Şimdi Ara

Özentiymişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
7.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah renk sevmemden, metal müzik dinlememden, saçlarımın uzun olmasından, dövmemin olmasından dolayı babam ve dayıma göre özentiymişim. Kardeşim seviyorum böyle olmayı nerden çıktı özentilik ya? Onlara bunu nasıl anlatırım bilemiyorum. Bir insan bir şeyi seviyorsa seviyordur ona özendiğinden değil. 3 - 5 apaçi yüzünden düştüğümüz durumlara bak.

• Özentisin.
  • Özentisin la işte dikkat çekmek ıcın gezınme ortalarda dat dat dat.
  • Sizlerde öylesiniz o zaman sevdiğiniz ve yaptığınız şeylerden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mightness -- 18 Ekim 2009; 17:58:51 >
  • Boşver takma
  • Seviyosun ve özeniyosun işte. Yani bu durumda özenti oluyorsun.
  • hiç takma kafana he de geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metal müzik dinliyorum fakat onlar gibi davranmıyorum.Siyah rengi seviyorum şu an full siyah üstümdekiler ama sadece evde giyebiliyorum dışarı böyle çıkınca millet acayip bakıyor(bknz:emo) Dövme falan yaptırmak istiyorum ama özel bir dövme olacak vefat eden abimin vesikalık bir resmini kalbimin üstüne yaptırmak istiyorum.Şimdi bunları özendiğim için mi yapıyorum hayır gerçekten istediğim için yapıyorum.O yüzden kafana takma sen de hocam devam et ne isen o ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 18 Ekim 2009; 18:09:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Seviyosun ve özeniyosun işte. Yani bu durumda özenti oluyorsun.

Kimden ve nerden özeniyorum ? Sen mor renk seviyorsundur özendiğin içinmi seviyorsun ? Nasıl bir zekadır bu bende bir anlasam süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Metal müzik dinliyorum fakat onlar gibi davranmıyorum.Siyah rengi seviyorum şu an full siyah üstümdekiler ama sadece evde giyebiliyorum dışarı böyle çıkınca millet acayip bakıyor(bknz:emo) Dövme falan yaptırmak istiyorum ama özel bir dövme olacak vefat abimin vesikalık bir resmini kalbimin üstüne yaptırmak istiyorum.Şimdi bunları özendiğim için mi yapıyorum hayır gerçekten istediğim için yapıyorum.O yüzden kafana takma sen de hocam devam et ne isen o ol

Aa şimdi çaktım durumu, geçen bende üstüm full siyah gittim okula, millet tip tip bakıyor. Demek ki emo sandılar. Sonra ne haliniz varsa görün lan dedim.
    Bu arada özenti değilsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hildita -- 18 Ekim 2009; 18:06:13 >

• O değilde bide metal müzik dinleyenlere satanist diyenler var.O zaman sende İbo dinliyon kürtsün sende o zaman.Böyle bi mantık var mı abi ya .
  • Madem özenti değilsin onların dediklerine dayanarak buraya konu açmazdın.

Ok by.
  • Banada metalci diyorlar uyuz oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geçim Sıkıntısı

quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Metal müzik dinliyorum fakat onlar gibi davranmıyorum.Siyah rengi seviyorum şu an full siyah üstümdekiler ama sadece evde giyebiliyorum dışarı böyle çıkınca millet acayip bakıyor(bknz:emo) Dövme falan yaptırmak istiyorum ama özel bir dövme olacak vefat abimin vesikalık bir resmini kalbimin üstüne yaptırmak istiyorum.Şimdi bunları özendiğim için mi yapıyorum hayır gerçekten istediğim için yapıyorum.O yüzden kafana takma sen de hocam devam et ne isen o ol

Aa şimdi çaktım durumu, geçen bende üstüm full siyah gittim okula, millet tip tip bakıyor. Demek ki emo sandılar. Sonra ne haliniz varsa görün lan dedim.
    Bu arada özenti değilsin bence

Nedir bu emolar yüzünden çektiklerimiz ya! İkinizede teşekkür ederim arkadaşlar.

• ne diye özenti oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron_Maiden_

O değilde bide metal müzik dinleyenlere satanist diyenler var.O zaman sende İbo dinliyon kürtsün sende o zaman.Böyle bi mantık var mı abi ya .

Hepsi bu mantık işte.
  • özentisin genç.. hayatın boyunca böylemi kalacaksın düşün bakalım.. bu tip şeyler boş şeyler.. hayatın boyunca böyle olamazsın yani şu var dışlanıyorsunuz toplumdan normal değilsiniz.. bunu bil yeter.. bu tip insanların geleceği de yokttur..

yqni ben hiç metalci-rap veya siyah giyinen dövmeli doktor-avukat vs insanlar görmedim..

bazı şeyleri eksik yazmış olabilirim ama gerçekten diğer insanlardan farklısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 18 Ekim 2009; 18:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami23®

özentisin genç.. hayatın boyunca böylemi kalacaksın düşün bakalım.. bu tip şeyler boş şeyler.. hayatın boyunca böyle olamazsın yani şu var dışlanıyorsunuz toplumdan normal değilsiniz.. bunu bil yeter.. bu tip insanların geleceği de yokttur..

Adam siyah giyiyor diye hayatı burada noktalandı mı?
  • quote:

özentisin genç.. hayatın boyunca böylemi kalacaksın düşün bakalım.. bu tip şeyler boş şeyler.. hayatın boyunca böyle olamazsın yani şu var dışlanıyorsunuz toplumdan normal değilsiniz.. bunu bil yeter.. bu tip insanların geleceği de yokttur..

Doğru söylüyorsun ben hayatım boyunca hep böyle kalacağım gibi bir söz söylediğimi hatırlamıyorum. Ayrıca ben bunu seviyorum arkadaş ne özentisiyim ya? Aşık olursun ve nedenini bilmezsin bir nedeni olması gerekmez sevmek için.
  • quote:

Emoları bilmesek sana inanıcaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.