Şimdi Ara

ici karinca dolu pasta dilimini yanlislikla yedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
25.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ici karinca dolu pasta dilimini yanlislikla yedim karincalar caliskandirlar midemi delip cikarlar mi disari karinca sayisi maalesef cok sayida kokulari guzel karincalarin sizce ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yanlışlıkla Karınca Yersek Ne Olur?

Canlı bir karınca yanlışlıkla yutmak genellikle ciddi sağlık sorunlarına yol açmaz. Ancak, karıncalarda bulunan asit bazı kişilerde mide rahatsızlığına neden olabilir.

Karınca Yemekle İlgili Olası Riskler:

• Alerjik Reaksiyonlar: Bazı kişiler karıncalara karşı alerjik olabilir ve yanlışlıkla karınca yutmak alerjik reaksiyonlara neden olabilir.
    • Parazitler: Karıncalar parazit taşıyabilir, bu nedenle canlı bir karınca yutmak paraziter enfeksiyon riskini artırabilir.
    • Kimyasallar: Bazı karınca türleri kimyasal maddeler salgılar ve bu maddelerin yutulması sağlık sorunlarına neden olabilir.

Karınca İçeren Yemek Yenebilir mi?

İçerisinde ölü karıncalar olan yemekler genellikle zararsızdır. Ancak, canlı karıncalar içeren yemekleri yemekten kaçınmak en iyisidir, çünkü bu durum mide rahatsızlığına veya daha ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Karınca Yemek Zehirler mi?

Genellikle, yanlışlıkla karınca yemek zehirlemez. Ancak, alerjisi olan kişiler veya parazit taşıyan karıncaları yutan kişiler sağlık sorunları yaşayabilir.

Karınca Yemek Zararlı mıdır?

Küçük miktarlarda karınca yemek genellikle zararlı değildir. Ancak, büyük miktarlarda karınca yemek mide rahatsızlığı, alerjik reaksiyonlar veya paraziter enfeksiyonlar gibi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Yanlışlıkla karınca yerseniz, herhangi bir olumsuz belirti yaşarsanız tıbbi yardım almanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

ici karinca dolu pasta dilimini yanlislikla yedim karincalar caliskandirlar midemi delip cikarlar mi disari karinca sayisi maalesef cok sayida kokulari guzel karincalarin sizce ne yapmaliyim

Kola iç asidinde erisinler yok beslerim diyorsan ekmek içi ye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendimiArıyorum -- 5 Mayıs 2013; 23:41:27 >
  • ciddiyim parfum kokusu gibi koku geliyor bogazimdan olmuslermidir acaba sonucta karinca bu cok canlilar

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

ciddiyim parfum kokusu gibi koku geliyor bogazimdan olmuslermidir acaba sonucta karinca bu cok canlilar

Eğer mideye kadar indilerse orada mide asidinden ötürü yaşayamazlar. Su falan içtiniz mi yedikten sonra?
  • su ictim fakat karinca kokusu var icimde

• Tüylerim diken diken oldu,görmeye tiksiniyorum sen yemişsin
  • Sorun olacağını zannetmiyorum. Tabi bir doktor falan değilim ama yinede siz bilirsiniz tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afiyet olsun bro

• Midene indilerse miden ağzını yüzünü eritmiştir onların
  • mideye indilerse eğer asitten ölürler bi sorun olmaz ama iyi değilsen iyi hissetmiyosan hastaneye gitmekte fayda var
  • mide asidi eritmiştir tahminimce
  • hiç bir şey olmaz. yat uyu.
  • midende yuva kuracaklar sıcacık bir ortam
  • karıncalı çikolatalar var yurtdışında, bi şey olmaz.

bi kere babaannemde içine karınca dolmuş sürme çikolata yemişti, kendisini inandıramıyorduk evde karınca olduğuna, oturdu yedi hala yaşıyor.
  • Çocukken karıncali çikolata yemiştim. 10 yaşımdaydım şuan 22 yaşındayım yaşıyorum sorun yok yaşamaya devam. İlla aklına takıldaysa 1 litre kola iç kimse yaşamaz zaten yaşamasının mantığı yok.
  • Vitamini kabuğunda onun esas l...aa yanlış konu
  • 1 aya kadar koloni hazır
  • hayatında almadığın proteini almışsın olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

hayatında almadığın proteini almışsın olm

bak bu iyiydi :D

kimyasal sindirim yapan canlılar olduğumuzdan yaşamalarının imkanı yok önce mekanik sindirim ile yutsaydın bunları düşünmezdin şimdi
  • Karıncayiyen de yemen lazım başka kurtuluşu yok malesef

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.