Şimdi Ara

Özlem bitecek .....SELÇUK YULA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaş, ligde Ankaragücü ile ölüm kalım maçına çıkacak. Cezalı ve sakat vermek istemezler. Fenerbahçe'nin ise böyle derdi yok. O yüzden ağır favori

Bu akşam İzmir, tarihi günlerinden birini daha yaşayacak. Şehir, dünden beri karnaval havasında. Eeeee finalin adı Fenerbahçe- Beşiktaş olunca, bu yaşananları da normal karşılamak gerekir.
    Gerçekten de maça ilgi büyük boyutlarda. Elbette kupayı daha çok isteyen taraf Fenerbahçe. O yüzden Kadıköy kısmının biletleri çoktan karaborsaya düştü bile. Yok, olay sadece 26 yıl davası değil. Bu sene futbolda işler kötü gitti. Üç hedef vardı, lig ve Avrupa önemliydi ama olmadı. Geride kalan son hedef işte bu kupa. Futbolcular camiaya ve taraftarlara hiç olmazsa bir sevinç yaşatmak için tüm güçlerini ortaya koyacaktır. Aslına bakarsanız bu maç Beşiktaş için de önemli. Neticede kupa kupadır. Ama onlar da hiç ummadıkları anda (Sivas'ın 2 maçta da yenilmesini beklemiyorlardı) 2 puan öne geçtiler ve lig çok ciddi bir hâl aldı. Ankaragücü ile ölüm kalım maçına çıkacaklar. Cezalı ve sakat vermek istemezler. Sarı-lacivertli takımın ise böyle bir derdi yok. Hatırlarsanız, son finalde Fenerbahçe liderdi, Beşiktaş'ın tek derdi kupaydı, daha çok istiyorlardı ve aldılar. Bugün de işler tersine değişti. O yüzden tamamen psikolojik olarak diyorum ki, Fenerbahçe ağır favorimdir. Herhalde özlem sona erecektir.

http://www.fotomac.com.tr/yaz1316-50120-101.html

SELÇUK YULA

• Eskilerden bir söz:

"İstemekle olsaydı, kediler ciğerci dükkanı açardı"

•  Özlem bitecek .....SELÇUK YULA
  • Bu adam değil miydi MTK yı farklı yenicez diyen
  • quote:

O yüzden tamamen psikolojik olarak diyorum ki, Fenerbahçe ağır favorimdir.

• O devirden kalma moloztaşlardan biri galiba buda
  • inanmak basarmanın yarısıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • söyle selçuk söyle söyle ne oldu? la lalalalalalaal layyyy?
  • hayallerle gerçekler farklı olabilir.
  • sampıonluklar yarınlara kaldı gordunmu selcuk kupanın sapını ?? xD
  • selchuk youla
    bu adama para veren embesildir
  • Hürriyet veriyo selçuk 30 kupona hemde ... bırak uğraştığınıza değmez
  • Yeni yorumu

İlk önce "Bu kupayı Fenerbahçe alır" diye kesin konuştuğum için özür diliyorum. Aragones'i hesaba katmamıştım da futbolculara güvenim vardı. Ama maalesef bu güvenimi boşa çıkardılar. Fenerbahçe adına hatalarla dolu bir maç oldu. Takımlar sahaya çıktıkları zaman Fenerbahçeli taraftarlar kalede Volkan Babacan'ı, Beşiktaşlı taraftarlar da kalede Hakan Arıkan'ı görünce şaşırdılar. Volkan Babacan yediği gollerle şaşıranları haklı çıkarırken, Hakan Arıkan da yaptığı kurtarışlarla Fenerbahçelilere 'Ah keşke kalede Rüştü olsa' dedirtti. Fenerbahçe her zamanki gibi orta sahada ayağında top yapıp, rakibi açmaya çalıştı ama Mustafa Denizli bu basit taktiği artık yemedi. Orta sahayı kalabalık tuttu. Burada Aragones'in duruma el koyup, kanatları açması gerekirken, sol kanattaki Uğur'u çıkarıp gene göbekte oynayan Semih'i oyuna soktu. Arkasından Colin Kazım girer diye düşünürken, bu sefer gene göbekte oynayan Deniz'i sahaya sürerek Fenerbahçe'yi tamamen bitiriyor. Kanatları olmayan uçak uçar mı? Elbette uçamaz. Peki Aragones bunu bilmez mi? Tabii ki bilir. "Kupayı alırsam, bu takımda beni tutarlar" mantığıyla, "Kovulursam 5 milyon euro alırım" mantığına sıkışmış bir teknik adamın kararlarına kalmış Fenerbahçe. Yahu kardeşim, son 5 maçta takımın en iyisi kim; Yasin. Onu niye 18'e almıyorsun. 5 maçtır oynamayan Lugano senin kurtarıcın mı olacak? Koy kenara Lugano'yu. Oynat göbekte Önder ve Yasin'i. Gökhan'ı da sağa çek. Bakın bunu bana söyleyen 10 yaşındaki kızım Nazlı. Böyle olsa ne olurdu bilemem ama böyle bir şey olmadığı ortada.

Fener'i kurtarın
    Kupa bir başka bahara kaldı. Futbolcu arkadaşlarıma bir mesajım var. Sezon bittikten sonra masaya oturunca, milyonlarca doları hangi yüzle isteyeceksiniz? Ne olur bana telefonla mesaj atın. Başkan ile yönetime de bir mesajım var: Fenerbahçe'yi bu Aragones'ten kurtarın. Aragones'e de mesajım var: Hazır İzmir'de iken Efes'teki Meryem Ana Evi'ne git ve ne olur günah çıkar; milyonlarca Fenerbahçe'yi ağlattığın için.

Selçuk tükürdüğünü yaladın yuttun bu da sana ders olsun. İtaat etmezsen ettirirler !

• Yorum tam SELÇUK YULA ya göre olmuş

Sonuç

Ben bu yorumdan eskiden Selçuk Yulanın Şike Yaptığını anlıyorum

Bunları spor yorumcusu veya tv ekranlarına koyanlar ....................

Türk futbolunun pislikleridir
  • kemikte yağdırır yarın belli olmaz
  • Talihsiz bir spor yazarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.