Şimdi Ara

p525 mi p535mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar diğer tarafta bir konu açtım 2 gündür kimse birşey yazmıyor açıklayıcı pek bilgi bulamadım fakat burcu adlı bayanın açtığı konuya anında cvp anında yorumda bulunmuşunuz.lüften aynı hassasiyeti benim sorularımada gösteririmisiniz.

ben pda almayı düşünyorum fakat p525 ile p535 arasında kaldım p525 e tuştakımından doalyı sıcak bakıyorum fakat tuş takımının yanında diğer özelliklerde tatmin edici olamlı p525 ile p535 arasında gps dışında hangi farklılıklar mevcut.

• Gps istemiyorsan fiyat /performans oranı en iyi olan pda yani asus p 525 derim.

Ben kaleme mahkum olmmak için 525 i seçtim sorunsuz kullanıyorum cokda memnunum.

Yoksa baslıga bakınca tabiki herkes bir üst modeli onerecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiwago

Gps istemiyorsan fiyat /performans oranı en iyi olan pda yani asus p 525 derim.

Ben kaleme mahkum olmmak için 525 i seçtim sorunsuz kullanıyorum cokda memnunum.

Yoksa baslıga bakınca tabiki herkes bir üst modeli onerecektir.
    gps olsun diyorsan ve de klavye bir türlü gelemeyen eten m700 var , yeni çıkacak htc tytn ii var.
    bunları alternatif olarak düşünebilirsin.
    açıkcası kalemle mesaj yazmak vs zor tabiki tercih meselesi ama eğer hiç kullanmadıysan bi yerde denemeye çalış.
    belki daha iyi fikir edinebilir ve ona göre karar verebilirsin.

onun dışında p525 te gps yok ama klavye var.
    p535 te gps var ama klavye yok...

ama her 2 side asus ve gerçekten 2 side birbirinden iyi...

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: b.s.o.d

gps olsun diyorsan ve de klavye bir türlü gelemeyen eten m700 var , yeni çıkacak htc tytn ii var.
    bunları alternatif olarak düşünebilirsin.
    açıkcası kalemle mesaj yazmak vs zor tabiki tercih meselesi ama eğer hiç kullanmadıysan bi yerde denemeye çalış.
    belki daha iyi fikir edinebilir ve ona göre karar verebilirsin.

onun dışında p525 te gps yok ama klavye var.
    p535 te gps var ama klavye yok...

ama her 2 side asus ve gerçekten 2 side birbirinden iyi...

kolay gelsin

Alıntıları Göster
    seç, beğen, al:

p525 mi p535mi?

p525 mi p535mi?

p525 mi p535mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: painkill

seç, beğen, al:

p525 mi p535mi?

p525 mi p535mi?

p525 mi p535mi?

Alıntıları Göster
    Bencede 525 daha güzel.tuş takımı büyük avantaj bende qtek s200 var ekranla iş yapmakta bazen zorlanıyorum.Asus p525 alıcam bi tane bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Bencede 525 daha güzel.tuş takımı büyük avantaj bende qtek s200 var ekranla iş yapmakta bazen zorlanıyorum.Asus p525 alıcam bi tane bakalım

Alıntıları Göster
    bende önceden s200 kulalnıcısıydım gerçekten çok zor ya kalemle yolda yüyürürken bile mesaj atamıyorum arama yapmamda biraz zor oluyordu açıkcası p525 düşünüyorum galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__

bende önceden s200 kulalnıcısıydım gerçekten çok zor ya kalemle yolda yüyürürken bile mesaj atamıyorum arama yapmamda biraz zor oluyordu açıkcası p525 düşünüyorum galiba.

Alıntıları Göster
    Tuş takımsız bir pda yerine küçük ekranLaptop almak daha mantıklı, genelde pda nedir bilmeyenler tuş takımsız tercih ediyorlar sonra telefon özelliklerini kullanamayınca pişman oluyorlar.
    İyi bir pda da kesinlikle tuş takımı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 30 Ağustos 2007; 13:00:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tuş takımsız bir pda yerine küçük ekranLaptop almak daha mantıklı, genelde pda nedir bilmeyenler tuş takımsız tercih ediyorlar sonra telefon özelliklerini kullanamayınca pişman oluyorlar.

Alıntıları Göster
    sana katılıyorum kardeş bende s200 il pda'm idi aldım tuş takımsız telefon özelliğini hiç kullanamamıştım sırf kalemi çıkarıp uğraşmayayım diye kisemyi aramıyordum mesajlara cevap atmıyordum :):) ve tuş takımı olması bir avantajdır bence pda da.

quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

• quote:

sana katılıyorum kardeş bende s200 il pda'm idi aldım tuş takımsız telefon özelliğini hiç kullanamamıştım sırf kalemi çıkarıp uğraşmayayım diye kisemyi aramıyordum mesajlara cevap atmıyordum :):) ve tuş takımı olması bir avantajdır bence pda da.

quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Alıntıları Göster
    yaw şunu hiç denemediniz mi?

bu bile dokunmatik ekranda mesaj yazma sorununu çözemiyorsa tuştakımsız pda'lar piyasadan kalksın.

• quote:

yaw şunu hiç denemediniz mi?

bu bile dokunmatik ekranda mesaj yazma sorununu çözemiyorsa tuştakımsız pda'lar piyasadan kalksın.

Alıntıları Göster
    Ben denemiştim bana kullanıslı gelmedi 3. harfe ulasmak kolay olmuyor dokunmatik ekranda siz kullanıyormusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 30 Ağustos 2007; 14:08:06 >

• quote:

Ben denemiştim bana kullanıslı gelmedi 3. harfe ulasmak kolay olmuyor dokunmatik ekranda siz kullanıyormusunuz.

Alıntıları Göster
    ben s200 e kurmuştum mesajda yazarken doğal olarak parmaklarını kullanıyorsun ve çok büyük baskı uyguladığından dolayı hafifi bassanda bazen algılamıyordu ve bir zman sonra s200 de isyan etti ve dokunmatik çalışmamak üzere kitlendi kaldı garantiye gitmişti.sonuçta burda elektronik bir alet.
  • quote:

ben s200 e kurmuştum mesajda yazarken doğal olarak parmaklarını kullanıyorsun ve çok büyük baskı uyguladığından dolayı hafifi bassanda bazen algılamıyordu ve bir zman sonra s200 de isyan etti ve dokunmatik çalışmamak üzere kitlendi kaldı garantiye gitmişti.sonuçta burda elektronik bir alet.

Alıntıları Göster
    up;)
  • quote:

up;)

Alıntıları Göster
    Bu baslıga son yorumum ilk pda laan acemiler tuş takımsız tercih ediyor sonrada pişman oluyorlar hangi model ve marka alırsanız alın eger pdanınzdan sıkılmak istemiyorsanız ve telefon ozelliklerini rahat kullanmak istiyorsanız kalvyeli bir pda alın.
  • quote:

Bu baslıga son yorumum ilk pda laan acemiler tuş takımsız tercih ediyor sonrada pişman oluyorlar hangi model ve marka alırsanız alın eger pdanınzdan sıkılmak istemiyorsanız ve telefon ozelliklerini rahat kullanmak istiyorsanız kalvyeli bir pda alın.

Alıntıları Göster
    arkdaslar galiba p525 alıcam bu pda yı uygun internet üzerinden alabileceğim alışveriş sitesi bilen arkdaslar varmı yardımcı olurlarsa sevinirim....
    ama kafama takılan tek sorun işlemci hızı nasıl p525 in gerekli bütün praoğramları sorunsuz çalıştırabilirmi?

• quote:

arkdaslar galiba p525 alıcam bu pda yı uygun internet üzerinden alabileceğim alışveriş sitesi bilen arkdaslar varmı yardımcı olurlarsa sevinirim....
    ama kafama takılan tek sorun işlemci hızı nasıl p525 in gerekli bütün praoğramları sorunsuz çalıştırabilirmi?

Alıntıları Göster
    p535 icin windows mobile 6 guncellemesi var ama p525 icin cikmayacagi soyleniyor. gerci windows mobile 6 ile 5 arasinda pek fark yokmus sanirim.

islemci hizi uygulamalar icin yeterli ama internette ayni anda 4-5 sayfa actigin zaman sanirim ram yetersizliginden kaynaklanan bir yavaslama oluyor. islemci nin gereksiz guc tuketimini onlemek icin bi auto modu var. yani istersen bos zamanlarinda islemciyi 100mhz e indirebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HYuceK

p535 icin windows mobile 6 guncellemesi var ama p525 icin cikmayacagi soyleniyor. gerci windows mobile 6 ile 5 arasinda pek fark yokmus sanirim.

islemci hizi uygulamalar icin yeterli ama internette ayni anda 4-5 sayfa actigin zaman sanirim ram yetersizliginden kaynaklanan bir yavaslama oluyor. islemci nin gereksiz guc tuketimini onlemek icin bi auto modu var. yani istersen bos zamanlarinda islemciyi 100mhz e indirebiliyor.

Alıntıları Göster
    biraz pda açısından cahilimde kardeş 100mhz indirmesi bana ne gibi yarar sağlar arasını dahda açarsan sevinirim?;)

quote:

Orjinalden alıntı: HYuceK

yani istersen bos zamanlarinda islemciyi 100mhz e indirebiliyor.

• quote:

biraz pda açısından cahilimde kardeş 100mhz indirmesi bana ne gibi yarar sağlar arasını dahda açarsan sevinirim?;)

quote:

Orjinalden alıntı: HYuceK

yani istersen bos zamanlarinda islemciyi 100mhz e indirebiliyor.

Alıntıları Göster
    pil süren uzar.
  • quote:

pil süren uzar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

pil süren uzar.

teşekkürler kardeş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

pil süren uzar.

teşekkürler kardeş.

Alıntıları Göster
    birşey değil :)

galiba p525 alacaksın sen.www.akakce.com 'dan bakarsan 780'den başlayan fiyatlar göreceksin. ordan mağaza seçebilirsin. ben de nokia n81'in çıkışını bekleyip beğenmezsem incelemelerini veya fiyatını bundan alıcam sanırım. hem 3 aya kadar fiyatı daha da düşer belki 525'in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 3 Eylül 2007; 0:38:43 >

• quote:

birşey değil :)

galiba p525 alacaksın sen.www.akakce.com 'dan bakarsan 780'den başlayan fiyatlar göreceksin. ordan mağaza seçebilirsin. ben de nokia n81'in çıkışını bekleyip beğenmezsem incelemelerini veya fiyatını bundan alıcam sanırım. hem 3 aya kadar fiyatı daha da düşer belki 525'in

Alıntıları Göster
    iki cihaz aynı gibi gözüksede farklılıkları var

GPS 525 de yok
    Wi-Fi 525 de sadece b var
    bir de işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom karınca -- 3 Eylül 2007; 12:58:21 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.