Şimdi Ara

nokia N81mi N78mi yoksa 5700'mı????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bikaç gün içinde almayı planlıyorum ama bir türlü karar veremedim telefonda benim için birinci planda ses var hem kulaklık hemde hoparlör kalitesi önemli kamera ikinci planda kalıyor..

mantığım biraz daha N78'e kayıyor hem kamera olsun hemde gprs olsun ama ses kalitesinin nasıl olduğunu bilmiyorum.. N81 için güzel denildiğini biliyorum acaba ona yakınmıdır N78'in ses kalitesi bilen varmı??

5700 bende bi ara vardı ve sesi çok hoşuma gitmişti ama daha geri planda o şuan için..

sizce hangisini tercih etmeliyim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • N78 ses kalitesini bilmem ama wlan var.Bence çok büyük bir artı.
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • Bende 5700 kullanıyorum ama sırf wireless var diye N78 alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 8 Ağustos 2008; 20:44:35 >
  • N78 kullanan varmı aranızda ses kalitesi nasıl???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    w800i mi w810i mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

N78 kullanan varmı aranızda ses kalitesi nasıl???

geçen inceledim telefonu oldukça güzel fotoğraf ve müzik konusunda da oldukça başarıl
  • n78'i n81 den ayıran özellikler:3,2 mp lik iyi bir kamera ve vga video çekimi,1200 mAh pili,gps,ekranı,inceliği ve hafifliği,hızı,eAAC+, WMA ses dosyalarını desteklemesi,n-gage oyunları açabilmesi...100 ytl fazla verip n78 alman çook daha mantıklı...

+n78'in ses kalitesinde n81 ile arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum. sunuçta çift hoparlör var stereo(yanlıştır kesin)
    sadece kısayol tuşları eksik...

Ses konusunda çok memnunum.Orjinal kulaklığıyla güzel ses veriyor, arkadaşımın philips kulakiçi kulaklığında duyduğum bassı 2. jenerasyon ipodumda duyamamıştım

Açıkcası dış görünüm -wi-fi ve müzik konusunda beni fazlasıyla tatmin ediyor

Fotoğraf konsuunda birşey diyemem,fotoğraf çekmekten pek hoşlanmıyorum.Kamera hakkında herkes yeterınce yorum yapmış zaten.Ben sadece 2 mp. kamerası var işte diyorum ve bitiriyorum

Şahsen ben N78'in fotoğraflarına baktığımda hiç beğenmedim.Ama şu da varki gerçekte o telefonu hiç görmedim.Belki de fotojenik bir telefon değildir

Şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 8 Ağustos 2008; 21:45:11 >

• yorumlar için teşekkürler.. N81 ile N78 arasında gidip geliyorum ama biraz daha N78'e kaymış durumdayım bide ses kalitesini tam oılarak öğrensem süper olcak çünkü çok öenm veriyorum ses olayına
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

yorumlar için teşekkürler.. N81 ile N78 arasında gidip geliyorum ama biraz daha N78'e kaymış durumdayım bide ses kalitesini tam oılarak öğrensem süper olcak çünkü çok öenm veriyorum ses olayına

N78 almak çok mantıklı olacaktır her bakımdan daha üstün bir cihaz.Kullanıcı yorumlarında ses kalitesinin iyi olduğundan bahsediliyor bence ikisi arasında kesinlik n78
  • Ses olayında ikisi arasında çok büyük bir fark yok bence. N81 biraz daha oyun telefonu N78 ise daha zarif bence. N78'in tek dezavantajı tuş takımının biraz ince olması. Bu aradahttp://shiftdelete.net/site/200808075174/Nokia-N78.html bu adreste N78'i videolu olarak anlatmışlar. Belki fikir verebilir.

Orjinalden alıntı: scorpion06

Ses olayında ikisi arasında çok büyük bir fark yok bence. N81 biraz daha oyun telefonu N78 ise daha zarif bence. N78'in tek dezavantajı tuş takımının biraz ince olması. Bu aradahttp://shiftdelete.net/site/200808075174/Nokia-N78.html bu adreste N78'i videolu olarak anlatmışlar. Belki fikir verebilir.

teşekkürler evet biliyorum izledim o videoyu ama ses olayına hiç değinmemiş tuş takımı ilk başlarda biraz sorun olabilir belki ama onada alışılır zamanla diye düşünüyorum...

• İŞLEMCİ HIZLARI AYNİ SİSTEMLERİ AYNI....SES VE MÜZİKDE 5700 AMA WLAN OLMADIĞI İÇİN N78-N81 DERİM

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX
  • N78 i müzik konusunda test edemedim ama muhakkak çok kalitelidir oda ve 3.2 MP kamera artısı var ben N78 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 9 Ağustos 2008; 10:45:54 >

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX
  • N78 daha kullanışlı .

But,you were deceived...And now, your Republic shall fall!
  • N78'in fiyatı 700 ytl.N81 8gb'nin fiyatı 720 ytl yerinizde olsam N81 8gb alırım görüntüsü N78'den daha iyi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.