|
|

|
|
abd kuklası darbecilerin yanında olup tayyipi ipte sallandırsaydı ayaklarından asıp mahsenlerde zehirleseydi topluca hulisiyle gurur duyardınız..seçilmişlerin yanında olduğu için zorunuza gidiyor olay o....
|
|
C.başkanı tarafından yargı ile tehdit edilmiş siyasetçi. şimdi ben anlamadım h.akar ile tartışıyor ama c.başkanı mahkemeye vereceğim falan diyor. h.akar'ın tek başına mahkemeye gitme ehliyeti de mi elinden alındı acaba? yazık valla bu adama.
|
|
Ya bu CHP'nin sürekli darbe karşıtı olan, PKK karşıtı olan adamlara saldırması tesadüf mü?
Hulusi Akar darbe bildirisini imzalamamıştı, Süleyman Soylu PKK'ya göz açtırmıyordu. CHP bu ikisine de ateş püskürüyor. Evet soruyorum, cevap vermeyenlerde içinden düşünsün vicdanı ile. Tesadüf mü? |
|
Ne olursa olsun bir General.Ulkesi için saçlarını ağartmış,ömrünü vermiş bir General.Sizlerin 21 gün bedellide ne yapacağız diye düşündüğünüz askerliği bir ömür boyu yapan adam.15 Temmuz gecesi esir alınmış,darbe bildirisine boyun eğmemiş adam.
Birisi sayın bakan kusura bakmasın ama burası meclis,eleştiri yapacam diye kürsüye çıkıyor.Butce görüşmelerinde hiç alakası olmamasına rağmen sırf elestirmek/zarar vermek için eleştiri yapan bir milletvekili.Dogrudur kardeşim,yanlışı yok mudur bu adamın tabi ki vardır.Ama eline bir terazi alıp tartsaydin bi buna sataşmam mı daha doğru konuşmamam mı diye.Kiyaslamak gibi olmasın asla ama Cumhuriyet döneminde bir partili söz alıp deseydi ki Ey Atatürk sen şöyle yaptın,böyle yaptın doğru olur muydu?Der miydik acaba helal olsun gerçekleri söyledi bravo diye? Türk milletlerinde ta Ilk Türk devletlerinden Mete Handan beri ordu-millet anlayışı vardır.Marşlarimizda bile Her Türk Asker Doğar deriz.Kız isterken bile askerliği sorarlar değil mi?Askerlik bu kadar içimize işlemiştir.Askerimizi cok da severiz.Birisi gelip siyasi amaçlarla bu şekilde konuşunca ben rahatsız oldum.Eger Hulusi Akar Ak parti rozeti takmasaydı, eminim muhaliflerde dahi çoğu kişi benim gibi düşünecekti.Hulusi Akara haksızlık yapıldığını dusunuyorum |
|
adam süpermenmi canım tutulduğu kargahtan çıkıp x ışınlarıyla duvarları delip darbecilerlemi savaşçaktı...hulusi belki tsk nın gördüğü en siyasete karışmayan genelkurmay başkanıydı....
aa tabi sizin hayalinizdeki genelkurmay başkanı abd nin emriyle ülke lideri asıp kesebilmeli...laiklik ve atatürk ülkede işler kötü diyerek, yönetici indirmeli koltukdan... bir genelkurmaybaşkanı vesayet yanlısı olunca sorun yok özel hayatında hükümete yakın olunca sorun var bak sen.... özel hayatında adam istediği partiyi tutar kime ne? siz adam hükümete ayar vermiyor diye kızdınız, 3.sınıf dünya ülklerindeki gibi derdiniz o, 3.sınıf dünya ülkesi olmak vesayeti sürdürmek.. |
|
Hocam fena kapak yapmışsın :)
|
|
Öteki de Afrin'de PKK'yı gömen Paşa'nın apoletini sökecekti. Bunlar bu ülkenin partisi falan değil, başka bir milletin başka bir ülkenin partisi, net.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2018; 1:6:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2018; 1:17:48 > |
|
|
|
|