Şimdi Ara

P O L L Y A N N A C I L I K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedir bu tam olarak? ben ne oldugunu bilmiyorum da. aciklayacak olanlarin cevaplarini merakla bekliyorum.

• Hayret sen mi soruyorsun bunu yaw ;
    polyannacılık = nilaycılık
  • bu aciklamayla kurtulamazsin
  • neymiş
    bende ilk defa duydum.
    eskiden polyanna diye bi çizgi filym vardı
  • Her şeyin içinde bir iyilik bulabilme yetisine sahip insan topluluğu.
    Mesela kolu kırılır, "olsun öbür kolum hala sağlam"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aguney -- 24 Nisan 2005, 12:51:53 >
  • Biraz da umursamazlık oluyor.Sadece iyilik bulma değil.Kötülükleri görmeme de dahil.
  • Olsun yine de ciddi bir psikolojik vakaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • '''Mesela kolu kırılır, "olsun öbür kolum hala sağlam"'''

AGUNEY,

ben bu yazdiginin pollyannacilik oldugunu sanmiyorum. benim bildigim pollyannacilik, hayatin gerceklerinden bihaber, hayal dünyasinda yasamak ve sevgi kelebegi olmak gibi birsey. onun icin bana biri öyle deyince hakaret gibi geliyor ama bu yazdigin yukarda alinti yaptigim cümlen daha cok gercegi kabullenmeyi anlatiyor. gitmis kolun arkasindan aglamakmi dogru olmali? yoksa gercegi kabullenip kalanla yetinebilmekmi?
  • 5-6 yaşındaki çocuklara sorun bilirler..çoluk çouk şeyleri ilgi alanıma girmiyoo..
  • Peki Heidicilik var mı?
  • ayyy heidiiiiiiiiiiiiii:=))))) valla bu var bak. heidi adamim benim. bu arada heidi 125 yasina basmis. bakmayin öyle göründügüne:=)
    arada hala heidi seyrediyorum dvd si var bende. ama heidinin bir tek hayrani ben degilim. bazi erkeklerde heidi hayrani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nil ay

ayyy heidiiiiiiiiiiiiii:=))))) valla bu var bak. heidi adamim benim. bu arada heidi 125 yasina basmis. bakmayin öyle göründügüne:=)
    arada hala heidi seyrediyorum dvd si var bende. ama heidinin bir tek hayrani ben degilim. bazi erkeklerde heidi hayrani.

heidi hayranı erkeklerin yüsüne tükürimm
  • bilip de soru sormak...
    beyazın tiplerinden biri polyannacıydı... çok iyi bi tipdi... bu ara göremiorum ama...
    çerez kabuu atıyolar kafasına, ya taş atsaydın kafama bunun için çok mutluyum diyo...
  • Polyancılık böyle bişey herhalde.
    komikaze.net ten alıntıdır...

• ''bilip de soru sormak''

forever,

su cümleyi biraz acarmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensar

Polyancılık böyle bişey herhalde.
    komikaze.net ten alıntıdır...

/>

igrenc

• heidi dediniz de şu sugababes grubundaki heidi ye bayılıyorum ya
  • size simdi iskence yapayimmi ha, söyleyin yapayimmi

Sevgi Reçetesi

Sevgiyi reçetesini hazırlarken içtenlik çok önemlidir. Gerçekten istiyor olmanız gerek, yoksa işe yaramaz....

Malzemeler

1 adet lekesiz gönül.
    1 adet açık yürek.
    500 gram güler yüz.
    250 gram tatlı dil.
    100 gram hürmet.
    1 çorba kaşığı sevgi.
    1 çay kaşığı hoşgörü.
    1 su bardağı iyi niyet.
    1 tutam samimiyet.
    1 Ölçek dürüstlük.
    Göz kararı saygý.

Hazırlanışı:
    Gönülü duygu tasına atıp güler yüz ile karıştır. Ağzında yumuşattığın tatlı dili üzerine ilave ederken, sevgi ve saygıyı ince ince üzerine ekele. Hürmet, iyi niyet ve hoşgörüden meydana gelen şurubu da buna kat. Samimiyet ölçüsünde parçalara bölerek dürüstçe hayata diz ve yüreğinde pişmesini bekle. Yüreğinde pişirdiğin bu sevgi tatlısını karnın acıkınca değil, ruhun acıkınca ye. Mutluluk senin olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: nil ay

''bilip de soru sormak''

forever,

su cümleyi biraz acarmisin?

tabiki açarım...
    bişeyi hiç bilmeden sorarsın veya çevrendekilerin düşüncelerini öğrenmek için sorarsın. sen de burda forumun bu konudaki düşünceleri için sordun ve ben de zaten bu şekilde cevapladım...
    benim sana eleştirim ise, insanlara kendi insiyatifinle soru sorduğunda onlara teşekkür etmekten başka bişey yapmıcaksın... çünkü onlar senin görüşünü sormadı, senin soruna cevap verdi. hadi görüşünü söylemenide anladım ama görüş istediin insanları yanlış çıkarmak, soruyu soranın yapmaması gereken 10 kusurlu hareketten biri...
    ufacık bi eleştiriydi...
    eleştiri herzaman iyidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.