H

Çavuş
20 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba, sizleri takip ede ede bende sonunda bir sistem kurdum :) 1.5 hp'lik tecumseh kompresör kullandım. 404'ü verdim yalnız anlayamadığım bir-iki nokta var size danışmak istiyorum

dün sistemi kurup izledim, saat tuttum. ortalama (+ - 1 sn oynuyor) 20 sn çalışıyor, 3 sn duruyor. böyle bir döngü halinde devam ediyor. Bu normal bir şey midir yoksa sürekli çalışması mı lazım?

ikinci sıkıntı ise kompresör ısınıyor. böyle el değmeyecek kadar değil ama bariz bi sıcaklık var hissedilen, bu normal midir?
Saygıdeğer arkadaşlarım,

dün p90x programını açtım geçtim tv karşısına, ısınma hareketlerinden 15 dkka sonra bildiginiz haliyi öpüyordum :) en son domalık vaziyette şınav benzeri birseyler yapmaya çalışırken eşim durdurdu beni bırak yeter diye :)) Velhasıl ı kelam aldım boyumun ölçüsünü, bana ağır geliyor insanity, p90x falan. Bu sabah belediyenin spor tesisinde fitness'a kaydoldum. Haftanın 3 günü (çarşamba cuma c.tesi) fitnessa gidip, Salı perşembe günleri 1er saat arkadaşımla masa tenisi oynayacağım. Belediye tesislerinde her alet edevat var ama hoca yok, hoca olsada pek kalifiye birinin olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden buradaki bilgili arkadaşlarımdan bana 3 günlük bir program yapmalarını rica edicem. Boy 1.84, kilo 103 (son 1 ayda 109dan 103e dustum hafif fitness ve diyet ile) amacım göbek bolgemdeki koca simitten, ve göğsümde ki biraz yağlanmadan kurtulup, azıcık göğüs, omuz ve kol kası yapmak..

p90x ve insanity ile ilgili burada birçok arkadaşım bildiklerini paylaşıp yardimci oldular bana , öncelikle onlardan çok özür diliyorum, yapamadım.

Bu antrenman programını yazacak arkadaslara da simdiden teşekkür ederim, bilgilerini paylasirlarsa cok memnun olurum.insallah bu sefer halledicem bu işi.
arkadaşlar, aşağıda beslenme düzenimi ve yaptığım sporu paylaşacağım, amacım 2-2.5 ay sonrasında sağlıklı bir şekilde 15 kilo verebilmek,işin ehli olan arkadaşların yorumlarına tavsiyelerine ihtiyacım var, doğru yolda mıyım? değilsem ne yapıp ne yapmamam lazım? yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirim.
(18 kasım'da yurtdışında bir fuara katılacağım, takım elbiselerimi tekrar giyebilmek istiyorum :) bıktım eşofmanla dolaşmaktan)

Boyum: 1,84 m, ofiste çalışıyorum (çok hareketsiz)

Aşağıdaki düzene 14 ağustos'ta başladım

14 ağustos kilom :108.5
19 ağustos kilom :107
30 ağustos kilom :105,6
2 eylül kilom :105,2

Beslenme Düzenim

Sabah
Yarım tam buğday ekmeğinin arasına peynir-zeytin-salam (sadece pazar sabahları biraz kaçamak yapıyorum ama çok az)

Ara Öğün
1 adet ekşi yeşil elma

Öğle Yemeği
İşyerinde o günün çorbası (2 tabak), o günün sebze veya et yemeği (1 tabak), salata, ekmek yok

Ara Öğün
1 adet ekşi yeşil elma

Akşam Yemeği
Evde o günün çorbası (1 tabak), o günün sebze veya et yemeği (1 tabak), salata, ekmek yok

günde en az 4 lt su içiyorum

Spor

Haftanın 4 günü, günde yarım saat, ortalama 150 nabız ile genel fitness yapıyorum kan ter içinde(program spor başına 260-270 kalori harcadığımı söylüyor), ea sports active 2 programı ile

evet arkadaşlar ne dersiniz? doğru yolda mıyım?

14 ağustos :108.5
19 ağustos :107
30 ağustos :105,6
2 eylül :105,2
9 eylül :104,5

(...)

15 kasım hedefi :90
Merhaba arkadaşlar, bodybuilding bölümünde yeniyim, hem bölümün müdavimleriyle tanışmak hem de naçizane bir paylaşım yapmak için bu konuyu açtım, yaklaşık bi 25-30 gün önce evimde ea sports active 2 setiyle spora ve diyete başladım,daha önceden boks ve yüzme sporlarıyla ilgilendim. Bundan sonra forumda çok aktif olmayı düşünüyorum.Bildiklerini paylaşacak, paylaşmayacak her arkadaşa şimdiden teşekkürler. Bu arada paylaşımım muscle&fitness uk sayısından, wolverine filmine hazırlanan hugh jackman'ın 4 haftalık programı, pc'de tarattım okunamayan anlaşılamayan yerler varsa lütfen sorsun,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

Herkese sporunda başarılar dilerim :)
Arkadaşlar bu iki setinde hemen hemen amaçları aynı, mesela bende ikisi de var,ikisine de çıtırdan başladım effortless'da day of the death, a kiss bitti. kolay lisan da ise ilk 4 dersi dinledim..Sizlerle birlikte bu iki setin artılarını eksilerini masaya yatıralım diyorum..karşılaştırmalı yaparsak, bu setlere başlayacak kişilere de rehber olur.

Mesela ben kolay lisan için birkaç eleştiri yaparak başlayayım..

hoşuma gitmeyen şey - çok sık türkçe kullanması
- tarzı sanki eğitici değil de "günü kurtarıcı" geldi bana, yani selamlaşma, adres sorma vs. vs. üzerinden konular işleniyor.
arkadaşlar ben bu programa yeni başladım, ayarlar hakkında birkaç şey sormak istiyorum
daha önceden kullanmış olanlar bilirler,
1- uzunluk ve ağırlık ayarlarını kg ve cm'ye çeviremiyorum?
2-3 haftalık programın ilk haftasını bitirdim(hangi günler çalışacağımı kendim belirledim) ama ikinci hafta için gün seçemiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

bilen arkadaşlar lütfen bir yardım etsin.sağolun
merhaba arkadaşlar, effortless english seti ve hikaye kitabı çalışmalarıma akşamları ingiliz aksanlı sitcom veya dizi eklemek istiyorum..

ingiliz aksanlı, komik önerebileceğiniz dizi var mı? how i met your mother veya big bang theory falan bildiğim kadarıyla amerikan aksanıyla konuşulan diziler..
(bildiğim kadarıyla bbc ingiliz aksanlı diziler veriyor)

ayrıca danışmak istediğim bir konuda geçen bir arkadaşımın söylediği yöntemle alakalı, (seviyem "başlangıç üstü" sayılır)

bana şöyle dedi
sırasıyla öncelikle

türkçe seslendirilmiş ingilizce altyazılı
ingilizce seslendirilmiş ingilizce altyazılı
ingilizce seslendirilmiş altyazısız

sırasıyla dizileri izlememi, çok daha faydalı olacağını söyledi..bu yöntem hakkında ne düşünüyorsunuz?

fikirlerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,

playstation bilgisi cafelerde pes oynamaktan öteye geçmeyen şu kardeşinize bir yardım edin hele :)

malum başlıktan anlaşılacağı gibi hareketsizlikten kilo sıkıntısı yaşamaya başladım ve çözümü evde bu tarz oyunlar oynamakta buldum. piyasada ki nintendo olsun,kinect olsun neredeyse tüm oyunların(ufc vs. vs.) demolarını inceledim ve ea sports'un active 2 oyunu ile başlamaya karar verdim(tabi bunda kardeşimin halihazırda ps3 fat kasa,sanırım 120 gb+2 normal kol'unun olması etkili oldu tabi,boşuna masraf etmemek lazım)

amaaa, şöyle bir sıkıntım var, size danışayım,
şuanda sadece ps3 fat,120gb + 2 normal kol(move değil) sahibi bir kardeşinizim.
internetten active 2 oyununun fiyatına baktım yaklaşık 90-100 lira civarına (ve içinden üç adet, bu kollara ve sanırım bele bağlanan sensörler dahil) satılıyor. eğer sadece bu seti alırsam bu oyunu oynayabilir miyim? yoksa ekstra'dan "move" için üretilen bu tepesinde top olan kollardan da almak zorunda mıyım?

Mantıken, oyun için gerekli olan sensörler zaten oyun kutusunun içinden çıkıyor, sadece bu yeterli diye düşünüyorum ama, yinede emin olmak için bir bilene sormak istedim.

not:bakıp bakıp cevap yazmayan arkadaşlara saygılarımı sunarım ama bir cevap yazın kardeşim hele ya, bu konu benim gibi şişko kardeşlerle dolsun taşsın :) çözelim şu problemi,gazlayalım birbirimizi :))
merhaba arkadaşlar, forumda ki ilk konumu açıyorum,eğer bir hata edersem şimdiden affola..
fikrinizi almak istediğim bir konu var,
ben hem gramer bilgimi arttırmak, cümle kurulumlarını öğrenebilmek hemde kelime öğrenmek için hikaye kitabı okuma yöntemini seçtim..sürekli hikaye kitapları okuyorum..yalnız son okuduğum kitabın arkasında wordlist'te 400 kelime yazıyor.ben bunlardan yaklaşık 100-150 kadarını çok iyi biliyorum.Geri kalan 250'sini öğrenebilmek için kitap bittikten sonra her kelimeyi öğrenene kadar tekrar tekrar mı okumalıyım yoksa başka bir yol mu seçmeliyim?
not: ilk okumamda, bilmediğim kelimelerle karşılaştığımda cep telefonundan karşılığına bakıp, kelimeyi yuvarlak içine alıp geçmiştim. seviyem yaklaşık olarak başlangıç üstü-orta arası birşey
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.750 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.