Şimdi Ara

Kpss Ortaöğretime Dair Her Şey Bu Videoda! Atanmak İstiyorsan Bence Kaçırma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Aranıza 2 sene önce yks için katılmış bir arkadaşınızım. Halihazırda ilköğretim matematik öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim ve ortaöğretimden alım bekliyorum.

2024 KPSS Ortaöğretim'den 91,1 puan alarak 1665.oldum. Elbette kimine göre iyi bir puan olabilir ki bana göre de kötü olmayan bir puan ama forumda benden daha yüksek yapan birçok arkadaşımız mevcut.

Kpss Ortaöğretim'e çalışırken Youtube'da bilgi bulmak çok zor. Genelde alım ilanlarıyla ilgili veya işimize yaramayacak şeylerle ilgili videolar çekilmiş. Elbette bir lisans veya önlisans kadar video sayısı olacağını düşünmek saçma olur.

Benim buradaki amacım az da olsa internet üzerindeki Kpss Ortaöğretim ile ilgili gerçekten doyurucu bilgi veren ve insanların tam da öğrenmek isteyecekleri şekilde video/videolar çekmek.

Hafta sonu açıköğretim tds sınavlarım var o yüzden video çekemeyeceğim maalesef. Pazartesi de okulum var bu yüzden bir aksilik olmazsa salı günü kpss ortaöğretimle ilgili genel bir video çekip aynı gün kanala yüklemeyi düşünüyorum.

Elbette meslek lisesi mezunu değilseniz yani düz lise veya fen lisesi mezunuysanız yapabileceğiniz meslekler sınırlı ve çoğu insanın belki de yapmak istemeyeceği meslekler.

Fakat takdir edersiniz ki günümüzde bir yerden işe başlamak gerekiyor. Bugün en kötü bir temizlikçi 35-40k maaş alabiliyor. Aynı anda hem okuyup hem de bu maaşı alan tanıdıklar var,eminim sizin de böyle arkadaşlarınız vardır.

Velhasıl-ı kelam salı günü videoyu yayınlarsam buradan sizi bilgilendirmeye çalışacağım.

Vakit ayırdığınız için teşekkür eder,iyi günler dilerim.

Kanal linki

https://www.youtube.com/@kpsshedef95

• Uplayalim destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek

• Up

• Hazırlıklara başlayalım bakalım

• Güncelleme

Arkadaşlar beklenmeyen durumlardan dolayı yetiştiremedim maalesef,yarına yetiştirmeye çalışacağım.

• Psikolojik olarak kötüyüm arkadaşlar,beklettiğim için hakkınızı helal edin. Ne zaman yayınlarsam bilgilendirme yaparım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekliyoruz hocam

• İlk olarak sonuç videosunu Youtube'a yükledim.

Finallerim başladığından dolayı yaklaşık 1 hafta boyunca video gelemeyebilir.

Yeni videolar geldiği zaman buradan paylaşacağım.

Kpss Ortaöğretim Hocamyoutube
    Diğer videoda nasıl bu puanı elde ettiğimi açıklayacağım. Abone olup bildirimleri açabilirsiniz. Telegram: kpssavcisi
    https://www.youtube.com/watch?v=fJDD98Pylmk
  • 2024 kpss ile atanan var mı ortaöğretim puani ile , bir de hizmetli haricinde ne yapılabilir?

• AY335 A kullanıcısına yanıt

Daha atanamadım alım bekliyorum.Ortaöğretim ile şunlar olabilir:

1-Meslek lisesi mezunuysanız kendi alanınızla ilgili alımlara başvurabilirsiniz.

2-Düz lise mezunuysanız hizmetli olabilirsiniz.

3-Silahlı/silahsız özel güvenlik sertifikası alarak özel güvenlik olabilirsiniz.(yaş boy-kilo şartı olabiliyor)

4-Bazı hizmetli alımlarında hijyen sertifikası gibi sertifikalar istenebiliyor.Bu tür alımlarda puanlar düşüyor.

5-Gassallık için ayrı bir sertifika lazım.Katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçiliği sertifikası iklimlendirme personeli için isteniyor vs vs.

• İBB nin düz memuru ne iş yapar, bunlar hizmetli mi , bilgisayarlı memur ayrı alım yapıyor, ortaöğretim atanan düz ibb memuru ne iş yapıyor , çevre bakanlığına alım var bugün-yarın biter

• Destek yorumu

• Gardiyan olmak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diamante35 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba atandınız mı acaba?

• sayisalcimezun kullanıcısına yanıt

Hayir siz hocam?

• Pîr kullanıcısına yanıt
    Kasetçi Kerimyoutube
    Söz & Müzik : ADANALI AYHAN Takip Ederseniz Sevinirim https://www.instagram.com/kasetcikerimmuzik/?hl=tr Ben ben 10 yaşın çocukluğumu 20 yaşında gençliğime 30 yaşında özgürlüğümü kaybettim aç kapıyı aç kapıyı gardiyan ben 10 yaşında annesizliği 20 yaşında babasızlığı 30 yaşında çaresizliği tattım aç kapıyı gardiyan ben 10 yaşında yetim diye 20 yaşında öksüzlüğü 30 yaşında hayatı öğrendim aç kapıyı gardiyan benim bu duvarların arkasında fazla saklama aç kapıyı gardiyan aç kapıyı aç aç yıllardır yatıyorum ranza yaşıyorum mazgal dinliyorum aç kapıyı anamı özlüyorum yavrumu görmüyorum hasretle yaşıyorum aç kapıyı anama özlüyorum yavrumu görmüyorum hasretle yaşıyorum aç kapıyı aç kapıyı gardiyan sevdiklerim yok bu arada aç kapıyı gardiyan duramam buralarda aşk kapıyı gardiyan hasretim ben anama aç kapıyı gardiyan aç kapıyı aç kapıyı gardiyam sevdiklerim Yok burada aç kapıyı gardiyan duramam buralarda aç kapıyı gardiyan hasretim ben anama aç kapıyı gardiyan aç kapıyı bıkmaz mısın sen benden hem benden hem çilemden bir gün bakarsan benden aç kapıyı biz Kader mahkumuyuz biz hakkın mahlukuyuz hatasız insan olmaz aç kapıyı biz Kader mahkumuyuz biz hakkın mahlukuyuz hatasız insan olmaz aç kapıyı aç kapıyı gardiyan sevdiklerim Yok burada aç kapıyı gardiyan duramam buralarda aç kapıyı gardiyan hasretim ben anamı aç kapıyı gardiyan aç kapıyı aç kapıyı gardiyan sevdiklerim Yok burada aç kapıyı gardiyan duramam buralarda aç kapıyı gardiyan hasretim ben yanıma aç kapıyı gardiyan aç kapıyı ya sen hiç gelmişti ben ayrıldığımda kaç vakit oldu kaç ay kaç yıl kaç asır evimden ayrı ah benim ruhumun terim memleketim dünyaya verseler değişmem çayırındaki mermi dediğin Güneşli havlularda yaşanırmış öyleyse dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim döneceğim bildiğim verilmiş sözüm bildiğim edilmiş yeminim elbet bir gün döneceğim yıl kaç olur hangi mevsim bilemem elimde takvim yapraklarından güllaç gözümde bir çocuk saçlarımda kalp bunca acıyı boşa çekmez hiç kimse ve bunun hiç ölümümden kolay dönülmez bu kadar sevmeyince bu kadar sevmeyeceği bu kadar sevmeyeceğim aç kapıyı gardiyan sevdiklerim Yok burada aç kapıyı gardiyan duramam buralarda aç kapıyı gardiyan hasretim ben ama aç kapıyı gardiyan aç kapıyı aç kapıyı gardiyar sevdiklerim Yok burada aç kapıyı gardiyan duramam buralarda aç kapıyı gardiysem ben ama aç kapıyı gardaş
    https://www.youtube.com/watch?v=ohoJi6ZUcRg&feature=youtu.be
  • Infernix sen misin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.