Şimdi Ara

ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
23.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle


    2100 gr.lık Asma (Bağ) yaprağı; meşhur Tokat bağlarındaki güzel üzüm yapraklarıdır. Tamamen doğaldır. Özenle seçilip paketlenmiştir. Plastik ambalajdır. Salamura (tuzlu su) içerisinde uzun sürede tüketebilirsiniz.




    http://www.sanalpazar.com/Tokat-Asma-Yapragi-2100-Gr.__isp6690070


     ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle
     ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle
     ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 19 Mart 2013; 12:58:01 >
  • kuşburnu marmelatını beğendim teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

    kuşburnu marmelatını beğendim teşekkürler.

    Afiyet olsun beğenmenize sevindim. her zaman bekleriz.


    Saygılar...
  • Yaşanan bu karmaşaya tekrar ve son kez açıklama getiriyoruz, konuyu başka yerlere çekenlere cevap verilmeyecektir, DH ekibine şikayet edilecektir.


    http://zileyoresel.com/ sitesiyle hiçbir alıp veremediğimiz yoktur, kendilerine hayırlı satışlar dileriz.

    satış politikaları her sitenin kendi tercihidir.

    Her müşteri kendine neresi uygunsa oradan alma özgürlüğüne sahiptir.

    Biz sanalpazar üzerinden komisyon ödeyerek, uygun taksit imkanları sunmak için satış yapmaktayız. bazı ürünler daha hesaplı, bazıları daha pahalı olabilmektedir.


    Yaşanan tüm yanlış anlaşılmalar için özür dileriz.


    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 19 Mart 2013; 17:37:05 >




  • Fıstık/fındık ezmeleri varmıdır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exhell

    Fıstık/fındık ezmeleri varmıdır ?

    Maalesef Fıstık/Fındık ezme çeşitlerimiz bulunmamaktadır.
  • Hocam satışlar devam ediyordur inşallah,birkaç sipariş daha vermek istedi çevredeki arkadaşlarım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernumara

    Hocam satışlar devam ediyordur inşallah,birkaç sipariş daha vermek istedi çevredeki arkadaşlarım..

    Geçici bir süre sanalpazar satışlarımızı durdurdum.
    isterseniz kendi sitemiz üzerinden, veya telefonla sipariş verebilirsiniz.

    http://www.zilepekmezi.com/

    05424014343
    Erhan Özkaleli
  • arkadaşlar. bilgi olarak yazıyorum. bu samet arkadaşımız ne iş çeviriyor anlamış değilim. zilepekmezi bizim sitemiz diyor altınada erkan özkalelinin telefonunu yazıyor. zilepekmezi.coma girince iseiletişimde hasan beyin telefonu yazıyor. her ikisi ilede telefonla görüştüm. herikisininde sametten haberi var ama bizimle alakası yok kendince bir iş cevirdiğini söylüyorlar. yani durum 3 kollu bir canavar. merkezde SAMET onun dediğine göre satış sitesi zilepekmezi.com siteye baktım ve iletişim bilgilei bölümündeki numarayı çevirdim ( zaten ismide yazıyor) YETKİLİ HASAN KOCAMAN la görüştüm. ne sametle nede erhan özkaleli ile ilişkisi olmadığını söylüyor. son kol ise ERHAN ÖZKALELİ onunlada görüşmemde silepekmezi.com bizim sitemiz değil. bizim sitemiz ozkaleligida.com diyor semetlede bağlantısı olmadığını söylüyor. gerisi size kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komikadam

    arkadaşlar. bilgi olarak yazıyorum. bu samet arkadaşımız ne iş çeviriyor anlamış değilim. zilepekmezi bizim sitemiz diyor altınada erkan özkalelinin telefonunu yazıyor. zilepekmezi.coma girince iseiletişimde hasan beyin telefonu yazıyor. her ikisi ilede telefonla görüştüm. herikisininde sametten haberi var ama bizimle alakası yok kendince bir iş cevirdiğini söylüyorlar. yani durum 3 kollu bir canavar. merkezde SAMET onun dediğine göre satış sitesi zilepekmezi.com siteye baktım ve iletişim bilgilei bölümündeki numarayı çevirdim ( zaten ismide yazıyor) YETKİLİ HASAN KOCAMAN la görüştüm. ne sametle nede erhan özkaleli ile ilişkisi olmadığını söylüyor. son kol ise ERHAN ÖZKALELİ onunlada görüşmemde silepekmezi.com bizim sitemiz değil. bizim sitemiz ozkaleligida.com diyor semetlede bağlantısı olmadığını söylüyor. gerisi size kalmış.

    en iyisi açıklamalara samet kardeşimizin cevap yazması olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernumara -- 31 Mart 2013; 23:14:00 >




  • Özkaleli bir aile şirketidir, abi kardeş amca çocukları bu işin ucundan tutarak, herkes bir satış pazarı oluşturmuş durumdadır.
    Erhan Özkaleli'yi ben tanıyorum, zile merkezde özkaleli dükkanı bulunmaktadır. sanalpazara açılan ilanlarla ve bu konuyla ben ilgileniyorum. sipariş geldiği zaman kendisine ben iletiyorum. ürünleri erhan abi paketleyip kargoluyor.
    ürünler fabrikadan faturaları kesilmiş olarak geldiği için sanalpazar satışında tekrar fatura kesme konusunda sıkıntı çektik, tekrar satışa açmak için bir yol aramaktayız.
    özkaleli küçük bir şirket değildir, dünyanın bir çok ucuna gitmektedir. avrupa standartlarında üretim yapılmaktadır.

    Bu konuyu açarken pekmez ve diğer ürünleri satmak gibi aklımda fikir yoktu. istekler gelince sanalpazar kolaylığı sunarak satmaya başladık. leblebi satışımız fabrikasyon üretim olmadığı için sanalpazar kaldırmamı istedi kaldırmak zorunda kaldık.

    Durum bundan ibarettir.




  • Sanalpazar dükkanı kapandı görünüyor.
  • Geçici bir süre sanalpazar satışlarımızı durdurdum.
    isterseniz kendi sitemiz üzerinden, veya telefonla sipariş verebilirsiniz.

    http://www.zilepekmezi.com/

    05424014343
    Erhan Özkaleli
  • Cevap için teşekkürler.

    OLCA marka kuşburnu marmelatı almak istiyorum.

    Sizde bulunurmu.
  • Telefonla iletişime geçin stok durumu nedir bilmiyorum. özkaleleli ürünlerini tavsiye ederim
  • Salça içeriğinde ne var bilgi verirmisiniz.
  • Konu 2 senediir Off durumda. Satış devam etmiyor sanırım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: «hidalgo»

    Salça içeriğinde ne var bilgi verirmisiniz.

    https://www.zilepekmezi.com/giris.asp?sayfa=urun&aid=115#

    ÖZKALELİ SALÇA

    En seçkin domateslerden üretilen Özkaleli tuzlu domates salçası her türlü yemeğinizde , soslarınızda güvenle kullanabileceğiniz ayrı bir tatdır. Vakum teknolojisi ile yapılan salçamız 2 yıl süre ile tazelik ve lezizliğini korumaktadır. 6kğlık ve 2,5 kğlık plastik ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. Ayrıca üretiminde kullandığımız domatesin laboratuar özellikleri aşağıdaki gibidir;

    Domatesin Bileşenleri
    %

    Toplam Katı Madde
    6-8,5
    Çözünmeyen Katı Madde
    1
    Çözünebilir Katı Madde
    4-6
    Şeker
    2-3
    Asit
    0,3-0,5
    Çözünebilir Protein ve Aminoasit
    0,8-1,2
    Mineral
    0,3-1,2
    Tuz (Soyum Klorür)-NaCL
    0,05-0,1
    Brix : Domatesin içerisinde bulunan katı madde miktarını gösteren değerdir. Tüketici açısından brix veya kuru madde salçanın yaklaşık kaç kg domates kullanılarak yapıldığının ifadesidir.

    Domates Salçası brixi genelde 28-30.(yaklaşık 6 kg domatesten 1 kg salça eldesi demektir.)
    Püre Brixi %11-24 arası. Brixin düşük olması salçanın kıvamının daha az olduğunun dolaysısıle daha az domates kullanıldığının belirtisidir.
    Bostwick : Vizkozite ve konsistens domates mamülleri ve özellikle salça açısından kaliteyi belirleyen önemli bir kriterdir.

    Konsantre edilmemiş, domates suyu ve pulpun viskozitesini etkileyen en önemli faktörlerden biriside domates çeşididir. Domatesin doğal bileşenleri ve özellikle pektin miktarı viskoziteyi beliryen önemli bir faktördur. Bazı araştırmacılara göre uzun oval çeşit domateslerde yuvarlak domateslere göre daha çok pektin bulunmaktadır. domatesin işlenmesi esnasında bir miktar hücre duvarıda pulpa geçmektedir. Buda pulpun konsistensini etkilemektedir. Bunun sebebi hücrelerin ana yapı taşlarından birinin selüloz olmasıdır.

    Tuz : Domateslerin doğal yapısında %0,05 ile %0,1 arası tuz (Sodyum Klorür-NaCl) bulunur.

    Renk : Domateslerde doğal renk unsurunu karotenoidler belirler. İstenilen rengi elde etmek için kaliteli hammadde ve bu hammaddeye uygun proses şartları belirlenmelidir. Yeşil oranı fazla olan domateslerde renk daha açık olmaktadır.Yeşil domateslerdeki klorofilin ısıyla esmer renkli feofitinlere dönüşmesi şeklinde açıklanabilir. Isıl işlem uygulamasında her zaman renk ve besin değeri kaybı söz konusudur. Pastörizasyon ve sterilizasyon sıcaklıkları ve süreleride renk unsurunu etkileyen önemli faktörlerdendir.




  • bütün yorumları okudum ve yurdum insanının kendi bildiğinin dışında kalanına çamur atıp karalayan , alaycı tavrına resmen acıyorum . cehalet okumakla , gezip tozmakla yada bilgisayar başında göbek kaşımakla atılmıyor . bende bir zileliyim , zile leblebisinin yada zile ürünlerinin avukatı değilim , o yüzden yazacaklarımda objektif olmaya çalışacağım ve Türkiye'nin birçok coğrafi bölgesinde işim gereği ikamet ettiğim için , damak zevklerine göre beğenilip beğenilmeyecek şeyleri sizlere açıklamaya çalışacağım .

    mesela leblebi ... bilindiği üzere meşhur olan leblebi çorumdadır . hatta çorumda envai türlü leblebi üretim yapılır , çikolatalısından portakallısına , acılıdan , susamlısına birçok damak tadına göre leblebi yapılır ve bu leblebilerin neredeyse tamamı fabrikasyondur . şimdi diyeceksiniz ki , fabrikasyon leblebi ne , leblebi makinada kavurulur sonra satılır . işte o iş öyle değil . zile leblebisinin en büyük farkı , odun sobasında 3 kere belirli periyotlarda kavrulup bekletilir ve zile leblebisi ebat olarak (duble zile leblebisi) Türkiye'de yiyebileceğiniz en büyük ve en lezzetli leblebidir . özellikle maşathöyük köyünün nohutları çok büyüktür ve bildiğim kadarıyla duble leblebinin kaynağı maşat köyüdür . nohut üretiminde Zile Türkiye'nin belirli başlı üretim yerlerinden birisidir . eskiden çorum ilinde leblebi işiyle uğraşanların büyük kısmı Zile'den göç eden leblebi ustalarıdır . bunun nedeni ise Çorum , yol üzeridir ve birçok ilin geçiş noktasındadır . haliyle iş hacmi Zile'ye göre çok daha yüksektir . yani leblebinin çorumla alakası , zileli leblebi ustalarının çoruma gitmesi ile başlar .

    bir yerin meşhur olmaması , o lezzetin kötü yada taklit olduğu anlamına gelmez . zilenin en büyük dezavantajı geçiş yolu değildir , yani büyük vilayetlere yakın değildir , bu yüzden dışarıda bilen insan sayısı çok azdır . misal elazığ ağın leblebisinin de tadını bilirim , biraz daha farklı bir leblebi türüdür ve çoğu insanın damak tadına uymasa bile benim beğendiğim farklı bir leblebi türüdür . kırık leblebiye gelince , kırık leblebi zilenin en ucuz kuruyemiş ürünüdür ve kavrulmuş acı sert (bazıları tamamen yanık bile olabilir) tamamen farklı damak tadına sahip insanlar tarafından özellikle tüketilir . yani kırık leblebi normal leblebinin 4 te 1 fiyatına satılan , kimi insana göre kalitesiz , kimi insana göre ise antep fıstığına değişmeyeceği bir lezzettir . her insanın severek yiyeceğini sanmıyorum , o yüzden zileden leblebi alacaksanız DUBLE LEBLEBİ alın ve gözlerinizi kapatıp lezzetin tadını çıkarın .



    birde salça tokatta 3 ana marka vardır . en bilindiği olca salçadır . daha sonra eser ve en son olarak öz kaleli gelir . market salçalarından kullanmadığımız için salçayı memleketten getirtiriz . olca türkiye genelinde tanındığından beridir eski yoğun ve tuzlu lezzetini kaybetti . eser salçada sanırım fabrikasını bursaya taşımız . öz kaleli salçanın fabrikasını birçok kez gidip gördüm . ultra hijnenik bir ortam yok , yani öyle makinalar seri halde üretsin vs... tat salça , tamek salça gibi büyük bir fabrikada üretilmiyor . haliyle insan gücü , makina gücüne eşit diyebilirim . ama şunu söylemeliyim , lezzet ve yoğunluk olarak , tuzluluk olarak , Tokat yöresinin (hatta Türkiye'nin) en lezzetli ve ev yapımı salçaya tat olarak benzeyen salçasıdır . biz 6 kiloluk salçalardan getirtiyoruz ve 2 tane 6 kiloluk öz kaleli salça 1 sene yetiyor bize . şöyle söyleyeyim , normal market salçalarından 2 kaşık koyduğunuz salça yerine özkaleli salçadan yarım kaşık koyduğunuz salça , aynı kıvam ve yoğunluğa denk geliyor .


    tavsiyem ufak boylarından alıp denemeniz , beğenrseniz 6 kiloluk 4 lü kolisi çok uygun fiyatlarda satılıyor ( en son 30 liradan almıştım tanesini şimdi fiyatını bilmiyorum) kalabalık bir aile iseniz size bir sene çok çok rahat yetecektir . öz kalenin kendi satış sitesi vardı , duruyor ise orada fiyatları biraz daha uygun . hatta fabrikasını arayıp bizzat isteyebilirsiniz yada bulunduğunuz şehirdeki bayisine yönlendirebilir . ben en son fabrikadan almıştım 4 bidon salça , hatta zileden otobüsle göndermişlerdi ve kargo parası vermemiştik




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.