Şimdi Ara

Özel ünilerin derece yapanlara verdiği burs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel üniler genelde ilk 5 bin için farklı sıralama aralıklarına değişmekle birlikte 1-5 bin civarı burs veriyorlar. Peki bu burslar hiç bir koşul olmadan mı veriliyor yani o sıralama aralığına giren herkes faydalanıyor mu bu burstan ? Ve bu burslar geri ödemesiz mi veriliyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• evet hocam burs = geri ödemesiz
  • Burtazan kullanıcısına yanıt
    Hocam peki koşulsuz o sıralamaları yapan herkese veriliyor mu onu biliyor musunuz ?

• Reisilil kullanıcısına yanıt
    yani bunun aksinin olduğu bir üniversite bilmiyorum ama evet hocam sitenin başarı bursu sekmesinde yazar hangi puan türünden o sıralamayı yapman gerektiği. bundan başka da şart yazmıyorsa aramazlar üniversite adı verin daha da aydınlatayım. boğaziçi, odtü, sabancı, medipol dediğim gibi sadece sıralama şartıyla başarı bursu verir.
    Özel olarak bi üniversite değil de genel olarak bakmıştım. Teşekkür ediyorum

• Reisilil kullanıcısına yanıt
    rica ederim. başarı bursu adı altında verilen burslar hepsinde sadece sıralama şartıyla veriliyor dediğim gibi. bunun yanında odtü gereksinim bursları var burs ofisinin ayarladığı dernek bursları vs. var ihtiyaca bakarak verilen.
  • O sıralamayı yapan herkes o bursu almaya başlayabiliyor, evet. Ama bazı üniversitelerde bursun kesilmemesi için okurken yerine getirmeniz gereken bazı şartlar var. Mesela Boğaziçindeki üstün başarı bursunu almaya devam edebilmek için ortalamanızın 3.00'dan daha yüksek olması lazım. Bilkent'in kapsamlı bursu lisans için beş yıl sürüyor. Eğer altıncı yılı okursanız kapsamlı bursunuz kesiliyor, sadece tam bursla devam edebiliyorsunuz. Her üniversitenin farklı kuralları var burs kesilmesi konusunda. Daha ayrıntılı bilgi için üniversitelerin sitelerine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 19 Temmuz 2020; 23:6:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağ olun hocam

Hocam Boğaziçi nin nasıl biliyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahin burada -- 19 Temmuz 2020; 23:13:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahin burada Ş kullanıcısına yanıt
    https://tanitim.boun.edu.tr/basari-burslari

girdiğin bölümdeki puan türünün yerleştirme sıralamasıma bakılıyor hocam kriterler sıkı ilk 100'e ve bazı tübitakçılara var sayfada ayrıntılı bilgiyi bulabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.