Şimdi Ara

Özel servis yağ cubugumu takmayı unutmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayram öncesi özel bir serviste aracin bakimini yaptirdim.
    Dun uzun yola cikmadan yagi kontrol etmek icin kaputu actim ve şok oldum.
    Adamlar yag cubugumu takmamişlar.
    Mecbur bir dal parcasıyla tikadim.
    Ayni motorlu bir arac denk gelirse yaginida kontrol edecegim acaba yag azaldi mi?
    Daha oncede baska bir servis motorun icinde bez unutmus alev almak uzereyken farketmistim.
    Yetkili servis 2 kat pahali ama en azindan boyle sacma seyler olmuyor.
    Adamlarin basinda akbaba gibi dikilmek istemiyorum ama oyle yapmak gerekiyormus.

• Dal parçasından parça düşmesinde motorun içine. Başınıza iş alırsınız. Güzel bir şeyle kapatın orayı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliminyum bantla falan kapatin. Dal parcasi da alev alabilir. Motorun icine parca dusebilir. Cok buyuk masraf acar.

• Adamın başında dikilmeyi bırak artık nasıl yapacağını ben söylüyorum yoksa işimi en kisa nasıl bitiririm derdinde oluyorlar

• Alüminyum folyo dan tıpa yapın yanmazda zaten,çıkarmasıda kolay olur.

• Dal olmaz hocam. Özel bantlar var duck tape miydi tam hatırlayamadım adını. Biraz pahalıdır ama dayanıklıdır bulursanız ondan kullanın alüminyum a benzer dışı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ünlü bir düşünür ne demiş ?

''Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.''

2 kuruş fazla verelim bakımları yetkili serviste yaptıralım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir özel servis ustasının hatasını,tüm özel servislere mal etmek yanlış.Kaldı ki aracımı yetkili servise götürdüğüm sıralar buna yakın çok şeyle karşılaştım.
    Özel servis ustanızı titizlikle seçiniz.Ve özel servis,yetkili servis farketmeksizin arabanızı teslim aldığınızda bir önkontrol yapın.
    İş güvenliği,kalite kontrol vs bunlar mühim şeyler ama .............. boşluğa ne getirirseniz.

• Ben başında dikiliyorum boş bırakınca lastikçide bile radyoyu açıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 14 Eylül 2016; 16:01:46 >
  • Nasıl bir servis orası be, öyle olacak ben o yağ çubuğunu .......

Dal olmaz hocam, bir yanı kırılır, motora düşer, yüksek ısıdan alev alabilir.

• Herkes söylemiş gerçi ama en güzeli alüminyum folyo elde yuvarlayıp tıpa şeklinde tıkmak + yanmaz

• İki tane yağ çubuğu alın birini arabaya takın birini de servisteki sorumlu arkadaşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

İki tane yağ çubuğu alın birini arabaya takın birini de servisteki sorumlu arkadaşa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis iyi demissinizde gecen bakimda fazla yag konulmus benim aracada Servisten sonra illa birde biz mi kontrol etcez.

Maalesef yetkili servislerde sanayici mantigindalar.Bir isi kendin yapabiliyorsan kendin yapacaksin.
  • Valla lift olsa kendimde yaparim en azindan kafam rahat olur.Yag filtre degistirmek zor degil.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Özel servis yağ cubugumu takmayı unutmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.