Şimdi Ara

Özentiymişim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
7.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dediklerimi hakaret olarak alma kızma da ama, lisedeyken senin gibi giyinen adamları zevkine dövüyoduk, küpeleri de oluyodu küpelerinden çekiyoduk
    yani toplumda (özellikle benim gibi düşünen insanlar nezdinde) nasıl bir izlenim bırakıyorsunuz sen düşün... müzikten hoşlanabilirsin dinlersin anlarım ama sürekli siyah giyinip vücudunu çizdirmek özentilikten başka açıklaması yok bence, toplumda saygı görme popüler olma çabası özellikle de karşı cinse karşı
  • Metalli çok severim ama sadece metal dinlemem . Siyahı çok severim ama hergün siyah giymem . Dövme yaptırırsam geçici dövme yaptırırım çünkü herşeyden çok çabuk bıkan bir insanım . Küpe saçma geliyor ama takan takar bişey diyemem. Saç şeklim sürekli değişir uzun saçta olur kısa saçta dediğim gibi çabuk sıkılan bir insanım. Bence kalıcı dövme yaptırırsan hergün siyah giyersen 2 senedir saç uzatıyorsan . Özentisin ama sadece seviyorsan kimse sana bişey diyemez .

Sende babanla dayına takıl giyinişlerine oovvv dedemde böyle giyiniyordu son günlerinde gibi tepkiler ver o zaman bida yapmazlar

@onlyone: Ben hala lisedeyim bizde sırf kızlara hava olsun diye veya kıskançlıktan sudan bahaneler bulup millete artistlenenlere acıyarak bakıyoruz. Bize çatan olursada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satukbugra -- 22 Ocak 2010; 14:22:28 >

• dövme kalıcıysa abdest geçilmez
  • Eğer bun bunu sorun ediyorsan öylesin. Eğer olmasaydın çok da umursamazdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguen24 -- 22 Ocak 2010; 14:48:06 >
  • Hocam hiç takma çevrendeki insanların yorumlarına aldırış etme belirli bir zaman sonra onlarda alışacak durumun farkına varıcak adamın tarzı bu diyip susucaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeRaN* -- 22 Ocak 2010; 15:38:23 >
  • siyah giyinen herkes satanisttir diyen zihniyet aşağıdaki resme bir daha baksın

Özentiymişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Metal müzik dinliyorum fakat onlar gibi davranmıyorum.Siyah rengi seviyorum şu an full siyah üstümdekiler ama sadece evde giyebiliyorum dışarı böyle çıkınca millet acayip bakıyor(bknz:emo) Dövme falan yaptırmak istiyorum ama özel bir dövme olacak vefat eden abimin vesikalık bir resmini kalbimin üstüne yaptırmak istiyorum.Şimdi bunları özendiğim için mi yapıyorum hayır gerçekten istediğim için yapıyorum.O yüzden kafana takma sen de hocam devam et ne isen o ol

başın sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.