Şimdi Ara

ÇALAN SATMAZ BEDAVA - Macbook Air M1 8/256 (2020) / Sıfır + Magic Mouse 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ÇALAN SATMAZ BEDAVA - Macbook Air M1 8/256 (2020) / Sıfır + Magic Mouse 2

Çok fazla ölücü arkadaştan mesaj almaktan bezdiğimden fiyat tek sefer revize olmuş ve 20.000 TL'dir, pazarlığa kapalıdır, takasa kapalıdır, boş konuşmaya kapalıdır.

Sahibinden ve Letgo'dan da aynı fiyata çıktım ürünü. Alan için 20.000 TL, kesinlikle 19.999 TL olmaz.

Net ve son rakam 20.000 TL, daha iyisini bulan varsa tercih kendinindir onu tercih etsin yorulmasın.

Bu cihazın / setin fiyatı 20.000 TL dir.

Ürünün ilk sahibiyim sıfır olarak Apple Türkiye'den alındı. Garantisi 2024 Ekim ayı itibariyle doldu.

Cihaz M1, 8 / 256 / 13,3 inç 2560x1600 (2,5K) Retina / Touch ID / Türkçe QWERT Aydınlatmalı Klavye

Macbook Air 2020 Modelidir.

İşletim sistemi MacOS Tahoe olarak güncellenmiştir (Tahoe Son sürümdür, daha üstü şuan için yok, eski cihazlar Tahoe desteklemiyor ve güncellenemiyor)

Pil %99

Devir 140

Tüm kozmetik 10/10, ne küçük bir leke, ne bir çizik ne bir minnak toz zerresi var. Çiçek gibi sıfır niyetine bir cihazdır, artık kullanmadığım için satılıktır.

Genel Olarak: Cihazı ben 2,5 yıl önce almıştım, yaklaşık 1 yıl kadar kullandım / kullanmadım. Döngü sayısından ve pil durumundan zaten belli ne kadar az kullanıldığı.

Sürekli harici ekran ve klavye+fare ile kullanıldığı için ekran hiç yorulmadı, klavye ve touch pad neredeyse kullanılmadı.

İsterseniz görerek İstanbul'da elden teslim alabilir, isterseniz kargo ile (Yurtiçi kargo, alıcı ödemeli ve kargo sorumluluğu tarafınıza aittir) alabilirsiniz.

Yanında Neler Gelecek?

* Apple Magic Mouse 2 (5.000 TL civarı)

* Bluetooth Numpad (TypeC Şarj) 1.800 TL

* Macbook Air Type C to Ethernet+USB+HDMI+SD Reader+Type C Adaptör

* Orijinal Macbook Şarj Aleti

* Orijinal Macbook Type C to Type C Kablo

* Orijinal Apple Kısa Type C to Type C Kablo

* Orijinal Apple Lighting Kablo

* Type C to USB Adaptör

* Type C to HDMI USB Type C Adaptör

* Orijinal Apple Temizleme Bezi

* Mac Storey Kalın Sert Şeffam Koruma Kabı

Fiyat forum'a özel 24.000 TL'dir, sırf yanında bulunan aksesuarları bugün alıyorum deseniz (ki hepsi mac için ihtiyaç olan aksesuarlar) 8.000 TL ödemeniz gerekir. Ben bunlara da bir şey istemiyorum direkt olarak uygun bir rakam yazıyorum.

İletişim için PM veya 0532 330 30 31 den ulaşabilirsiniz.

Kargo ile istenmesi durumunda:

Ürünün kutusunu atmış olabilirim ama atmamışta olabilirim bilmiyorum.

Kutusunu bulamazsam en kötü ihtimalle bir Macbook Pro veya farklı Macbook Air kutusunda göndereceğim.

ÇALAN SATMAZ BEDAVA -  Macbook Air M1 8/256 (2020) / Sıfır + Magic Mouse 2

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 22000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.