Şimdi Ara

Özel üniversiteli kıza verdiğim efsane ayar kıza resmen film çektim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
12.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tinderdan beğendim , ınstagramdan ekledim profili açık geri dönüş bekledim tık yok benim de profil açık ama ya beni beğenmedi ya da egoist vardı biraz. Özel üniversite okuyan kızları bilirsiniz ondan işte biraz. Bizde de your ego is my lego hesabı:)))
    Kız hikaye paylaşmış dram filmi önerilerinizi bekliyorum diye. Zaten dedim bunun bana bakacağı yok bari ıçimde kalmasın espri yapıyım dedim yırtık damın feryadı filmini izle hahaha yazdım. Beklemediğim bir şekilde 10 dk sonra cevap aldim kız random atmış çok iyiydi gerek kalmadı drama falan allah iyiliğini versin diye.
    Sohbet muhabbet açıldı ansızın görüşelim dedi ama işin ilginç yani telefonunu vermedi bir nevi kumar oynuyordum ya gidersem gelmezse dalga geçerse vs diye. Neyse o riski aldık akşam saatleri pub tarzı bir yer diyelim oturdum 1 saat geçti sürekli geliyorum geliyorum mesajı. Bir yandan düşünüyorum kızın para avcısı olduğu bariz belli tam da yerine oturduk diye. Neyse kız geldi mrb mrb samimi ve güleryüzlü yaklaştı. Telefon vermemesine de ayigiz yani demek ki gelip nabız ölçüyor tip para vs vs icecekler söylendi bu okuldaki çocuklarla beach anılarını anlatmaya başladı işte burda 1000 tl lik içecek açtık diye. Sunun o arabası bunun o arabası. Dedim bu ya para avcısı ya da paralı. Yanı av mi olacaktım yoksa bir avcı mı? Dedim sen ne iş paranın suyu nerden geliyor modelim falan dedi kıza senin modelin biraz geçmiş diyip bozdum espriyle karışık bir şekilde klasik samimiyetsiz gülüşmeler falan . Neyse ordan kalktik hesap odemeye gittik kiz elini atar gibi yapti cikarmaya tenezzul etmedi cuzzi rakami odedim pekte isinamadik ayriliriz herhalde dedim . Kız birden bara gidelim mi dedi hemen mal gibi oluuur dedim bu kızlar varya göz temasıyla yapamiyacaklari şey yok. Neyse girdik hanımefendi kokteyl içiyor story atiyor ha bire dedim girdi bu hesap. Tamamen tuzağa düşürdü beni bu zenginler boşuna zengin olmuyorlar cimri oldukları için tabi. Baktım bu kokteylerin sonu yok bi film çektim kolpacino bomba hesabı:)))) Kıza wc ye gidicem bir şey istiyor musun dedim ismini hatirlayamadigim abudik bir sey istedi tamam garsona söylerim dedim kalabalık olduğu için elini kaldırması gerekecekti. Tuvalete girmeden (kıza göre) kasa tarafına geçtim adam tip tip bakti tabi içip kaçıyor mu diye. Beyefendi kimle birliktesiniz dedi. El salladım kıza o da el salladı kokteyl gelecek sanıyor tabi kız. Acil bir isim çıktı arkadaşım ödeyecek hesabı dedim iyi akşamlar diledi adam. olay mahallinden yavaşça ayrıldım. Para avcısını avladım
    İnsanların güzel duygularıyla oynamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuyan özet geçsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A112A26DD

Okuyan özet geçsin
    Sen de fragman istiyorsun sanırım

• Fake story

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Fake story
    Fake olsa bu kafiyeyi yakalamak için tarantino olmam gerekirdi

• Tarantino olsan yatağa atmıştın ama bardan tüymüşsün kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Tarantino olsan yatağa atmıştın ama bardan tüymüşsün kardeşim
    Tarantino regl sever desene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok mu komik?

Kız yapsa küfür ederdin kendin yapınca cool oluyosun dimi. Bence bu da yanlış

Kendi kısmını ödeyip çıkabilirdin. Kimse zorlamıyor kızınkini de ödiyecen diye paylaştığım yada kızın ödediği de oldu bıraksan öderler ne yapacaklar kartala dönüşüp uçacak mı oracıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk70

Çok mu komik?

Kız yapsa küfür ederdin kendin yapınca cool oluyosun dimi. Bence bu da yanlış

Kendi kısmını ödeyip çıkabilirdin. Kimse zorlamıyor kızınkini de ödiyecen diye paylaştığım yada kızın ödediği de oldu bıraksan öderler ne yapacaklar kartala dönüşüp uçacak mı oracıkta
    13 yaşında foruma üye olan birini muhattabima alacagimi mi sanıyorsun

• Konu muhtemelen CSB ama eğer gerçekse kendi içtiğini ödemeliydin.

• olm kızla yakınlaşmaya niye çalışmadın
  • ulan bize denk gelmiyor böyle kızlar :D bi gelse yediğini içtiğini boğazından getiriceğiz de gelmiyor işte :D
  • aslında mantıklı. Perşembe gecesi bebek chilai dan bi rus model aldım. yolda bu canım dans etmek istiyor dedi.. haydaa.. gece 12..lan dedim ucuz yollu neresi var? kadıköy dorocxl.. ben en ucuz birayı söyledim kız da yukarıdaki gibi kokteyl söyledi. daha önce mekana gittiğim için (hatta kapısında duran koruma kızla iki gün çıkmıştım) hönünü diye skimsonik bi kokteyl vardı onu söyledim 40 lira falandır dedik kafada. neyse bu dansını etti hesap geldi bira 23 kokteyl 70..
    93 lira haşırt the blackboard.. . tabi kızın çantaya elini attığı yok. ödedik sonra işimizi gördük sabaha karşı eve bıraktık. ertesi gün öğlen 2 de moskova uçağı vardı

böyle elektrik alınamayan durumlarda boşa masraf yapmaya gerek yok. 100 lira az para değil ışık yoksa kaçın kurtulun ha dersin ben temeli attım ikinci üçüncü görüşme bana uyar.. o başka

• Umarim gercektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nekadar hesap ödedin doğru söyle. içine oturmuş böyle bişey uydurmuşsun gibi
  • egoist vardı dan sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A112A26DD

Okuyan özet geçsin
    Bir fakirin üstü açıkken gördüğü rüya..

• olm bu ne biçim hikaye bu nasıl csb yaş 12 felan herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 28 Ocak 2020; 10:59:43 >
  • Kalktı

• Sonra bir uyandım altta bir ıslaklık

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.