Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X https://x.com/bosunatiklama/status/1940449560381509828 |
Özgür Özel: 'Bir ben kaldım, beni de atsın hapse.'

-
-
Geçen gün düşünüyordum, özel in dokunulmazlığını kaldırırlar mı diye
Adamlar zihin okuyor.
-
Sirada kim var? Yada soylemi soyleyelim Kilicdaroglu haric herkesi iceri tikayip KK ile muhalefetcilikmi oynayacaklar? Akp Putinin Rusyasi gibi olmaya calisiyor, cok daha kotu gunlere dogru gidiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ö.Ö:812 oy
K.K:536 oy
yok ama onun da başkanlığını elinden alıp
genel kurulda yendiği rakibine verecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 2 Temmuz 2025; 21:28:21 > -
Açık konuşmak lazım sinirden kontrolü kaybediyor Özel son zamanlarda. Ve Ağzından çıkanı kulağı duymuyor bu aralar Özgür Özel'in bu gidişle 3 yıl seçime kadar zor dayanacak sanki.
Dokunulmazlığını kaldırırsalar şaşırmam açıkçası.
Bugün de İzmir'deki Başsavcıya sallamış. Resmen yargıyı tehtit etmek bu hareketler.
x (formerly twitter)
Nedim Şener 🇹🇷 (@nedimsener2010) on Xhttps://x.com/nedimsener2010/status/1940397382241235218 -
Parti devleti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.Açık konuşmak lazım sinirden kontrolü kaybediyor Özel son zamanlarda. Ve Ağzından çıkanı kulağı duymuyor bu aralar Özgür Özel'in bu gidişle 3 yıl seçime kadar zor dayanacak sanki.
Dokunulmazlığını kaldırırsalar şaşırmam açıkçası.
Bugün de İzmir'deki Başsavcıya sallamış. Resmen yargıyı tehtit etmek bu hareketler.
x (formerly twitter)
Nedim Şener 🇹🇷 (@nedimsener2010) on Xhttps://x.com/nedimsener2010/status/1940397382241235218Özel zaten 1 yıldır böyle..Yanında İmamoğlu olmasa Özel'i muhalif cenahta kimsenin kaileye alacağı yok ve Özel'de bunu hazmedemiyor zira CHP'deki genel başkanlığının ağırlığı yok. Yarın İmamoğlu kalkıp Özel'e karşı çıksa Özel fazla kalamaz CHP başında.
Özel bu siyasi menavralarıyla erezyona uğrayan CHP'yi bir arada tutmak istiyor ama gücüde sınırılı. CB adayını kaybetti ve başka aday gösterme cesaretide bulamıyor. Seçimlerin son aylarında adayını söyler ve belkide kendisi aday olur..Ancak o vakte kadarda Özel psikolojisinis sağlam tutarmı? şüpheli..Dün saraçhanede eylem yapan gençler dahi Özel'i kendilerini yanlız bıraktığı için CHP'lilere şikayet ediyordu. Özel'de ağırlık oluşturmak adına saldırgan davranıyor ve bu hali ona artı değil eksi yazıyor..
-
Yav dokunulmazlığı olsa nolur olmasa nolur, ülkede hukuka uygun ne var ki, adamların hukuka uygun olması gibi bir gayesi var mı sence
-
Bir yerde patlayacak bu iş due bakalım nerede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yani karşısındakiler verecek veriştirecek saldırgan davranacaklar ama ÖÖ aynı KK gibi sadece grup toplantısında esecek başka birşey yapmayacak.
-
ÖÖ ilk zamanlarda oldukça acemiydi.'Kırmızı kart' göstermek gibi oldukça çocukça işleri vardı.Oldukça ılımlıydı.Ancak ne zaman İmamoğlu tutuklandı ancak ondan sonra 'gerçek' muhalefet yapmaya başladı.Yıllar sonra malum yapı ilk defa karşısında olması gerektiği gibi sert muhalefet eden bir ana muhalefet lideri buldu.Üstüne İmamoğlunun tutuklu yargılanmasını ne içerde kamuoyuna açıklayıp inandırabiliyorlar ne de dışarıya bunu izah edebiliyorlar.Trump'ın onayıyla bir işe girdiler ama onuda ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Bu ortamda ÖÖ'de vitesi artırdıkça söylemlerini sertleştirdikçe ve mitingleri tam gaz devam etmeye başladıkça bazılarının ciddi anlamda ayarı bozuldu.
Ondan dolayıdır ki daha bir yıl öncesine kadar KK ile dalga geçenler,SGK'yı batırmakla suçlayanlar,miting alanlarında montaj videolarını yayınlayanlar, şehit cenazesinde linç etmeye çalışanlar onu yeniden CHP'nin başına geçirmeye yeltendiler..Fakat CHP tabanından oldukça sert tepki aldılar.30 Haziran'da mahkemenin kararının açıklanmamasının bir nedeni YSK'nın yetkisi dahilinde bir kurultayı iptal etmenin başlı başına sorun olacağı gibi bir başka nedenin de CHP tabanından beklenmedik şekilde KK'ya yönelik tepkinin olmasıydı.Malum partililerin bu süreçte KK'ya yönelik öfkenin kendilerini nasıl şaşırttığını defalarca okuduk.Anlaşılan KK'ya yönelik böyle bir olumsuz tavır CHP tabanından beklenmedi.
Durum bu olunca ÖÖ'yü başka bir şekilde pasifleştirmeye çalışıyorlar.Belli ki mahkeme kararıyla KK'yı CHP'nin başına geçiremezlerse bu sefer başka bir şekilde ÖÖ'nün fiili olarak genelbaşkanlık yapmasını engelleyerek yerine 'vekaleten' birisini geçirmeyi düşünüyor olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 3 Temmuz 2025; 0:56:39 >
-
Demekki mesele Imamoglu degilmis, neymis meyve veren muhalefet tutuklanirmis. Insanlar herseyi aciktan goruyorlar artik, buna gore herkes secimini yaoar. Secim zamani dogalgaz petrol bulurlar yine, sonrada buldukkari petrol yataklarina kaynak olarak vatandasi kullanip bir guzel sagarlar. Yine kandirirlarsa halki artik ulkenin idam sehpasina tekmeyi atmis olurlar. Zaten pkk ile pazarliga basladilar, Ayasofyayida gizliden Papaya devrederler olur biter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
basit sözler bunlar.
ama,
yaparsa bir yolsuzluk ve bir chp'li şikayet ederse, savcılar da işini yapar.
-
Dokunulmazlığı varken hapse atsınlar da ülkenin ekonomisi bakın nasıl şahlanıyor, ışık hızını bile geçer. Dokunulmazlığını kaldırarak kendilerine batıdan gelecek ağır ve ölçüsüz yaptırımlara karşı kalkan oluşturmaya çalışıyorlar açıkça. Öyle veya böyle; hapse atmayı denesinler bakalım, Ekrem başkanın cezaevine atılmasının ardından ayağa kalkan bir avuç insan nasıl da 40 - 50 milyona yakın insanı buluvermiş ülkecek izleriz artık.
-
Ülkenin batması pek umurlarında değil gibi, batıdan gelecek yaptırımlar da "dıjj minnaklar" naraları için işlerine geliyor.
Tabi dışa bağlı bir ekonomi için bu sürdürülebilir bir politika değil, devasa petrol veya doğalgaz kaynakları olmadan.
Ama uzun vadeli düşündüğünü sanmıyorum en baştakilerin her nedense...
Özetle devran er ya da geç döner, ama olan eğitim alamayan gençlere, borçlarından dolayı kendi canına kıyan vatandaşlara olacak yine...
-
Hadi inşAllah.
-
Doğru, a'dan z'ye her şeyde dışa bağımlı bir ülkede neye güvenip bunlar diktatör kesiliyorlar? Hadi Rusya'yı, Çin'i, Kuzey Kore'yi vs. anlarım da. Avrupa'nın Türkiye'yi swift sisteminden çıkardığını bir düşünün, al ülkeyi başına çal artık. Hayali doğalgaz kaynakları ile kendi başlarına oynarlar.
-
Avucunuzu yalarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii efendim.
-
Aynısını Ekrem İmamoğlu içinde diyordun. Ne oldu?
Sirada kim var? Yada soylemi soyleyelim Kilicdaroglu haric herkesi iceri tikayip KK ile muhalefetcilikmi oynayacaklar? Akp Putinin Rusyasi gibi olmaya calisiyor, cok daha kotu gunlere dogru gidiyoruz.
|
Geçen gün düşünüyordum, özel in dokunulmazlığını kaldırırlar mı diye |
Yav dokunulmazlığı olsa nolur olmasa nolur, ülkede hukuka uygun ne var ki, adamların hukuka uygun olması gibi bir gayesi var mı sence |
Bir yerde patlayacak bu iş due bakalım nerede
|
Benzer içerikler
- lösev'e bağış yapanlar yorumları
- ittihat ve terakki ingiliz elçisinin arabasına at
- evde kurusıkı bulundurmak
- en kolay çürük raporu
- parayla diploma veren üniversiteler
- roborock saros z70 fiyat
- tarife karşılaştırma
- özel numara bulma
- adıma şirket var mı sorgulama
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X