Şimdi Ara

KYK Yurdunda ütü işini nasıl yapiyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç Video baktım youtubedan ütü vermiyorlar dedi biri.digerleri de bahsetmedi bu konudan.Ütüyü evden mi götürmeliyiz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Yurdunda Ütü İşlemleri

KYK yurtlarında kalıyorsanız, ütü ihtiyaçlarınızı karşılamak için aşağıdaki seçeneklere sahipsiniz:

• Ütü Odaları: Çoğu KYK yurdunda, öğrencilerin kullanımına açık ortak ütü odaları bulunur. Bu odalarda ütü ve ütü masası bulunur.
    • Ütü Kiralama: Bazı yurtlarda, öğrenciler küçük bir ücret karşılığında ütü kiralayabilirler.
    • Ütü Sahipliği: Yurtlarda ütü bulundurmanız yasak değildir. Kendi ütünüzü getirebilir ve odanızda kullanabilirsiniz. Ancak ütü yaparken yurt yönetmeliklerine uymanız önemlidir.

Yurtlarda Ütü Yönetmelikleri

Yurt yönetmeliklerine göre, ütü yaparken aşağıdaki kurallara uymanız gerekir:

• Yalnızca yurt tarafından sağlanan ütü odalarında veya kendi odanızda ütü yapın.
    • Ortak alanlarda, koridorlarda veya merdivenlerde ütü yapmayın.
    • Ütüyü her zaman güvenli bir şekilde kullanın ve dikkatli olun.
    • Ütü bittikten sonra ütüyü fişten çekin ve ütü masasını uygun bir şekilde katlayın.

Kısıtlamalar

Bazı yurtlarda, güvenlik nedenleriyle ütü bulundurulması yasak olabilir. Bu konuda yurt yönetiminizden bilgi almanız önerilir.

Önemli Hatırlatma:

Yurtlarda ütü yaparken her zaman dikkatli olun ve yangın güvenliği kurallarına uyun. Ütüyü asla gözetimsiz bırakmayın ve ütü yaparken odanızın havalandırıldığından emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yav kral tek derdin bu olsun ya. Ufak ütüler oluyor tatile giderken kullanmalık onlardan alırsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam biraz heyecan yaptım.1 yıl evde okuyunca.😁😂

• Ben bir dönem kykda kaldım bizim odada birinin ütüsü vardı ondan alıp kat banyosundaki ütü masasında yapıyorduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yurt idaresinin çok sorun çıkaracağını sanmıyorum 1.5yılda 1kere falan arama yapılmıştı. Odadaki arkadaşlarınızla ortak bi ütü alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk mı ev mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.