Şimdi Ara

[SATILDI] Yurtdışı 13 Pro Max - 128 GB - 1 Fiziki / 1 e-Sim - 20.000 TL - Hiç hat takılmadı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Yurtdışı 13 Pro Max - 128 GB - 1 Fiziki / 1 e-Sim - 20.000 TL - Hiç hat takılmadı!!

Fiyat hızlı elden çıkması için uygun tutulmuştur, pazarlık ve indirim yok.

Bulunmaz fiyata bedava cihaz.

13 Pro Max

Avrupa Modeli

Kutusu Mevcut

Orijinal Apple Şarj Aleti (Type C)

Orijinal Apple Type C to Lighting Şarj Kablosu

Sıfır Ekran Koruyucu

Bir Kaç Hediye Kılıf

Değişen yok, her şeyi full orijinal, içi açılmamış tamir görmemiş, kozmetik mükemmel temiz ve düzgün.

Face ID Aktif

WiFi Sorunsuz

Pil 89

2025 Yılında Hiç Hat Takılmadı

1 Fiziki + 1 e-Sim (8 Ay, 2025 sonuna kadar kullanılır, 2026 da süre sıfırlanır, 2026 Ağustos dahil en az 13 Ay hiç sorunsuz açık)

Fiyat 20.000 TL

Geçen yıl 16 Pro Max'e geçtikten sonra bir daha kullanmadım, bu sebeple 2025 Yılında hiç hat takılmadı, sene sonuna kadar sorunsuz kullanabilirsiniz, 2026 da sıfırlanıyor bir 8 ay daha eklenir kesintisiz şekilde.

İstanbul Anadolu Yakası

Haftaiçi 09:00 - 18:00 Maltepe Piazza Teslim

18:30 Sonrası Tuzla Sahil Teslim

[SATILDI] Yurtdışı 13 Pro Max - 128 GB - 1 Fiziki / 1 e-Sim - 20.000 TL - Hiç hat takılmadı!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 14 PM ile aynı para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 13 pro ve max'lerin fiyatlar niye böyle anlamıyorum, ilanlara bakıyorum herkes 14 pro/ maxlerle aynı fiyat yazıyor, bilmediğim bir olayı mı var ne ekstrası var bu modellerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar toplu olarak cevap vereyim, 13 Pro Max'in değeri nedir ne değildir belirleyici unsur ben değilim.

Sadece ben elimde olan kendime ait cihaz için bir değer biçebiliyorum.

Bu değeri biçerken de referans olarak ilanları alıyorum ve bunları inceliyorum.

Kutulu, faturalı (bizzat kendim aldım yurtdışından apple storedan), ilk kullanıcısından olan, ısınma problemi olmayan (kısaca kasa tertemiz ama defalarca yere düştüğü için ısınan), sıvı bandı halen orijinal olan, herhangi bir değişim/tamir görmemiş, içi açılmamış, çiple yan sanayi/orijinal olmayan parçalar takılıp kandırılmamış, temiz kullanılmış, 2025 yılı için henüz aktive edilmemiş bir 13 Pro Max yaklaşık 19-24 bin tl fiyat bandında. İlanlardan gördüğüm bu şekilde, niye ben 20 diyorum (bu arada forumdan bir arkadaşımıza sattım) çünkü alınan cihaz için kesinlikle içinin açılmadığının garantisini veriyorum, tamir görmediği garantisini veriyorum, sıvı temas olmadığı garantisini veriyorum. Kusur diyorsanız tek kusur artık pili (%86) ve bu pil bile tam gün kullanımda sabahtan geceyi rahat görüyor.

15 bine de bulabilirsiniz belki 10 bine de bulabilirsiniz. Bir sorun çıkarana kadar da kullanırsınız, sorun çıkarıp servise gittiğiniz zamana servis dönüp "içi açılmış, şu yan sanayi takılmış, şöyle kötü işçilik ile toplanmış" vb gibi şeyler söylediğinde o zaman diyorsunuz ki keşke 15 bine alacağıma 19-20 ye alsaydım da keyfim kaçmasaydı.

Neticede para sizlerin mal benim, kendime en uygun olan beni öldürmeyip sizi de süründürmeyecek bir rakam belirliyorum, bunu satıp zengin olma hayalim yok :)

@ccc123 @boifromasgard

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.