Şimdi Ara

Kpss Ortaöğretime Dair Her Şey Bu Videoda! Atanmak İstiyorsan Bence Kaçırma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Aranıza 2 sene önce yks için katılmış bir arkadaşınızım. Halihazırda ilköğretim matematik öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim ve ortaöğretimden alım bekliyorum.

2024 KPSS Ortaöğretim'den 91,1 puan alarak 1665.oldum. Elbette kimine göre iyi bir puan olabilir ki bana göre de kötü olmayan bir puan ama forumda benden daha yüksek yapan birçok arkadaşımız mevcut.

Kpss Ortaöğretim'e çalışırken Youtube'da bilgi bulmak çok zor. Genelde alım ilanlarıyla ilgili veya işimize yaramayacak şeylerle ilgili videolar çekilmiş. Elbette bir lisans veya önlisans kadar video sayısı olacağını düşünmek saçma olur.

Benim buradaki amacım az da olsa internet üzerindeki Kpss Ortaöğretim ile ilgili gerçekten doyurucu bilgi veren ve insanların tam da öğrenmek isteyecekleri şekilde video/videolar çekmek.

Hafta sonu açıköğretim tds sınavlarım var o yüzden video çekemeyeceğim maalesef. Pazartesi de okulum var bu yüzden bir aksilik olmazsa salı günü kpss ortaöğretimle ilgili genel bir video çekip aynı gün kanala yüklemeyi düşünüyorum.

Elbette meslek lisesi mezunu değilseniz yani düz lise veya fen lisesi mezunuysanız yapabileceğiniz meslekler sınırlı ve çoğu insanın belki de yapmak istemeyeceği meslekler.

Fakat takdir edersiniz ki günümüzde bir yerden işe başlamak gerekiyor. Bugün en kötü bir temizlikçi 35-40k maaş alabiliyor. Aynı anda hem okuyup hem de bu maaşı alan tanıdıklar var,eminim sizin de böyle arkadaşlarınız vardır.

Velhasıl-ı kelam salı günü videoyu yayınlarsam buradan sizi bilgilendirmeye çalışacağım.

Vakit ayırdığınız için teşekkür eder,iyi günler dilerim.

Kanal linki

https://www.youtube.com/@kpsshedef95

• Uplayalim destek
  • Destek

• Up
  • Hazırlıklara başlayalım bakalım

• Güncelleme

Arkadaşlar beklenmeyen durumlardan dolayı yetiştiremedim maalesef,yarına yetiştirmeye çalışacağım.

• Psikolojik olarak kötüyüm arkadaşlar,beklettiğim için hakkınızı helal edin. Ne zaman yayınlarsam bilgilendirme yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekliyoruz hocam
  • Maddi sıkıntılar sebebiyle video çekilememektedir, sponsor olmak isteyenler dm atabilir
    Şaka bir yana arkadaşlar zor günlerden geçiyorum paraya ihtiyacım var pek vaktim olamıyor kusura bakmayın hakkınızı helal edin. En kötü finallerden sonra yüklerim gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.