Şimdi Ara

ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
23.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • 950 Gr.lık Karadut Reçeli; Diş eti ve bademcik iltihabına, ağızda dişetlerinde meydana gelen iltihaplarının iyileşmesinde çok faydalı olur. Enerji Kaynağıdır. Üst solunum yolu hastalıklarının önlenmesinde vücuda direnç kazandırır.




    http://www.sanalpazar.com/Karadut-Receli-950-Gr.lik__isp6690162







  • 300 Grlık Erik Marmelatı (reçeli);
    Bağışıklık sistemini güçlendirir. Grip ve soğuk algınlığına karşı koruyucudur. Mükemmel bir enerji kaynağıdır. Güçzüzlük ve iktidarsızlıkda faydalıdır. Cinsel Gücü Artırır. Metabolizmayı hızlandırır. Sindirime yardımcı olur. Sinerjetik etki ile vücut dayanıklılığını arttırır, enerji verir, yorgunluğu önler. Vücüdun enerji muhafaza etmesine yardımcı olur, nükleik asit ve protein sentezini hızlandırır. Kan şekerini dengeler, kana oksijen taşır, troid bezini düzenli çalıştırır. Çiçeklerin tozlanma zamanında allerjik reaksiyonların önlenmesinde faydalıdır. Anti-allerjik özelliği vardır. Zihni açar, yorgunluk ve stresi azaltır. Beynin beslenmesine yardımcı olur ve hafızayı güçlendirir. Zihinsel dayanıklılığı arttırır.



    http://www.sanalpazar.com/Erik-Marmelati-receli-300-Gr.lik__isp6690202




  • Lütfen DİKKAT!!!

    Evinize gıda ürünleri alırken dikkat edelim. katkı maddesi içermeyen, yiyecekler tüketmeye özen gösterelim.

    Hangi firma olursa olsun, doğal üretime lütfen bilinçli tüketici olarak destek olalım.
  • Bir Zileli olarak cevizli pekmez hariç hepsini tavsiye ederim, zaten forumda özkaleli ürünlerini görünce çok mutlu oldum, her zaman gidemiyoruz memleketimize ama artık internetten alma imkanımız da oldu.
  • Merhaba ben lohusa bir yakınım için almayı düşünüyorum süt yapsın diye alan var mı buradan ? Temiz mi? Elimize Hızlı geçer mi ?
    Bir de , Özkaleli diye arattım google dan sitesinde de satışı var ( Siz Buradan mı temin ediyorsunuz bilmiyorum avatarlarınız uyuşuyor . )

    Sitedeki fiyatları 4+4.5+8.5+8 =25 lira Sanal Pazar'da kargosuz sanırım
  • Ayrıca özkaleli ürünlerini, emzirme dönemini tamamlamış bebeklere bile verebilirsiniz.

    hiçbir şekilde katkı maddesi yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    Ayrıca özkaleli ürünlerini, emzirme dönemini tamamlamış bebeklere bile verebilirsiniz.

    hiçbir şekilde katkı maddesi yoktur.

    Sipariş verdim bakalım . Umarım memnun kalırız.
    Hayırlı işler
  • 30 TL lik paketten bir adet aldim, ortalama teslimat suresi ne kadar acaba ? pzt-sali gunu kargoya verilen urun cuma gunune kadar elimize ulasir mi acaba ?

    tesekkur ederim
  • DÜKKANIMIZDAKİ "ALICI ÖDEMELİ" ÜRÜNLERİ SİPARİŞ VERİRKEN, KAPIDA HERHANGİ BİR KARGO ÜCRETİ ÖDEMEK İSTEMEYEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN, KARGO BEDELİ İLANI AÇMIŞ BULUNMAKTAYIZ.
    KARGO BEDELİNE ÖDEME YAPTIĞINIZ TAKTİRDE, "ALICI" ÖDEMELİ ÜRÜNLERİN KARGOSUNU BİZ SİZİN ADINIZA ÖDEYİP GÖNDERMEKTEYİZ.



    AYNI ZAMANDA DİĞER KAMPANYAMIZ

    kargo dahil herhangi bir ürünümüzü aldığınızda, ek olarak alacağınız ürünler için fazladan kargo ücreti ödemezsiniz, tek kargo gönderim sağlanmaktadır.



    http://www.sanalpazar.com/Kargo-Bedeli__isp6692707


    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Tokat-Zile-Yoresel-Tat__u265084



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 17 Mart 2013; 14:39:33 >




  • DOĞAL ÖZKALELİ ÜRÜNLERİNDEN MEMNUN KALAN MÜŞTERİLERİMİZDEN YENİ SİPARİŞLER GELMEKTEDİR.
    DOĞAL KATKISIZ ÜRÜNLERE VERDİĞİNİZ DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  • Arkadaşlar 3. sayfada uzun uzun yazdım.

    KARGO BEDAVA yazısını görünce bende 3 adet ürün sipariş verdim. Fakat sonra gördüm ki kargo ücretliymiş. Bende kargom gönderilmediği için arkadaşa fiyat farkını hemen havale yapayım bana da Deneme kolisi yollayın diye defalarca yazdım.

    Satıcı arkadaş kargonun gönderildiğini ve yapacak bir şey olmadığını yazdı. Bende neyse dedim. Fakat kargo bana 2 gün sonra gönderildi.

    Kargo parası olarak da 10,5 tl ödedim. 3 adet ürün için 37,5 tl ödedim . Bence iyi bir alışveriş olmadı anlıyacağınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetera

    Arkadaşlar 3. sayfada uzun uzun yazdım.

    KARGO BEDAVA yazısını görünce bende 3 adet ürün sipariş verdim. Fakat sonra gördüm ki kargo ücretliymiş. Bende kargom gönderilmediği için arkadaşa fiyat farkını hemen havale yapayım bana da Deneme kolisi yollayın diye defalarca yazdım.

    Satıcı arkadaş kargonun gönderildiğini ve yapacak bir şey olmadığını yazdı. Bende neyse dedim. Fakat kargo bana 2 gün sonra gönderildi.

    Kargo parası olarak da 10,5 tl ödedim. 3 adet ürün için 37,5 tl ödedim . Bence iyi bir alışveriş olmadı anlıyacağınız.

    Gerekli açıklamalar sanalpazar, donanımhaber 3. sayfasında, ve özel mesaj pm olarak açıklanmıştır.

    sanalpazar'ın yurtiçi indirimi aksaklığından dolayı. "Alıcı ve Satıcı ödemeli" ürünlerde kargo sıkıntımız oldu.

    o günden itibaren süratkargoyla çalışma kararı aldık, sabit 6tl gönderim sağlıyoruz.




  • Kuşburnu marmelatını deneyip fikrini söyleyebilecek olan var mıdır?
    Kaliteli kuşburnu marmelatı bulmakta güçlük çekiyorum, iyise almayı düşünüyorum.

    Samet bey, BİM'de kuşburnu marmelatı da bulabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihilist76


    Kuşburnu marmelatını deneyip fikrini söyleyebilecek olan var mıdır?
    Kaliteli kuşburnu marmelatı bulmakta güçlük çekiyorum, iyise almayı düşünüyorum.

    Samet bey, BİM'de kuşburnu marmelatı da bulabilir miyiz?

    Efendim BİM marketlerinde Zile "kutu" pekmezlerimiz dışında ürün çeşitlerimiz henüz bulunmamaktadır.

    "Kuşburnu pulpu" çok az üzüm şırası ile tatlandırılmış ürün grubumuzdur. genelde şeker hastaları tercih etmektedir. gerekirse şeker ilavesi ile kaynatılabilmektedir.

    Kuşburnu marmelat seçeneğimiz, olması gerektiği kadar üzüm şırası ile tatlandırılmış, sonradan şeker ilave etmeniz gerekmeyen ürün çeşitlerimizdendir.

    Size tavsiyem deneme kolilerimizden birini alıp, damak tadınıza göre yorum yapmanızdır.


    Saygılar...




  • Kuşburnu Marmelatı 4 Kg.lik seçeneğimiz eklenmiştir




    http://www.sanalpazar.com/Kusburnu-Marmelati-4-Kg.lik__isp6701804


    ÖZKALELİ KUŞBURNU MARMELATI;

    Özkaleli kuşburnu marmelatı doğada yetişen kuşburnu meyvasının bölgemizde ve Gümüşhane ilinden satın alınması sonucunda üretilen %100 doğal bir üründür. Marmelat demek tatlı tüketime hazır satın alındığı zaman herhangi bir kaynatma işlemi yapılmadan tüketime hazır ürün demektir. Kuşburnu marmelatlarımız 4100 grlık teneke ambalaj, 1650glık teneke ambalaj, 800glık cam şişe ambalaj, 450glık cam şişe ambalaj olmak üzere üretilip satışa sunulmaktadır. Yine kuşburnu marmelatlarımızı farklı kılan en önemli özelliği ise tatlandırma sürecinde şeker ile değilde üzüm şırası ile kaynatılıp tatlandırılıyor olmasıdır.

    KUŞBURNU VE KUŞBURNU MARMELATI İLE İLGİLİ DETAYLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR;

    Beslenmede en önemli basamak sebze ve meyvelerdir. Gıdanın posasını karşılar ve birçok tuz ve vitamin denilen tutuşturucu maddeleri ihtiva eder.Özkaleli Kuşburnu Pulp ve Marmelatı bu basamakla ilgili olan bir üretimdir. Ve çok miktarda C vitamini içerir. Vitamin bakımından eksik beslenen halkımız için her zaman ulaşabileceği kadar bol ve ucuzdur. Ne yazık ki şehirlimiz bunu bilmemekte, köylüler ise ziyan etmektedirler.

    Kuşburnu yalancı meyvedir. Asıl meyve çekirdekleridir. Fakat yenilen yeri kabuğu ve buna yapışık olan etidir. Kaynaklara göre içeriği şöyledir:

    Kurusu (%)
    Tazesi (%)
    Glikoz
    10-13,724
    24,41- 2,82
    Sakkaroz
    0,6- 2,4
    1,21-2,61
    Yağ
    1,7- 2,4

    Asitler
    3,0-3,6
    1,25-2,05
    Uçucu asitler
    0,02-0,03

    Tanen
    2,0- 2,7

    Su
    38
    73,5 - 81,7

    Özkaleli Kuşburnunun ihtiva ettiği C vitamini halk sağlığı bakımından çok önemlidir. Çünkü bu vitamin insan vücudunda osteit doku, dentin dokusu, kapillerlerin intersellüler sement maddesi gibi konnektiv dokuların normal yapısına giren ve bu yapıyı ayarlayan bir maddedir. Bu önemli özelliği, intermedyer metobolizmayı, okside-redüksiyon kabiliyeti ile etkilemesidir. Bilhassa tizozin metabolizmasına, folik asit metabolizmasına, D P N’in enzimatik oksidasyonuna, barsaklarda demir rezorbsuyonuna karışır. Vücutta hem redükte (askorbik asit) hem de okside (dehidro askorbik asit) şeklinde bulunur. Oksido-redüksiyonu yapan bu iki reversibl şekildir. Redükte olanı daha çoktur. Her iki şekli de vitamin karakterindedir. Alınanın bir kısmı idrarla dışarıya çıkar. Diğer kısmı da %50-75’i metabolizmada inaktif hale geçer. (Diketogulonik asit). Bu ise irreversibldir. Ve vitamin karakterinde değildir. CO2 degradasyonu ile yakılır gider. Diğer son mamul de okzalik asittir. Bu vitaminin insan vücudundaki yarı ömrü 16 gündür.

    C vitamininin kuşburnunda en çok bulunduğu yer Cynosbatisine semine denilen çekirdeksiz etli kabuğudur. Burada 100-1700 mg/100g kadar C vitamini vardır. Kabuğunda da en çok bulunduğu devre renk transformasyonu (turuncu, koyu kırmızı) olduğu devredir. Bu devrede toplamak ve bu zamanda kullanmak lazımdır. Zira çabuk kurumaya ve C vitamini kaybetmeye başlar. Öyle ki 6 ayda %50-75’ini kaybeder. Kurutma usulüne göre yapılırsa C vitamini kaybı azalarak %15’e kadar düşer. Onun içinde çabuk kurutmak meyveleri uzunlamasına keserek ve kurutma sıcaklığını da 80-85 *C ye ayarlamak lazımdır. Aksi halde zayiat fazlalaşır. Hemen şunu ilave edelim ki: kuşburnundaki tabii C vitamini sıcaklığa sentetik C vitamininden daha dayanıklıdır. Breinlich’e göre vücudu C vitaminine doymuş halde tutmak,kuşburnu kullanıldığı takdirde, daha az ekvialan miktarla kabildir. Yalnız bir bir kesmek çok olunca müşküldür. En iyisi porselen veya tahta merdanelerden geçirmek ve ovalarken de tahta veya aluminyum vasıtalar kullanmak icabeder. Ve hemen arkasından 60-85 *C’ de kurutulur. İleride çay ve çorbada kullanılacak işte bu şeklidir. Önemine binaen tekrar edelim ki kırmızı veya turuncu olduğu zamandır. Hermetik kaplı muhafazasında ilk altı ayda hiçbir C vitamini kaybı tespit edilmemiştir. Bu meyvenin şurubu dayanıklı değildir. Ama dayanıklı kuru hulasası kabildir. Keza şekerle yapılan marmeladında C vitamini oldukça sabit kalır. Marmelat oluncaya kadar da kesilme, ezilme, parçalanma kaynatma dolayısıyla içindekinin bir haylisini kaybeder. 100 mg/100g’a düşer. İnsan vücudu C vitaminini sentezleyemez, depolayamaz. Dışardan almak zorundadır. Günlük ihtiyaç duruma ve kişiye göre değişmekle beraber ortalama 75-100 mg’dır. Günde 10mg. C vitamini ile bir insanı bir sene müddetle skobüt hastalığından korumak mümkündür.

    Şayet yeteri derecede alınmazsa vücutta kifayetsizlik belirtileri başlar. Bunu da konnektif dokudaki aksaklık yapar. Zira böylelerinde intersellüler sement maddesinin normal depolanması aksar. Kanama istidadı başlar. Yaraların iyileşmesi uzar. Osteoblasiat layıkı vechile doku yapamaz. O zaman da kemik tuzları yeter derecede depolanamaz. Neticede skobüt hastalığı meydana gelir. Günümüzde bu kadar gıdasız kalınmadığı düşünülürse pratikte klinik skobütü yerine daha ziyade sub-klinik C vitamini yetersizliği görülür. Bu durumlarda ise şunlar hissedilir: Yorgunluk, kesiklik, adale ağrıları, ... Bu şikayetlere paralel olarak (ilk 40 günde) plazmadaki C VİTAMİNİ DÜŞER. İdrardaki de azalır. Plazmadaki %0.3 mg. altına düşünce bunu lökosit ve trombositlerdeki (dokulardaki) düşüklük takip eder. Ve 30-90 gün sonra bütün kandaki sıfır olur. Bu devrede dışardan C vitamini verilse ilk zamanda idrarda rastlanmaz. Vücut evvela dokulardaki açıklarını kapatır. İdrara bütün açıklar kapandıktan sonra geçer.

    Klinik araz plazmadaki C Vitamini miktarı 0,1mg.’ın altına düşünce kendini belli eder. Preskobütük devrede kandaki C vitamininin sıfır olduğu zamana rastlar. O zaman idrarda da sıfır olur. Bu günkü normal şartlarda insan bu kadar C vitaminsiz kalamaz. Bu sebepten hakta görüleni daha ziyade silik sub-klinik C vitamini yetersizliği şeklindedir. Bunun da belirtileri atalet kesiklik, çabuk yorulma ve iştahsızlıktır. Bunları zamanla sık nefes, kemik-adale-mafsal ağrıları takip eder. İlk görülen fizik araz: deride peri-folliküler hiper keratozdur. Ayrıca dişler gevşer, dişetleri şişer ve kanama istidadı başlar: Peri-follüküler purpuralar ufak bir travma ile deri altı kanamaları, dişetleri kanamaları, adale kemik mafsal kanamaları, idrar yolu kanamaları ve serebral ve retinal kanamalar, hatta sindirim sistemi kanamaları husule gelir. Hasta zayıflar ve kansızlaşır. Kendi haline bırakılırsa kalp yetersizliğinden vefat eder.

    Klasik skobütün en klasik arazı dişeti kanamasıdır. Yalnız skobüt dişetleri şiştir ve dişetlerini de kısmen olsun örtmüştür. Çocuklarda ise skobütün bir başka türlüsü vardır: Eklemler şişer, sub-periostal kanamalar olursa çocuğun gelişimi durur. Bu haliyle Barlow Hastalığı adını alır. Her iki şekilde de hastanın mikrop mukavemeti çok düşüktür.

    İnsanda C vitamini yetersizliği meydana gelmemesi için bu maddeyi gıda ile birlikte bol miktarda almak lazımdır. En çok bulunduğu gıda maddeleri taze sebze ve çiğ meyvelerdir. Bilhassa kuşburnunda C vitamini oranının yüksekliği mutlaka değerlendirilmelidir. Maalesef şehirli bu meyveyi bilmiyor, Köylü de değerini bilmiyor, çok zengin Cvitamini bulunduğunu bilmiyor zaman zaman çerez kabilinden yiyor, dağ köyleri kışa hoşaf için saklıyor, bazı yerlerde marmelat-reçel yapılıyor, bazen çayı içiliyor. Ne yazık ki bu geleneklerin hepsinde kuşburnu katlediliyor. İçindeki C vitamini harap ediliyor.

    Halbuki kuşburnu Almanya, İngiltere ve İsviçre’de en mühim C vitamini kaynağıdır ve heder olmasına meydan verilmeden halk tarafından kullanılmaktadır. Almanya ve İsviçre’de marmelatı meşhurdur. İkinci Dünya Savaşında bütün Balkanlardaki kuşburnuları toplanıp marmelatı yapılarak yetiştirilmişti. Halen birçok ülkede hastahane kilerlerinde kışa depo edilmekte ve hasta yemeklerine katılmaktadır. Bizim de bu meyveyi gerektiği gibi değerlendirmemiz, hiç olmazsa halkımızın büyük bir kısmını teşkil eden köylümüze mal etmemiz lazımdır. 1941 senesinde Almanya’da 240000kg. kuşburnu toplanmış ve bundan da 1200kg. C vitamini karşılanmıştır.

    En uygun muhafaza şekli asidifikasyondur. Bu usul ile 5 aydaki C vitamini kaybı %16dır. Şöyle yapılır: Meyve kızarmaya başlayınca koparılır. Su altında tüy ve çekirdeklerinden temizlenir. Geri kalan etli kabukları sirkeye atılır. Kap cam veya sırlı küp olmalıdır.

    Ayrıca bu meyveden en kuvvetli zamanında kuru hülasalar yaparak ilerisi için saklamak; batı memleketleri gibi usulleri ile kurutmak, yüksek C vitaminli marmelatlar yapmak uygundur.


    ÖZKALELİ MARKASI ALTINDAKİ TÜM ÜRÜNLERİN ÜZERİNDE
    ÜRETİM VE SON KULLANMA TARİHİ YAZMAKTADIR.


    kargo dahil herhangi bir ürünümüzü aldığınızda, ek olarak ekleyeceğiniz ürünler için fazladan kargo ücreti ödemezsiniz, tek kargo gönderim sağlanmaktadır.




  • Zile 1000 Gr. lık Domates Salçası seçeneğimiz eklenmiştir



    http://www.sanalpazar.com/Zile-1000-Gr.-Lik-Domates-Salcasi-8-Tl__isp6701915


    ÖZKALELİ SALÇA

    En seçkin domateslerden üretilen Özkaleli tuzlu domates salçası her türlü yemeğinizde , soslarınızda güvenle kullanabileceğiniz ayrı bir tatdır. Vakum teknolojisi ile yapılan salçamız 2 yıl süre ile tazelik ve lezizliğini korumaktadır. 6kğlık ve 2,5 kğlık plastik ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. Ayrıca üretiminde kullandığımız domatesin laboratuar özellikleri aşağıdaki gibidir;

    Domatesin Bileşenleri
    %

    Toplam Katı Madde
    6-8,5
    Çözünmeyen Katı Madde
    1
    Çözünebilir Katı Madde
    4-6
    Şeker
    2-3
    Asit
    0,3-0,5
    Çözünebilir Protein ve Aminoasit
    0,8-1,2
    Mineral
    0,3-1,2
    Tuz (Soyum Klorür)-NaCL
    0,05-0,1
    Brix : Domatesin içerisinde bulunan katı madde miktarını gösteren değerdir. Tüketici açısından brix veya kuru madde salçanın yaklaşık kaç kg domates kullanılarak yapıldığının ifadesidir.

    Domates Salçası brixi genelde 28-30.(yaklaşık 6 kg domatesten 1 kg salça eldesi demektir.)
    Püre Brixi %11-24 arası. Brixin düşük olması salçanın kıvamının daha az olduğunun dolaysısıle daha az domates kullanıldığının belirtisidir.
    Bostwick : Vizkozite ve konsistens domates mamülleri ve özellikle salça açısından kaliteyi belirleyen önemli bir kriterdir.

    Konsantre edilmemiş, domates suyu ve pulpun viskozitesini etkileyen en önemli faktörlerden biriside domates çeşididir. Domatesin doğal bileşenleri ve özellikle pektin miktarı viskoziteyi beliryen önemli bir faktördur. Bazı araştırmacılara göre uzun oval çeşit domateslerde yuvarlak domateslere göre daha çok pektin bulunmaktadır. domatesin işlenmesi esnasında bir miktar hücre duvarıda pulpa geçmektedir. Buda pulpun konsistensini etkilemektedir. Bunun sebebi hücrelerin ana yapı taşlarından birinin selüloz olmasıdır.

    Tuz : Domateslerin doğal yapısında %0,05 ile %0,1 arası tuz (Sodyum Klorür-NaCl) bulunur.

    Renk : Domateslerde doğal renk unsurunu karotenoidler belirler. İstenilen rengi elde etmek için kaliteli hammadde ve bu hammaddeye uygun proses şartları belirlenmelidir. Yeşil oranı fazla olan domateslerde renk daha açık olmaktadır.Yeşil domateslerdeki klorofilin ısıyla esmer renkli feofitinlere dönüşmesi şeklinde açıklanabilir. Isıl işlem uygulamasında her zaman renk ve besin değeri kaybı söz konusudur. Pastörizasyon ve sterilizasyon sıcaklıkları ve süreleride renk unsurunu etkileyen önemli faktörlerdendir.



    ÖZKALELİ MARKASI ALTINDAKİ TÜM ÜRÜNLERİN ÜZERİNDE
    ÜRETİM VE SON KULLANMA TARİHİ YAZMAKTADIR.


    kargo dahil herhangi bir ürünümüzü aldığınızda, ek olarak ekleyeceğiniz ürünler için fazladan kargo ücreti ödemezsiniz, tek kargo gönderim sağlanmaktadır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    quote:

    Orijinalden alıntı: 67sam55

    quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    Ayrıca özkaleli ürünlerini, emzirme dönemini tamamlamış bebeklere bile verebilirsiniz.

    hiçbir şekilde katkı maddesi yoktur.

    Sipariş verdim bakalım . Umarım memnun kalırız.
    Hayırlı işler

    Pazartesi kargoya verilecektir şimdiden afiyet olsun.


    "Resmi satış gerçekleştiren yeri seçtiğiniz için teşekkürler"




    Saygılar...

    Kargo bekleyenler : 1
    Pazartesi kargoya verilecek dediniz sitede verdiğiniz görülmüyor ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 67sam55

    quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    quote:

    Orijinalden alıntı: 67sam55

    quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    Ayrıca özkaleli ürünlerini, emzirme dönemini tamamlamış bebeklere bile verebilirsiniz.

    hiçbir şekilde katkı maddesi yoktur.

    Sipariş verdim bakalım . Umarım memnun kalırız.
    Hayırlı işler

    Pazartesi kargoya verilecektir şimdiden afiyet olsun.


    "Resmi satış gerçekleştiren yeri seçtiğiniz için teşekkürler"




    Saygılar...

    Kargo bekleyenler : 1
    Pazartesi kargoya verilecek dediniz sitede verdiğiniz görülmüyor ?

    siparişler kargoya verildi, yola çıktı. takip numaraları ertesi gün bize iletilmektedir.




  • Benim Kargom geldi ;
    Pazar gecesi verdiğim sipariş salı sabahı 10.30 da bana ulaştı . Kargo hızını beğendim bir günde geldi tabi oturduğum il ( Samsun ) ile Tokat da çok uzak değil . Kargo parasıda ödemedim söylendiği gibi .
    Satıcı sorularıma çabuk cevap veriyor bundan da memnunum.
    Gönderilen Kolinin Şirket logosu olan bir koli olmasını isterdim . Bir video kamerası kutusunda geldi bunlar ufak detaylar benim gibi hediye verecekler için , daha iyi olurdu ama bunu da hoş gördük.
    Kargo iyi paketlenmişti 4 Kutunun 2 üstte 2 altta olarak gelmiş arasında bez vardı , tahta ağır kutuları bir dahakine alt kısma koyulmasını öneririm
    Belki de En önemli konu , Tadı , hakkında yorum yapamayacağım zira dediğim gibi hediye vericeğim. Şimdilik bir sorun görünmüyor
    Sipariş verecekler için 2 adet resmini koyuyorum emsal olması bakımından



    Herkese iyi günler.




  • Afiyet olsun her zaman bekleriz

    Fotoğraflı örnek için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.