Çevremde baya gömüyorlardı. Oraya okumaya gitmiyor öğrenciler diye. Ama sıralamalara bakıyorum koç bilkentten sonra özyeğini görüyorum vakıflarda. Bilenler aydınlatabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÖZYEĞİN NASIL BİR ÜNİ?
-
-
kebap kokusu hakim kampüste
-
Dans kulübünü özellikle beğeniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda maalesef boş yere sallayan kişi sayısı oldukça fazla. Bir yıl hazırlık, bir yıl endüstri mühendisliği olmak üzere iki yıldır okuldayım. Eğer sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pm atıyorum
Özel sorularınız var ise PM ile sorabilirsiniz. Eğer daha genel sorular ise burada yanıtlamam başkaları için de faydalı olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, ceng eğitimi nasıl, bu konuda bilginiz var mı?
-
Benim bi arkadaş cengden mezun oldu iş bulamayınca kebabcı açtı
-
Hocam dalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz ikisi de olabilir xD
bilgisayar okuyorum. ne aradığına bağlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Agaa kim yazıyo bu okulu o zaman??
MF2021:
Bilgisayar 1.8k
Pilotaj 2k
Ee 3k
İe 5k
Me 13k
TM2021:
Ekonomi 0,9k
Ybs 1.3k
İşletme 1.5k
Hukuk 1.5k
Psikoloji 2.4k
Salak mı bunlar dalga geçmeden anlatsanız da öğrensek
Yurt dışına çıkmamı kolaylaştıracak bir üni olmasını istiyorum.
-
kolaylaştırır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akademik kadro olarak oldukça iyi buluyorum. Bölümde okuyan tanıdıklarımdan ise henüz memnun olmayan biri ile karşılaşmadım. Henüz yeteri kadar almadığım için bölümün dersleri hakkında net yorumlar yapmam doğru olmaz, insanlardan duyduklarım ise kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor. İlk yılda aldığım iki kodlama dersini diğer üniversitelerle karşılaştırdığımda ise net bir fark görüyorum. Bir ortamda aynı konu üzerine konuşurken bilgi farkından dolayı farklı dilleri konuşuyormuş hissi yaşadığım sık sık oldu. Bahsettiğim konuların birçoğunun adını dâhi bilmemiş oluyorlar.
Ancak mühendislik bölümleri için genel bir yorum yapabilirim. Okulda rekabet içerisinde olan çok fazla kişi olduğu söylenemez. Bu düzeydeki diğer devlet okullarına kıyasla daha az bir yüzde olduğu söylenebilir fakat bu rekabet içerisinde olanların arasında ise seviye gerçekten yükseliyor. eğer çalışma isteğiniz varsa ve bunun için uğraş gösteriyorsanız okuldaki kapılar size sonuna kadar açılıyor. Hocalarla iletişim oldukça rahat, her konuda size yardımcı olabiliyorlar. Bu sayede üzerine yoğunlaşmak istediğiniz alanlarda hocalarla birlikte araştırmalar yapabiliyorsunuz. Kısacası, siz çalışmak isterseniz okul sizin istediğiniz seviyeye çıkabilmeniz için her türlü imkânı sağlıyor.
-
memnun olmayan biriyle nasıl karşılaşmadın ulan aynı odada kalıyoruz
-
Herhangi bir kebap ustasına sorabilirsin
lig 1 -> koç bilkent boun odtü sabancı itü
lig 2 -> özyeğin hacettepe gtü
lig 3 -> yeditepe bahçeşehir marmara ytü
-
zamanında ben de bahçeşehiri lig 3e koyardım ama büyük hata dostum lig 6-7 falan olmalı. konumu olmasa lig 12.
özyeğinin bilgisayar için üsttekilerle aynı seviyede olduğunu rahatlıkla söylerim. elektrik elektronik de aynı şekilde.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kebap kokusu hakim kampüste |
Akademik kadro olarak oldukça iyi buluyorum. Bölümde okuyan tanıdıklarımdan ise henüz memnun olmayan biri ile karşılaşmadım. Henüz yeteri kadar almadığım için bölümün dersleri hakkında net yorumlar yapmam doğru olmaz, insanlardan duyduklarım ise kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor. İlk yılda aldığım iki kodlama dersini diğer üniversitelerle karşılaştırdığımda ise net bir fark görüyorum. Bir ortamda aynı konu üzerine konuşurken bilgi farkından dolayı farklı dilleri konuşuyormuş hissi yaşadığım sık sık oldu. Bahsettiğim konuların birçoğunun adını dâhi bilmemiş oluyorlar. Ancak mühendislik bölümleri için genel bir yorum yapabilirim. Okulda rekabet içerisinde olan çok fazla kişi olduğu söylenemez. Bu düzeydeki diğer devlet okullarına kıyasla daha az bir yüzde olduğu söylenebilir fakat bu rekabet içerisinde olanların arasında ise seviye gerçekten yükseliyor. eğer çalışma isteğiniz varsa ve bunun için uğraş gösteriyorsanız okuldaki kapılar size sonuna kadar açılıyor. Hocalarla iletişim oldukça rahat, her konuda size yardımcı olabiliyorlar. Bu sayede üzerine yoğunlaşmak istediğiniz alanlarda hocalarla birlikte araştırmalar yapabiliyorsunuz. Kısacası, siz çalışmak isterseniz okul sizin istediğiniz seviyeye çıkabilmeniz için her türlü imkânı sağlıyor. |
memnun olmayan biriyle nasıl karşılaşmadın ulan aynı odada kalıyoruz |
Benzer içerikler
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- dgs bilgisayar mühendisliği 3.sınıftan başlatan üniversiteler
- hazırlığı en zor olan üniversiteler
- kyk cebeci erkek yurdu vhb blok yorumlar
- aksaray üniversitesi tıp fakültesi yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X