Şimdi Ara

Özgür Özel ve Hulusi akar kavgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgür ÖZelin konuşması hakkında ne düşünüyorsunuz.Ben onur duydum böyle cesur gözüpek milletvekillerimiz olduğu için.Helal olsun

Evet soruyorum, cevap vermeyenlerde içinden düşünsün vicdanı ile.
    Tesadüf mü?
    Ne olursa olsun bir General.Ulkesi için saçlarını ağartmış,ömrünü vermiş bir General.Sizlerin 21 gün bedellide ne yapacağız diye düşündüğünüz askerliği bir ömür boyu yapan adam.15 Temmuz gecesi esir alınmış,darbe bildirisine boyun eğmemiş adam.

Birisi sayın bakan kusura bakmasın ama burası meclis,eleştiri yapacam diye kürsüye çıkıyor.Butce görüşmelerinde hiç alakası olmamasına rağmen sırf elestirmek/zarar vermek için eleştiri yapan bir milletvekili.Dogrudur kardeşim,yanlışı yok mudur bu adamın tabi ki vardır.Ama eline bir terazi alıp tartsaydin bi buna sataşmam mı daha doğru konuşmamam mı diye.Kiyaslamak gibi olmasın asla ama Cumhuriyet döneminde bir partili söz alıp deseydi ki Ey Atatürk sen şöyle yaptın,böyle yaptın doğru olur muydu?Der miydik acaba helal olsun gerçekleri söyledi bravo diye?

Türk milletlerinde ta Ilk Türk devletlerinden Mete Handan beri ordu-millet anlayışı vardır.Marşlarimizda bile Her Türk Asker Doğar deriz.Kız isterken bile askerliği sorarlar değil mi?Askerlik bu kadar içimize işlemiştir.Askerimizi cok da severiz.Birisi gelip siyasi amaçlarla bu şekilde konuşunca ben rahatsız oldum.Eger Hulusi Akar Ak parti rozeti takmasaydı, eminim muhaliflerde dahi çoğu kişi benim gibi düşünecekti.Hulusi Akara haksızlık yapıldığını dusunuyorum
    adam süpermenmi canım tutulduğu kargahtan çıkıp x ışınlarıyla duvarları delip darbecilerlemi savaşçaktı...hulusi belki tsk nın gördüğü en siyasete karışmayan genelkurmay başkanıydı....
    aa tabi sizin hayalinizdeki genelkurmay başkanı abd nin emriyle ülke lideri asıp kesebilmeli...laiklik ve atatürk ülkede işler kötü diyerek, yönetici indirmeli koltukdan...
    bir genelkurmaybaşkanı vesayet yanlısı olunca sorun yok özel hayatında hükümete yakın olunca sorun var bak sen....
    özel hayatında adam istediği partiyi tutar kime ne? siz adam hükümete ayar vermiyor diye kızdınız, 3.sınıf dünya ülklerindeki gibi derdiniz o, 3.sınıf dünya ülkesi olmak vesayeti sürdürmek..
  • abd kuklası darbecilerin yanında olup tayyipi ipte sallandırsaydı ayaklarından asıp mahsenlerde zehirleseydi topluca hulisiyle gurur duyardınız..seçilmişlerin yanında olduğu için zorunuza gidiyor olay o....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2018; 1:6:12 >
  • C.başkanı tarafından yargı ile tehdit edilmiş siyasetçi. şimdi ben anlamadım h.akar ile tartışıyor ama c.başkanı mahkemeye vereceğim falan diyor. h.akar'ın tek başına mahkemeye gitme ehliyeti de mi elinden alındı acaba? yazık valla bu adama.
    O adam bu halkın oyuyla seçilmiş milli iradenin savunucusu.Halkı temsil eden bir insan.Darbecilerin yanında değil,Direk Mecliste darbeye karşı durdu uçaklar meclisi bombalarken sığınakta değil bombaların altındaydı.Doğruları konuşan herkese fedöcü bu demek alışkanlık olmuş sizlerde

Orijinalden alıntı: Genetikçiçocuk

O adam bu halkın oyuyla seçilmiş milli iradenin savunucusu.Halkı temsil eden bir insan.Darbecilerin yanında değil,Direk Mecliste darbeye karşı durdu uçaklar meclisi bombalarken sığınakta değil bombaların altındaydı.Doğruları konuşan herkese fedöcü bu demek alışkanlık olmuş sizlerde
    adam süpermenmi canım tutulduğu kargahtan çıkıp x ışınlarıyla duvarları delip darbecilerlemi savaşçaktı...hulusi belki tsk nın gördüğü en siyasete karışmayan genelkurmay başkanıydı....
    aa tabi sizin hayalinizdeki genelkurmay başkanı abd nin emriyle ülke lideri asıp kesebilmeli...laiklik ve atatürk ülkede işler kötü diyerek, yönetici indirmeli koltukdan...
    bir genelkurmaybaşkanı vesayet yanlısı olunca sorun yok özel hayatında hükümete yakın olunca sorun var bak sen....
    özel hayatında adam istediği partiyi tutar kime ne? siz adam hükümete ayar vermiyor diye kızdınız, 3.sınıf dünya ülklerindeki gibi derdiniz o, 3.sınıf dünya ülkesi olmak vesayeti sürdürmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2018; 1:17:48 >

• Ya bu CHP'nin sürekli darbe karşıtı olan, PKK karşıtı olan adamlara saldırması tesadüf mü?
    Hulusi Akar darbe bildirisini imzalamamıştı, Süleyman Soylu PKK'ya göz açtırmıyordu.
    CHP bu ikisine de ateş püskürüyor.
    Evet soruyorum, cevap vermeyenlerde içinden düşünsün vicdanı ile.
    Tesadüf mü?
    Tam tersi hapiste ziyarete gidip moral destek veriyor?
    Neden fetoya ağzını açmıyor hiç? Ülkenin meclisine bomba atmış 300 tane vatandaşımızı öldürmüş ama gıkı çıkmıyor.
    YPG PYD'ye sırtını dayayanlara neden hiç saldırmıyor, tam tersi hapisten çıkmaları için çırpınıyor?

Ya bu CHP en biçim bir partidir ya?
    Yok mu beyler sizin hiç bunlar aklınıza gelmiyor mu? Bu CHP'nin yaptığı işer size neden batmıyor?

Sen bunlara ağzını açmıyorsun tam tersi destek veriyorsun ama ne hikmetse darbeye karşı gelen, darbe bildirisine imza atmayan, PKKya göz açtırmayan adamlara sürekli bağıra çağıra saldırıyorsun.

NEDEN?
    NEDEN?

Orijinalden alıntı: kerimcem

abd kuklası darbecilerin yanında olup tayyipi ipte sallandırsaydı ayaklarından asıp mahsenlerde zehirleseydi topluca hulisiyle gurur duyardınız..seçilmişlerin yanında olduğu için zorunuza gidiyor olay o....
    Hocam fena kapak yapmışsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olursa olsun bir General.Ulkesi için saçlarını ağartmış,ömrünü vermiş bir General.Sizlerin 21 gün bedellide ne yapacağız diye düşündüğünüz askerliği bir ömür boyu yapan adam.15 Temmuz gecesi esir alınmış,darbe bildirisine boyun eğmemiş adam.

Birisi sayın bakan kusura bakmasın ama burası meclis,eleştiri yapacam diye kürsüye çıkıyor.Butce görüşmelerinde hiç alakası olmamasına rağmen sırf elestirmek/zarar vermek için eleştiri yapan bir milletvekili.Dogrudur kardeşim,yanlışı yok mudur bu adamın tabi ki vardır.Ama eline bir terazi alıp tartsaydin bi buna sataşmam mı daha doğru konuşmamam mı diye.Kiyaslamak gibi olmasın asla ama Cumhuriyet döneminde bir partili söz alıp deseydi ki Ey Atatürk sen şöyle yaptın,böyle yaptın doğru olur muydu?Der miydik acaba helal olsun gerçekleri söyledi bravo diye?

Türk milletlerinde ta Ilk Türk devletlerinden Mete Handan beri ordu-millet anlayışı vardır.Marşlarimizda bile Her Türk Asker Doğar deriz.Kız isterken bile askerliği sorarlar değil mi?Askerlik bu kadar içimize işlemiştir.Askerimizi cok da severiz.Birisi gelip siyasi amaçlarla bu şekilde konuşunca ben rahatsız oldum.Eger Hulusi Akar Ak parti rozeti takmasaydı, eminim muhaliflerde dahi çoğu kişi benim gibi düşünecekti.Hulusi Akara haksızlık yapıldığını dusunuyorum

• Aaaaaaa tabi ya önceden darbe yapan, başbakan asan askerler di sizin için gözüpek onur duyulacak kişiler.

Eeee şimdi öyle olmayınca ve işi olan vatani savunmak harici başka bir şey yapmayınca

EN BÜYÜK DUSMAN OLDU ASKERLER

ülkenin demokrasi alanında ne denli geliştiğine bana örnek ver deseler solcuların askere habire saldırması en büyük örnek derim.

Orijinalden alıntı: mr.jk

Öteki de Afrin'de PKK'yı gömen Paşa'nın apoletini sökecekti. Bunlar bu ülkenin partisi falan değil, başka bir milletin başka bir ülkenin partisi, net.
    "Muharrem ince, ismail metin temel'i sayın cumhurbaşkanımızı alkışladığı için apoletlerini sökeceğini söylemiştir."

Gerçek:

Her ne kadar tesk'in organize ettiği bir iftar gibi lanse edilse de akp'nin ve recep tayyip erdoğan'ın logolarının, seçim sloganlarının olduğu bir pano önünde konuşma yapmaktadır recep tayyip erdoğan;

https://i.hizliresim.com/0RNXG9.jpg

Konuşmasının içeriği de seçime ilişkindir, cumhurbaşkanı sıfatına değil, cumhurbaşkanı adayı ve akp genel başkanı sıfatına uygun konuşmaktadır o sırada.

Ayrıca recep tayyip erdoğan, konuşmasının muharrem ince'yi "çırak" olmakla iham edip, "bunlara devlet emanet edilmez" minvalli konuştuğu kısmında ismail metin temel alkışlamıştır.

Bu, etik kısmını geçtim tsk disiplin yönetmeliği'ne göre suçtur!

Muharrem ince'nin tepkisi, bu suçu işleyenedir.

Yani ortada recep tayyip erdoğan'ın "afrin'den teröristleri temizledik" gibi bir beyanı ve komutanın bunu alkışlaması yok, basbayağı siyasi bir taraf olna durumu var.

Tsk'nın bütün kaidelerinin yıkıldığı yerde ismail metin temel de muhtemelen genekurmay başkanlığı'na oynuyor muhtemelen.

Akp "darbeleri engelliyorum" ayağına önce balyoz ve ergenekon davaları ile tsk'nın konuta düzenini alt-üst etti, 15 temmuz sonrası da tsk'yı siyasetin göbeğine çekti.

İsmail metin temel ne kadar başarılı bir komutan olursa olsun, artık fiilen askerliği bitmiştir.

Akp'liler bu durumdan "cumhurbaşkanı'nı alkışladı" diyerek sıyrılamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

abd kuklası darbecilerin yanında olup tayyipi ipte sallandırsaydı ayaklarından asıp mahsenlerde zehirleseydi topluca hulisiyle gurur duyardınız..seçilmişlerin yanında olduğu için zorunuza gidiyor olay o....
    fetöcülerin açtığı yolla gnk başkanı olan birisi için bunları asla düşünmezdim.
  • Hulusi bey hızını alamamış Özgür Özel askeri mahkemede yargılansın demiş..
    Industrial Engineer

ASUS Prime B450M-K II // AMD Ryzen 5 5600 // ASUS DUAL Radeon RX 6600
    // T-Force Delta TUF RGB 2x8 // MSI PSU MAG 550W // Dark GT PRO

+ ASUS ROG G550JK
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Şu anda bir güruha bir topluluğa iftira atmaktan başka bir şey yapmıyorsun ve bunun adı acizliktir tek kelimeyle.Chp bu ülkeyi kuran partidir.Diğer zatların terör örgütü ayağına nasıl savcı gönderip,sınırdan geçirttiklerini megri megrileri de iyi hatırlıyoruz.Şimdi fazla siyasete girmeden şunu açıklamak istiyorum Özgür Özelin dediklerini iyi dinle özellikle Hulusi Akar hakkında.Ve Özgür Özele kimsenin hakaret etmeye de hakkı yoktur.Tıpkı Tayyip Erdoğana olmadığı gibi.Erdoğan nasıl seçimle geldiyse,ÖZgür Özel de halkın seçtiği bir vekildir.Milletin iradesine saygılı olun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.