Çavuş
05 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Beyler şimdi gidiyorsunuz milyonlarca lira kredi çekiyorsunuz sonra o parayla kredi çektiğiniz bankasyı satın alıyorsunuz ve kredi borcunuz ortadan kalkıyor üstüne bedava bir bankanız oluyor.İNG bank benim beyler dağılın
Öncelikle konuyu buraya açmamın sebebi donanım bölümündekilerin tam 3 konu açmama rağmen bir tane bile cevap vermemeleri.O yüzden lütfen kardeş sen çok yanlış gelmişsin gibi yorumlar atmayın.Sormak istediğim soru şu logitech g230 sizce alınmalı mı yoksa o fiyata daha iyi bir kulaklık alabilir miyiz ?Ayrıca çok sorun çıkartan bir kulaklık mıdır ve rahat mıdır ?Bu sorularamı ciddiyetle cevap veriseniz sevinirim
Amazonda g230 46 dolar.Türkiyedekiyle karşılaştırırsak nerden yarı yarıya fiyat farkı var.Peki biz bu kulaklığı amazondan çok ucuza aldık ama gümrükte takılma riski,gümrük vergisi nelerdir.Ben Nevşehirdeyim direk Nevşehire kargo gelir mi.Ayrıca kargo süresi ne kadardır.Amazondan alışveriş yapan kişiler yardım ederlerse sevinirim
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ARAL-Battlefield-2-Complete-Collection-PC,103452,465882,1218203.html?langId=-14 alın beyler daha ucuzu da artık bulunamaz gibi bir şey adamlar maliyetine satıyorlar.
beyler çoğunuz biliyorsunuzdur ttnetin 50gb akn li 8mbps-16mbps sınırsız tarifesi var.Şimdi ben bunu steam oyun aldığım için geçiyprum.Bu akn yi ttnetten 100 e çıkarabilirmiyiz.Çıkarabilirsek fiyat farkı kaç olur.
Beyler bilgisayar işletim sistemi windows 7 ultimate tahmin ettiğiniz gibi orijinal değil.Yazılım kaçakcılığı kurbanı olabilirsiniz diyip duruyordu ben takmadım bu sabah açtığımda bilgisayarda normal bir kullanıcı olarak oturum açmanız engellendi falan yazıyordu sonra alttaki başlat barı böyle oldu :

Lütfen yardım nasıl düzelteceğim. (system 32 ciler cevap yazmasın)
Steam de baktım gta 4 ile eflc aynı fiyat eflc nin 4 den farkları nelerdir bir söyleyebilirmisiniz
Şehinşah ateist mi?
Anket sorumuz hangi rapci daha iyi cevapları alalım :
arkadaşlar merhaba ben şu silahı almayıhttp://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/m16a14-airsoft-boncuk-atan-tufek-500-mermi-94588817 düşünüyorum ama boncuk atışı hakkında tereddütlerim var ne kaadar güçte attığını merak ediyorum 10 metreden birini vursam can yakar mı bunları sormak istedim.(kimseyi vurmayacağım sadece merak ettim)
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Samsung
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
Xbox
Takım
Beşiktaş
TV
Philips
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.892 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.