Şimdi Ara

p90x'den boyunun ölçüsünü almış biri olarak antrenman programı istiyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saygıdeğer arkadaşlarım,

    dün p90x programını açtım geçtim tv karşısına, ısınma hareketlerinden 15 dkka sonra bildiginiz haliyi öpüyordum :) en son domalık vaziyette şınav benzeri birseyler yapmaya çalışırken eşim durdurdu beni bırak yeter diye :)) Velhasıl ı kelam aldım boyumun ölçüsünü, bana ağır geliyor insanity, p90x falan. Bu sabah belediyenin spor tesisinde fitness'a kaydoldum. Haftanın 3 günü (çarşamba cuma c.tesi) fitnessa gidip, Salı perşembe günleri 1er saat arkadaşımla masa tenisi oynayacağım. Belediye tesislerinde her alet edevat var ama hoca yok, hoca olsada pek kalifiye birinin olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden buradaki bilgili arkadaşlarımdan bana 3 günlük bir program yapmalarını rica edicem. Boy 1.84, kilo 103 (son 1 ayda 109dan 103e dustum hafif fitness ve diyet ile) amacım göbek bolgemdeki koca simitten, ve göğsümde ki biraz yağlanmadan kurtulup, azıcık göğüs, omuz ve kol kası yapmak..

    p90x ve insanity ile ilgili burada birçok arkadaşım bildiklerini paylaşıp yardimci oldular bana , öncelikle onlardan çok özür diliyorum, yapamadım.

    Bu antrenman programını yazacak arkadaslara da simdiden teşekkür ederim, bilgilerini paylasirlarsa cok memnun olurum.insallah bu sefer halledicem bu işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yogaya gelmeden bıraktıgınız iyi olmuş Nasıl bir şeyse kardiyo çalışmalarında bile o kadar ter atmamışımdır ben.Kaldı ki 7 yaşından beri düzenli olarak sporunu yapmış biriyim ve 10 seneye yakın düzenli basket oynamama ragmen.En fazla iki gün ara vermişimdir.

    Programdan ziyade P90x hakkında bir kaç şey söyleyeyim .P90X zordur ama Hortunun da dedigi gibi limitinizi belirleyin. Oradaki elemanlar 20 şınav çekiyor diye sizinde 20 şınav çekmenize gerek yok.İlk hafta 5 olur sonra her hafta üstüne koyarak gidersiniz.Ben çokça arkadaşıma başlattım bu programa ama çogunun spor geçmişi olmadıgından bir kısmı bıraktı bir kısmı da zorlamalarım sayesinde biraz daha üstüne gidip farkı anlamaya başlayınca daha fazla istekle devam ettiler. Dedigim gibi ilk önce limitinizi belirleyin ve üstüne koyarak gidin.Yavaş yavaş acelesi yok

    Bende 7 aydır sporu tamamen bıraktım osgood-schlatter yüzünden yakında bu programla ufaktan başlamayı düşünüyorum.

    Bu arada asla ve asla ısınma sogunmayı atlamayın. Ciddi şekilde geri dönüşleri olabilir.Beni yataga yatıranda bu oldu büyük ihtimal.Osgood-schlatter den 13 14 yaşından beri ufakta olsa agrı olurdu fakat p90x bir seviyeden sonra yetmemeye başlayınca bıraktım. Sonra Dogal olarak üşendim esneme,yoga,kenpo filan gibi kas esneme hakaretlerini yapmadığından squat da birden inanılmaz bir agrı girdi ve şu an diz çökemiyorum o derece ama yürüyüş koşu gibi faliyetlerimde pek sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 1 Ekim 2013; 16:43:06 >




  • Yok baba insan işi değil bu p90x. Zaten ilk şınav setinde tüm enerjimi aldı. Snra kapadım. Ab olanını açtım kısa videoyu bari bunu yapayım diye ondada 5. Dakikada mekik niyetine yuvarlaniyordum yerde :) sonuç olarak rafa kaldırdım şimdilik belki 2-3 ay kondisyon olarak pistikten sonra tekrar denerim ama şimdilik asla :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ilk günden ne yapmayı bekliyordunuzki ? sizinkisi başlamadan pes etmek olmuş.......
  • Hocam en azından onların yarısı kadar hadi dörtte biri kadar yapmayı bekliyordum.ilk günü bitirenleri çok okudum herkes çok zorlandım diyor ama bir şekilde bitirebildigini de söylüyor. O videoyu izlerken gerçek performansimi gördüm. Ea sports active falan hikaye kalır yanında.. benimkisi 10 yaşındaki çocuğun 100 kilo ağırlık kaldırmaya çalışmasına benzedi biraz. İnşallah meramimi anlatabilmisimdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onların çoğu 15-20 arası gençler, siz evli biri olduğunuza göre 5-10 yaş daha büyük varsayıyorum ve bunca yılın verdiği hamlık.

    bence gayet normal :)
  • Aslında ham'da değildim ama, active 2 ile çalışıyordum ama olmadı işte
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.