Şimdi Ara

P.K ve My Name is Khan tarzı film önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarz olursa ve hint filmi olursa sevinirim.

• 3 idiots , taare zameen par , ghajini ...
  • Her çocuk ozeldir
    Ve ghajini çok mukemmel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 22 Ocak 2015; 9:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 Idiots
    Ghajini
    Taare Zameen Par
    Fanaa
    Rab Ne Bana De Jodi
  • P.K ailecek izlenirmi yorumlarda çok erotik aileyle izlenmez yazılmış ??

Bütün amir khan filmlerini ailecek izledik ve çok beğendik ama insanlar böyle yazınca korktum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginiz için sağ olun.Her çocuk özeldiri(listemdeki filmdi unutmuşum) izledim.Müziklerini beğendim özellikle duygusal olanları 3 kere tekrar dinledim.Black kadar olmasa da ağlatacaktı bazı yerler.
    @kmesne bazı yerler dediğiniz tarz yerler mevcut ben de rahatsız oldum ;aile yapınızı bilmeden izle/izleme diyemem ben izlemezdim aileyle ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

P.K ailecek izlenirmi yorumlarda çok erotik aileyle izlenmez yazılmış ??

Bütün amir khan filmlerini ailecek izledik ve çok beğendik ama insanlar böyle yazınca korktum

hocam izleyebilirsin sıkıntı yok 2,3 yerde cinsellikle alakalı konu geçiyor sadece tabi sen gene de önceden tek izle
  • 4 Kez farklı ortamlarda izledim,hiç birinde de sıkılmadan sanki ilk kez izliyormuş havasını verdi.En güzel yanı her izleyişimde flimi ve anlatılanları daha iyi anladım.Çoğu arkadaşım Tanrı'yı kötülüyor,ateistliğe teşvik ediyor,mason yapımı mason oyunu tarzı saçma şeyler olarak algıladı.Çok uzatıp spoiler vermiyeyim.
    Aile ortamında izlenebilir bir flim.Cinsellik üstü kapalı gayet uslübu yerinde işlenmiş,rahatsız edici bir şey yok.

İzlemeden ölmeyin diyebileceğim bir flim.

FLİM TAVSİYE İSTEYENLERE :

Aamir Khan'ın tüm yapıtları iyidir,hepsini izlemenizi tavsiye ederim,1973 yapım flimi bile çok iyidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 26 Ocak 2015; 22:00:01 >
  • Sanırım insalıkla alakalı olsun istiyorsun başlayalım ; My name is khan,3 idiots,Pk,Her çocuk özeldir,Ghajini orjinali Memento,Fanaa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.