarina katlanirim dalgada gecin, sakizda denedim ama cidden kokuyor hala

ekmek ye bolca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor123

quote:

Evet beyler kahvaltida pacanga boregi yedim ve kiz eve cagiriyor yalniz olucaz ama rezil olmaktan korkuyorum disimi falan fircaladim ama gecmiyor onerileriniz neler?

Göktürk maydanoz ve nane ye

Sana mi yakalandim lan koskoca konu disinda :D ve maydonoz ne ise yaricak ki

• dişini fırçala, ve bi kebapçıya uğra giderken karanfil al 2-3 tane at ağzına bişey kalmaz...
  • biryerde okumuştum süt iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tijani Babangida

biryerde okumuştum süt iç

Hahahaha cakal seni :D:D

• Süt iç

• Erkek erkeğe kokmaz de yapış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 4 Temmuz 2012; 12:23:47 >
  • Tantunici kebapci tarzi bir yerden karanfil almaya karar verdim, dis fircalama sakiz cigneme olaylarini zaten yaptim. Sutde icmicem iyi hatirlattiniz icerdim ben unutup :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.