Bildirim
P90x3 ile bu vucuttan bu vucut olur mu SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sence alttaki adam 1 sene mi çalışmıştır? -
quote:
Orijinalden alıntı: cangk
Sence alttaki adam 1 sene mi çalışmıştır?
Emin degilim ondan sordum 1 sene duzenli p90x3 yaparsam bu vucuda sahip olabilir miyim diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım daha gençsin sen bir başla antremana sabredersen aşağıdaki adam gibi olabilirsin. Ne var bir sene iki sene gibi zaman vermelere? Bu spor sakatlık vs. olmazsa ömürlüktür unutma -
quote:
Arkadaşım daha gençsin sen bir başla antremana sabredersen aşağıdaki adam gibi olabilirsin. Ne var bir sene iki sene gibi zaman vermelere? Bu spor sakatlık vs. olmazsa ömürlüktür unutma
Bunun farkindayim ve en onemli seyin devamlilik oldugunu da biliyorum, 1 sene icinde eger ulasabilirsem boyle bir vucuda ulasip sonrasinda korumayi umuyorum terslik olmazsa
Tavsiye ettiginiz baska program ya da herhangi bir sey var mi uyku duzeni ve besinler disinda
quote:
Orijinalden alıntı: DogInWhite
quote:
Arkadaşım daha gençsin sen bir başla antremana sabredersen aşağıdaki adam gibi olabilirsin. Ne var bir sene iki sene gibi zaman vermelere? Bu spor sakatlık vs. olmazsa ömürlüktür unutma
Bunun farkindayim ve en onemli seyin devamlilik oldugunu da biliyorum, 1 sene icinde eger ulasabilirsem boyle bir vucuda ulasip sonrasinda korumayi umuyorum terslik olmazsa
Tavsiye ettiginiz baska program ya da herhangi bir sey var mi uyku duzeni ve besinler disinda
Çocuk lean kaslı, sen yağlı kassızsın. Fakat fotoğraf hileleri var.
Düzenli antrenmana gidersen kardeşim ve düzenli beslenirsen bence 1.5-2 senede olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kucuk
quote:
quote:
Düzenli antrenmana gidersen kardeşim ve düzenli beslenirsen bence 1.5-2 senede olur.
Siskinlik mi kolay elde ederim yoksa sekillenme mi?
Ayriyetten bir ara hydroxcut kullandim kollarimda baya yaglanma var onlar azalmisti ancak kulanmayali 1 sene oldu yine kullanmadigim zamanin yagliligina dondu bunun bir cozumu var midir bolgesel yag yakma ozellikle biceps bolgesinde
(Yagli kasli diye okudum niyeyse)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earl Sweatshirt -- 21 Temmuz 2014; 11:24:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kucuk
quote:
quote:
Siskinlik mi kolay elde ederim yoksa sekillenme mi?
Ayriyetten bir ara hydroxcut kullandim kollarimda baya yaglanma var onlar azalmisti ancak kulanmayali 1 sene oldu yine kullanmadigim zamanin yagliligina dondu bunun bir cozumu var midir bolgesel yag yakma ozellikle biceps bolgesinde
(Yagli kasli diye okudum niyeyse)
Olmayan şeyi şekillendiremezsin.
Bölgesel yağ yakma diye bir şey yok.
-
Sadece sorduğun soruya yanıt veriyorum : Olmaz -
olmaz -
Niye 1 sene? Belki başlayacaksın 3 gün sonra bu ne yeaa deyip bırakıcaksın üyeliği?
Veya nefes + konstrasyon hoşuna gidecek ufkun açılacak diceksin ne 1 senesi ben 6 ayda düzenli beslenip geçerim diyeceksin hırs yapacaksın, (6 ayı sallıyorum)
Şu vakitte ... daha iyisi olacaksın.
Body building tamamen istek meselesi, kimisi dinozor olmak ister, kimisi bana iyi kötü fit görünmek yeter der,
bir kaç defa bırakıp 2,5 yıl aradan sonra tekrar başladım mesela, amacım dinozor olmak değil ,
Farklı fizik yapım nedeniyle göğüs yok gibi , göğüs kol ve biraz çeviklik amaçlayıp bu düzende gideceğim mesela.
Malum manken, bodyguard veyahut bu fiziğe ihtiyaç duyan bir iş yapmayacağım, ha yapacak olursam da hali hazırdaki vücüdun üzerine koyarım,
şu an 45 günü devirdim 3-4 aya istediğim vücudu yapıp antrenman ve kondisyon çalışacağım mesela daha da şişeyim şuramda şöyle olsun diye kasmanın manası yok.
-
1 sene boyunca p90x yapmışsın ama AB Ripper X e hiç bakmamış gibi karın kasların var.Belki de genetiktir.Ama 1 yılda yapılır o vücut bence.Hacim lazım MassX takivimi uygularsın P90X in tekrar.P90x3 e gerek yok ama illa yeni bir şey deneyeceksen sorun değil ama abripperx3 takvimde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkemq -- 21 Temmuz 2014; 17:21:07 >
Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi P90X3 yerine P90X yaparsan daha iyi olur. P90X3 vakti olmayanlar için tasarlanmış bir program, tabi senin zamanın yoksa bilemeyiz ama P90X veya P90X2 yaparsan bu vücuda daha yakın bir sonuç alırsın. Tabi sadece çalışmayla olmaz, uyumana ve yemene de dikkat etmen lazım. Yemene içmene dikkat etmezsen baklavaları unut
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X