Şimdi Ara

P90x e başlamayı düşünüyorum YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu programa başlamayı düşünüyorum. Bu programı nerden temin edebilirim? Videoları olsun beslenme sistemi olsun. Birde egzersiz için neler lazım?

• internette yazıyor kardeş 6. sınıftaki çocuklar kadar da ingilizce biliyorsan nasıl yapacağını öğrenirsin .ve ayrıca sinirime gitmeye başladı herkes en ufak sorular için bile konu açıyor bu nedir arkadaşlar sorunu varsa ana konuya yazın hemen cevaplarlar , ilgilenirler forumun ana ssayfasını kirletiyorsunuz ayrıca bir de dikkat çekmek içn her türlü şekil ve süslü yazıyı kullanıyorlar misal:BoDy e bAşlaYacAğım yARDIm eDİN ((()+^+&+&/.Yapmayın bunu arkadaşlar insanları kırmayım diye sabrediyorum ama yetti artık

• bakkaldan bi paket p90x diyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: rex pro load

internette yazıyor kardeş 6. sınıftaki çocuklar kadar da ingilizce biliyorsan nasıl yapacağını öğrenirsin .ve ayrıca sinirime gitmeye başladı herkes en ufak sorular için bile konu açıyor bu nedir arkadaşlar sorunu varsa ana konuya yazın hemen cevaplarlar , ilgilenirler forumun ana ssayfasını kirletiyorsunuz ayrıca bir de dikkat çekmek içn her türlü şekil ve süslü yazıyı kullanıyorlar misal:BoDy e bAşlaYacAğım yARDIm eDİN ((()+^+&+&/.Yapmayın bunu arkadaşlar insanları kırmayım diye sabrediyorum ama yetti artık

Dostum ingilizcem c2 yani problem yok ;) Ayrıca ergenleri salla onları takan yok ben sadece Ramazandan sonra sporu bırakmak zorunda kalınca biraz kilo aldım onu verebilmek için konu açtım hani videoları nereden temin eedebilirz çünkü internette her bölümü bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başlıyacağım yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.