Şimdi Ara

ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
23.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evvela

    Bence başlığı değiştir arkadaş. Bende bi kaç ürün alabilmek için girdim Kargo Bedava diye. Fakat kargo sadece koli ürünlerde bedava.

    Hatta yukarda yazan arkadaşın 10 tl kargo parası ödemeside hoş olmamış bence. Telafi edilmeli diye düşünüyorum. Bu şekilde iyi niyetli davranışların . Satışlarınız açısından sizin yararınıza olacağını düşünüyorum...

    Hesaplı gönderim diye bölgemizde yurtiçi şubesi olmadığı halde dağıtım aracına teslim ederek gönderdik, fakat sanalpazar hem Alıcı ödemeli hemde Satıcı ödemeli gönderilerde bizleri mağdur etmiştir. bundan sonra böyle sorunları yaşatmamak için bölgemizde bulunan sürat kargo firmasını kullanma kararı aldık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 13 Mart 2013; 22:40:02 >




  • ARKADAŞLAR ortalığı bulandırmak gibi olmasın ama galiba pek sıcak fırsat değilmiş. bende 80-100 tl civarı bir alışveriş yapmayı düşünüyordum ama aşağıdaki sitede ve bir kaç sitede ürün fiyatlarını görünce şimdilik vazgeçtim.

    http://zileyoresel.com/index.php?route=common/home

    örneğin samet arkadaşımda 1 kg köme 20 TL iken bu sitede 12 TL nerdeyse yarı yarıya ve aynı ürün. keza araştırırsanız leblebide de aynı şekilde. benden söylemesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

    quote:

    Orijinalden alıntı: farukyavuz

    Tokatlıyım. Bildiğim şeyler ; yazma, çemen, yaprak, bi de pekmez (zile) Memleketim hakkında pek bilgi sahibi değilim ama her ilin alternatif tatları vardır meşhurluk dışında. Her ilimizde kebap olması gibi. Hatta Tokat'in kebabı da meşhur

    Bir de "bez sucuk" var...Bildiğimiz sucuğun bezin içinde olanı...O da güzel...

    Hocam alıntıyı yeni gördüm. Konuda hiç alıntım yoktu Allah Allah alıntı işareti var diye girdim. Okuyunca annemin yaptığı pastırmalar geldi aklıma. Sonra baktım bez sucuk nedir diye aynısı. Fermantasyon ürünü. Annem de eti o hale getirir kurumaya bırakırdı çok da güzel olurdu sucuk derdik genel isim olduğundan pastırma derdik. Ama harika oluyordu yumurtada falan. Ve ben meşhur olduğunu bilmiyordum maalesef. Zaten yazdığım gibi hakkında bildiğim pek birşey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yurtiçi kargoyla sorun yaşadıysanız sürat kargo ile bu iş hayatta yürümez bilesiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: righteous@

    yurtiçi kargoyla sorun yaşadıysanız sürat kargo ile bu iş hayatta yürümez bilesiniz

    Yurtiçi firmasıyla fiyat konusunda sorun yaşadık. süratkargo ile en uygun fiyatı aldık







    Saygılar...
  • Meşhur zile ürünleri deneme kolisi 2. seçenek

    bu üründen sipariş verdim umarım bir sorun yaşamayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

    Meşhur zile ürünleri deneme kolisi 2. seçenek

    bu üründen sipariş verdim umarım bir sorun yaşamayız.

    Bugün kargoya verilecektir şimdiden afiyet olsun yorumlarınızı bekliyorum.




    Saygılar...
  • Prof.Dr. Ali BATU ve Zilepekmezi;


    Zilepekmezi’nin bugün dünya çapında marka olmasında emeği olan değerli hocamız Prof.Dr. Ali BATU özellikle yaptığı araştırmalarda pekmez üretim teknikleri ve bunların üretim sürecinde besin değerlerinin kaybolmaması için çalışmalar yapmıştır.




    Yıllar öncesinden zilepekmezi’nin üretim sürecini yakından takip ederek, inceleme ve araştırmalarda bulunmuş ve Vakum teknolojisini zilepekmezi üretim sürecine dahil ederek zilepekmezi’nin seri üretim tekniği ile üretilirken orijinal tadını kaybetmemesini sağlamıştır. Ayrıca Hocamız; Pekmezin insan sağlığına faydaları, çeşitli meyvalardan alternatif pekmez üretim tekniklerini geliştirerek anadoluda çürümeye terk edilen meyvaların ekonomiye kazandırılmasını sağlamıştır.




    Kendisine zilepekmezi’nin üretim süreci başta olmak üzere; tarıma, tarımsal ekonomiye, Türkiye’de steril ve sağlıklı pekmez üretiminin gelişmesine yaptığı katkılardan dolayı şükranlarmızı sunar, Çalışmalarında başarılar dileriz.



    http://www.zilepekmezi.com/giris.asp?sayfa=sabit&sabitid=310



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 14 Mart 2013; 13:42:50 >




  • Deneme kolisi siparişi vermiştim üç gün önce. Bugün ürünler geldi. Ürünleri genel olarak beğendim, lezzetli ve tazeler.. Tavsiye ederim. Ben 40 liraya almıştım deneme kolisini ama şimdi sanırım 45 lira olmuş.. Neyse artık bundan sonra beğendiğim ürünlerden sipariş veririm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkyPrince

    Deneme kolisi siparişi vermiştim üç gün önce. Bugün ürünler geldi. Ürünleri genel olarak beğendim, lezzetli ve tazeler.. Tavsiye ederim. Ben 40 liraya almıştım deneme kolisini ama şimdi sanırım 45 lira olmuş.. Neyse artık bundan sonra beğendiğim ürünlerden sipariş veririm...


    Yorumlarınız için teşekkürler afiyet olsun.

    Deneme kolisini 45tl yaptık ve 100tl ve üzeri alışverişler içinde kargo bizden.






    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 15 Mart 2013; 23:59:19 >
  • Üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi kesinlikle çok kaliteli, zile pekmezi de çocuklarımıza çikolata yerine güvenle yedirebileceğimiz bir ürün onu da tavsiye ediyorum. Kuşburnu marmelatı benim yabancı olduğum bir tat olduğundan yorum yapmıyorum. Zile kömesine gelince: Akay markasına sahip kömeler marketlerden alınan kömelerden daha kaliteli ama Gümüşhane kömesiyle karşılaştırmak bence yanlış, üstelik Zile kömesinin fiyatı da yüksek(20 TL).

    2 yıl kadar önce Gümüşhane'de Doğa Pestil firmasından bir alışverişim olmuştu, o ürünler bundan daha kaliteliydi sanki, üstelik kömenin şu anki fiyatı 14 TL görünüyor. (http://www.dogapestil.com/market.asp) Online alışveriş yapmadığım için siteleri hakkında bir fikrim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

    Üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi kesinlikle çok kaliteli, zile pekmezi de çocuklarımıza çikolata yerine güvenle yedirebileceğimiz bir ürün onu da tavsiye ediyorum. Kuşburnu marmelatı benim yabancı olduğum bir tat olduğundan yorum yapmıyorum. Zile kömesine gelince: Akay markasına sahip kömeler marketlerden alınan kömelerden daha kaliteli ama Gümüşhane kömesiyle karşılaştırmak bence yanlış, üstelik Zile kömesinin fiyatı da yüksek(20 TL).

    2 yıl kadar önce Gümüşhane'de Doğa Pestil firmasından bir alışverişim olmuştu, o ürünler bundan daha kaliteliydi sanki, üstelik kömenin şu anki fiyatı 14 TL görünüyor. (http://www.dogapestil.com/market.asp) Online alışveriş yapmadığım için siteleri hakkında bir fikrim yok.

    Memnun kalmanıza çok sevindik afiyet olsun.

    köme konusunda Zile Kömesi Meşhur Zile asma ve meyvelik bağlarının cevizlerinin üzüm şırası ile karıştırılıp kurutulması ve daha sonrada nişasta dökülmesi ile hazırlanan eşsiz doğal bir üründür. Enerji deposudur. Cevizli sucuk olarakda bilinir. diğer kömelere göre daha serttir.

    Gazantep ve Gümüşhanede taklit edilerek seri üretim yapılmaya başlanmıştır. Ancak oralarda Köme dut pekmezinden yapıldığı için Zile kömesinin tat ve lezzetinin yakalanması mümkün değildir. İÇERDİĞİ BAL VE DUT ÖZÜ VE DİĞER tatlandırıcılar sayesinde daha yumuşaktır.

    Her yöre kendi tarzında üretim yapmaktadır bolu tarafında da köfter olarak üretilmektedir.



    Her zaman bekleriz




    Saygılar...




  • Hiçbir fiyat farkı konmadan 100 TL VE ÜZERİ YAPACAĞINIZ TÜM ALIŞVERİŞLERDE TÜRKİYE'NİN HER YERİNE ÜCRETSİZ KARGO ÇALIŞMASINI başlatmış bulunmaktayız.

    Haccp, ISO 9000, ISO 22000 kalite anlayışı ile ürettiğimiz ve tüm avrupa dahil dünyanın değişik ülkelerine ihraç edilen %100 doğal ve katkısız ürünlerimizi tüketmenizi, arkadaş ve dostlarınıza tavsiye etmenizi özellikle rica eder, Tüm hayatınızın zilepekmezi kadar tatlı geçmesini dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 16 Mart 2013; 0:00:33 >
  • Özkaleli güzel markadır ancak kesinlikle temiz köylü ninelerimizin yaptıklarını tutmaz. Hakiki zile pekmezi ile özkaleli'nin zile pekmezi arasında dağlar kadar fark var: birisi tahin pekmez gibi dururken diğeri marşmellov gibi duruyor. Ayrıca köylülerin yaptığı marmelatlarda şeker yerine pekmez kullanılıyor.

    Ancak şunu söyleyebilirim ki: "Benzer markalar ve ürünler arasında özkaleli'nin ürünleri gerçekten kaliteli ve güzel!"
  • zileyoresel.com/index.php?route=common/home bu site dogru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zile 800 Gr lık Harnup Pekmezi gerçekten hoş fakat köme gerçekten kalitesiz farklı bir marka ile çalışmalısınız kesinlikle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre123

    Zile 800 Gr lık Harnup Pekmezi gerçekten hoş fakat köme gerçekten kalitesiz farklı bir marka ile çalışmalısınız kesinlikle.

    Afiyet olsun

    Satışta olan ürünlerimiz sadece özkaleli bünyesinde üretimi yapılan ürünlerdir


    Saygılar...
  • HAFTA SONU TATLI SİPARİŞLERLE GEÇMESİ İÇİN, SİZLERE KARGO DAHİL PEKMEZ PAKETİ HAZIRLADIK


    KOLİ İÇERİĞİ
    1 ADET ZİLE 1 Kg lik Külek Balbaşı Pekmez
    1 ADET Zile 500 Gr lık Külek Beyaz Zile Pekmezi
    1 ADET Zile Pekmezi - 250 Gr lık Cevizli
    1 ADET Zile Pekmezi - 250 Gr lık Beyaz


    http://www.sanalpazar.com/Pekmez-Paketi-30tl__isp6686326



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 16 Mart 2013; 1:16:05 >
  • Yakından beyaz pekmezlerimiz ve köme

     ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle
     ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle



    HAFTA SONU TATLI SİPARİŞLERLE GEÇMESİ İÇİN, SİZLERE KARGO DAHİL PEKMEZ PAKETİ HAZIRLADIK


    KOLİ İÇERİĞİ
    1 ADET ZİLE 1 Kg lik Külek Balbaşı Pekmez
    1 ADET Zile 500 Gr lık Külek Beyaz Zile Pekmezi
    1 ADET Zile Pekmezi - 250 Gr lık Cevizli
    1 ADET Zile Pekmezi - 250 Gr lık Beyaz


    http://www.sanalpazar.com/Pekmez-Paketi-30tl__isp6686326



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 16 Mart 2013; 1:44:15 >




  •  ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle


    2100 gr.lık Asma (Bağ) yaprağı; meşhur Tokat bağlarındaki güzel üzüm yapraklarıdır. Tamamen doğaldır. Özenle seçilip paketlenmiştir. Plastik ambalajdır. Salamura (tuzlu su) içerisinde uzun sürede tüketebilirsiniz.




    http://www.sanalpazar.com/Tokat-Asma-Yapragi-2100-Gr.__isp6690070




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.