Şimdi Ara

The oc gibi dizi önericek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hem dram hem romantik hem aksiyon gossip girl izliyorum şuan ama the oc nin tadı başka
    bunun gibi dizi bilen lütfen soylesın

• ve müziklerde tabi tam damardan etkiliyordu çaldıkları o andaki müzikleri.
  • Chuck
    Medcezir (Direkt OC'den uyarlama,zaten duymuşsundur büyük ihtimalle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Chuck
    Medcezir (Direkt OC'den uyarlama,zaten duymuşsundur büyük ihtimalle)

chuck izliyeceğim konusu ne medcezir ise izliyorum :D
  • Olaylar baş karakter Chuck'ın etrafında döner. Stanford Üniversitesi'nden atılmasına sebep olan Bryce adlı bir arkadaşından yıllar sonra gizemli bir e-posta alır. Bryce CIA'de çalışmaktadır ve gizli devlet sırlarını ele geçirir. Bu sırları içeren binlerce resimden oluşan elektronik postayı öldürülmeden önce Chuck'a gönderir. Birleşik Devletler'in en gizli sırları Chuck'ın zihnine kaydedilir. Bu olaydan sonra Chuck'ın ve kendisine eşlik eden CIA ajanları Sarah ve Casey'nin başından birçok komik ve tehlikeli olaylar geçer. Beceriksiz ajan Chuck hiçbir ajanlık eğitimi görmemesine rağmen en iyi CIA ajanlığı yolundadır.

Mutlaka başla ilk fırsatın olduğunda
  • quote:

Olaylar baş karakter Chuck'ın etrafında döner. Stanford Üniversitesi'nden atılmasına sebep olan Bryce adlı bir arkadaşından yıllar sonra gizemli bir e-posta alır. Bryce CIA'de çalışmaktadır ve gizli devlet sırlarını ele geçirir. Bu sırları içeren binlerce resimden oluşan elektronik postayı öldürülmeden önce Chuck'a gönderir. Birleşik Devletler'in en gizli sırları Chuck'ın zihnine kaydedilir. Bu olaydan sonra Chuck'ın ve kendisine eşlik eden CIA ajanları Sarah ve Casey'nin başından birçok komik ve tehlikeli olaylar geçer. Beceriksiz ajan Chuck hiçbir ajanlık eğitimi görmemesine rağmen en iyi CIA ajanlığı yolundadır.

hocam böyle diziler sevmiyorum the oc gibi gençlik olsun hani

• quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

quote:

Olaylar baş karakter Chuck'ın etrafında döner. Stanford Üniversitesi'nden atılmasına sebep olan Bryce adlı bir arkadaşından yıllar sonra gizemli bir e-posta alır. Bryce CIA'de çalışmaktadır ve gizli devlet sırlarını ele geçirir. Bu sırları içeren binlerce resimden oluşan elektronik postayı öldürülmeden önce Chuck'a gönderir. Birleşik Devletler'in en gizli sırları Chuck'ın zihnine kaydedilir. Bu olaydan sonra Chuck'ın ve kendisine eşlik eden CIA ajanları Sarah ve Casey'nin başından birçok komik ve tehlikeli olaylar geçer. Beceriksiz ajan Chuck hiçbir ajanlık eğitimi görmemesine rağmen en iyi CIA ajanlığı yolundadır.

İlk mesajında aksiyon da demişsin o yüzden Chuck'ı önermiştim,o zaman Friends ve Dawson's Creek'i tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İlk mesajında aksiyon da demişsin o yüzden Chuck'ı önermiştim,o zaman Friends ve Dawson's Creek'i tavsiye ederim

aksiyon derken oc gibi macera gibi :D

• quote:

Arkadaşlar bu tur dizi arıyorum
    hem dram hem romantik hem aksiyon gossip girl izliyorum şuan ama the oc nin tadı başka
    bunun gibi dizi bilen lütfen soylesın

Hocam arkadasinda onerdigi gibi kesinlikle chuck izlemelisin oc tadi var mi tam bilmiyorum ama bende yeni basladim ilk sezonu bitiricem bugun ama dedigim gibi chuck kesinlikle izlemelisin en sevdigim dizilee arasindadir bir sure sonra oyuncular sanki senin arkadasinmis gibi geliyor oyuncular gercekten cok samimiydi izlersen kesinlikle pisman olmazsin Ayrica sarkilar ordada cok iyidi ozellikle jeffstar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The O.C. dizisinin forumda ana konusu bulamadım. link veebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

The O.C. dizisinin forumda ana konusu bulamadım. link veebilecek var mı ?

Vardı kaldırılmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 5 Temmuz 2014; 23:19:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

quote:

ben de bazı konular buldum ama ana konusu yok sanırım. dizi internette çok övüldüğü halde bu forumda pek tutmamış sanırım. başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

ben de bazı konular buldum ama ana konusu yok sanırım. dizi internette çok övüldüğü halde bu forumda pek tutmamış sanırım. başlamayı düşünüyorum.

Ben ana konu olsun diye şimdi bir tane açtım hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_94221470/f_//tm.htm#94221470

böylesine güzel bir dizinin ana konusu niye olmaz acaba dizi isminden mi kaybediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ana konu olsun diye şimdi bir tane açtım hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_94221470/f_//tm.htm#94221470

böylesine güzel bir dizinin ana konusu niye olmaz acaba dizi isminden mi kaybediyor.

yahu pide pardon dizi bitmiş kaç yıl olmuş. artık olmasa da olurdu. ben eskiden izleyenlerin mesajlarını okumak istemiştim.

• Bana nedense hep One Tree Hill ile OC benzer gelmiştir ona da bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.