Herkese iyi günler aracım Citroen C4 2006 1.6 Hdi 110 ps. aracı 2 ay önce aldım aldıktan sonra stage 1 yazılım attırdım, ilk akşamına enjektörler sorun çıkardı revize ettirdim. çekişi gayet güzeldi daha sonrasında 2 hafta önce turbo mili kırıldı, çıkma turbo takıldı fakat o günden beri aracımın çekişi acayip derecede düştü. Turboya ayar yapıldı ama ne kadar ayar yapılsa da turbo 3.000 devirde açıyor bazen iyi çekiyor bazen gitmiyor. Turboya ayar yapıldı bir çok kez yine değişen bir şey olmadı. Wastegate ve N75 valfi değişti vakum çıkışı genişletildi ama halen sorun devam ediyor. İlk aldığımda haftada 1 kez P0299 turbo basınç elektrovanası düşük debi arızası veriyordu şu an günde birkaç kez veriyor silinince yine vermeye devam ediyor. Arıza yandıktan sonra turbo bazen açıyor bazen açmıyor kafasına göre davranıyor. Aracı turbocuya götürdüğümde turbo hortumlarının şiştiğini fakat N75 valfinin düzensiz çalıştığını arızanın N75 valfinde ( sıfır olarak değişti) yazılımda veya beyinde olabileceği söylendi. Daha önce başına gelen oldu mu veya nasıl düzeltiriz ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim