Fowell 2. Hand Shop
SATIŞTA

ÇALAN SATMAZ BEDAVA - Macbook Air M1 8/256 (2020) / Sıfır + Magic Mouse 2

Çok fazla ölücü arkadaştan mesaj almaktan bezdiğimden fiyat tek sefer revize olmuş ve 20.000 TL'dir, pazarlığa kapalıdır, takasa kapalıdır, boş konuşmaya kapalıdır.
Sahibinden ve Letgo'dan da aynı fiyata çıktım ürünü. Alan için 20.000 TL, kesinlikle 19.999 TL olmaz.
Net ve son rakam 20.000 TL, daha iyisini bulan varsa tercih kendinindir onu tercih etsin yorulmasın.
Bu cihazın / setin fiyatı 20.000 TL dir.

Ürünün ilk sahibiyim sıfır olarak Apple Türkiye'den alındı. Garantisi 2024 Ekim ayı itibariyle doldu.
Cihaz M1, 8 / 256 / 13,3 inç 2560x1600 (2,5K) Retina / Touch ID / Türkçe QWERT Aydınlatmalı Klavye
Macbook Air 2020 Modelidir.
İşletim sistemi MacOS Tahoe olarak güncellenmiştir (Tahoe Son sürümdür, daha üstü şuan için yok, eski cihazlar Tahoe desteklemiyor ve güncellenemiyor)
Pil %99
Devir 140
Tüm kozmetik 10/10, ne küçük bir leke, ne bir çizik ne bir minnak toz zerresi var. Çiçek gibi sıfır niyetine bir cihazdır, artık kullanmadığım için satılıktır.

Genel Olarak: Cihazı ben 2,5 yıl önce almıştım, yaklaşık 1 yıl kadar kullandım / kullanmadım. Döngü sayısından ve pil durumundan zaten belli ne kadar az kullanıldığı.
Sürekli harici ekran ve klavye+fare ile kullanıldığı için ekran hiç yorulmadı, klavye ve touch pad neredeyse kullanılmadı.
İsterseniz görerek İstanbul'da elden teslim alabilir, isterseniz kargo ile (Yurtiçi kargo, alıcı ödemeli ve kargo sorumluluğu tarafınıza aittir) alabilirsiniz.

Yanında Neler Gelecek?

* Apple Magic Mouse 2 (5.000 TL civarı)
* Bluetooth Numpad (TypeC Şarj) 1.800 TL
* Macbook Air Type C to Ethernet+USB+HDMI+SD Reader+Type C Adaptör
* Orijinal Macbook Şarj Aleti
* Orijinal Macbook Type C to Type C Kablo
* Orijinal Apple Kısa Type C to Type C Kablo
* Orijinal Apple Lighting Kablo
* Type C to USB Adaptör
* Type C to HDMI USB Type C Adaptör
* Orijinal Apple Temizleme Bezi
* Mac Storey Kalın Sert Şeffam Koruma Kabı

Fiyat forum'a özel 24.000 TL'dir, sırf yanında bulunan aksesuarları bugün alıyorum deseniz (ki hepsi mac için ihtiyaç olan aksesuarlar) 8.000 TL ödemeniz gerekir. Ben bunlara da bir şey istemiyorum direkt olarak uygun bir rakam yazıyorum.
İletişim için PM veya 0532 330 30 31 den ulaşabilirsiniz.

Kargo ile istenmesi durumunda:
Ürünün kutusunu atmış olabilirim ama atmamışta olabilirim bilmiyorum.
Kutusunu bulamazsam en kötü ihtimalle bir Macbook Pro veya farklı Macbook Air kutusunda göndereceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 22000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Yurtdışı 13 Pro Max - 128 GB - 1 Fiziki / 1 e-Sim - 20.000 TL - Hiç hat takılmadı!!

Fiyat hızlı elden çıkması için uygun tutulmuştur, pazarlık ve indirim yok.
Bulunmaz fiyata bedava cihaz.

13 Pro Max
Avrupa Modeli
Kutusu Mevcut
Orijinal Apple Şarj Aleti (Type C)
Orijinal Apple Type C to Lighting Şarj Kablosu
Sıfır Ekran Koruyucu
Bir Kaç Hediye Kılıf
Değişen yok, her şeyi full orijinal, içi açılmamış tamir görmemiş, kozmetik mükemmel temiz ve düzgün.
Face ID Aktif
WiFi Sorunsuz
Pil 89
2025 Yılında Hiç Hat Takılmadı
1 Fiziki + 1 e-Sim (8 Ay, 2025 sonuna kadar kullanılır, 2026 da süre sıfırlanır, 2026 Ağustos dahil en az 13 Ay hiç sorunsuz açık)
Fiyat 20.000 TL

Geçen yıl 16 Pro Max'e geçtikten sonra bir daha kullanmadım, bu sebeple 2025 Yılında hiç hat takılmadı, sene sonuna kadar sorunsuz kullanabilirsiniz, 2026 da sıfırlanıyor bir 8 ay daha eklenir kesintisiz şekilde.

İstanbul Anadolu Yakası
Haftaiçi 09:00 - 18:00 Maltepe Piazza Teslim
18:30 Sonrası Tuzla Sahil Teslim

Fiyat: 1 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] SIFIR KUTU - MSI MODERN i5 1235U/16GB/512GB SSD/Windows 10 Pro - 13.000 TL

Arkadaşlar merhaba,
Cihazlardan geçtiğimiz yıl Ağustos ayında proje için fazlaca (7 adet) almıştım.
Personel bulamadığımız için bir kaç tanesini kullanmadan köşeye koymuştuk.
Sonradan proje bitti ve çalışan arkadaşlara dağıttık, bir tane geçenlerde buldum köşeye koymuşum sıfır şekilde duruyor.
Geldiğinde kutu açıldı, kargo kontrolü yapıldı, bir kaç saat sonra Windows 10 Pro kuruldu ve kapatıldı.
Ürünün güncel sıfır piyasa fiyatı 19.000 TL, bun daha düşük olanı 8 GB ram olan modeli şuan 16.000 TL,
İlanda olan cihaz 16 GB ram olan cihazdır, lütfen 8 GB ram olan düşük rakamlı cihazla karıştırmayın.
Ayrıca cihazın yanında Windows 10 Pro orijinal lisanslı alınmıştır (lisans satış sitelerinden alınan çakma lisanslardan değil, etiketli, faturalı ve resmi olarak alınmıştır, 85 $ ödenmiştir.)
Lisansta alacak arkadaşımıza hediyedir, dediğim gibi sitelerde, forumumuzda veya sağda solda satılan key olan lisanslardan değil, orijinal coa etiketli lisanstır ve cihaza yapıştırılıp bios keye işlenmiştir.

Fiyat foruma özel 13.000 TL 'dir, başka platformlardan da satışa çıkaracağım (16.500 TL deyip 15.500-16.000 altına düşmeyi düşünmüyorum), sadece forum için özel fiyattır.
Düşünen arkadaşımız varsa cihazı İstanbul Tuzla Sahil'de (Evim orada) görebilir, resimler cihaza aittir.
Biz bu cihazları yazılım geliştirme ve render için kullanmıştık gayet iyi performanslı ve uzun yıllar hizmet edecek cihazlardır.
Aklınızda performansla ilgili sorular varsa biraz giderilmiştir diye düşünüyorum.
En kötü ihtimalle 8.000 - 8.500 TL bir fiyat avantajı ile sahip olacaksınız.
PM veya 0532 330 30 31 den iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat: 1 TL
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Evet

SATILDI

[SATILDI] Özel Seri Xbox 360'lar Burada!! Özel Üretim (Fabrikasyon) Bir Daha Gelmez Fırsat

Arkadaşlar uzun yıllar boyunca Xbox 360 için özel serileri topladım.
Halo,GOW,MWF,SW vs. artık biraz yer açmak için ilgisi olan başka arkadaşlara geçmesi için setlerimi elden çıkarıyorum.

Görselde gördüklerinizden fazlaları var eksikleri yok, her iki setde kendi orijinal kutusunda ve poşetlerine kitapçıklarına kadar sıfır şekilde duruyor. Kozmetik olarak inanılmaz durumdalar, sıfır desem başım ağrımaz.

Halo Set JTAG'lı
GOW Set JTAG ve RGH'lı
Her iki setde Kadıköy Bilkons (X Konsol Dünyası) tarafından kırıldı, çok profesyonel şekilde işlemleri yapıldı.
Az biraz oynadım kutusuna kaldırdım, 2016 yılından beri her iki konsolda oynanmadı, ilan vereceğim taktım bugün bir sorunları yok.
Her iki konsolunda orijinal bundle oyunları yanında, çift kolları yanında, ekstra klavyeleri (kolların altına takılıyor) yanında, orijinal av kabloları yanında... Kitapçıklar, adaptör vs. hepsi mevcut.

Resimde görünen oyunların büyük kısmı GOW konsola ait (RGH olduğu için), ayrıca konsollar formatlanmış durumda ve içine oyunu sizin yükleneniz gerekiyor. Her iki konsolda orijinal disklerinde (320 GB) yaklaşık olarak her birine 40 oyun yükleme maliyeti 150-250 TL arasında değişiyor ancak benim vaktim yok, bu yüzden fiyatlarına yansıttım.

Hangi konsolu isterseniz onu alabilirsiniz, her konsol full set verilecektir.
Kısaca (Her set içeriği):
* Konsol
* 2 Orijinal Kol (1 şarjlı pil + 1 pil kapağı)
* Klavye
* Şarjlı Pil
* Adaptör (Orijinal)
* Bağlantı Kablosu (Orijinal)
* Kutu, kitapçık, broşür ve poşetleri..
* USB Kol bağlantı kablosu (Orijinal)
(Yanında adet yazanlar yazdığı kadar yazmıyorsa bir adettir)

GOW Set 2800 TL , Halo Set 3000 TL'dir. Bu temizlikte, yorulmamış, özel üretim cihazlar için lütfen diğer ilanlar ve sahibindene bir bakın 4500 - 5000 Altı bir rakam yok. Kadıköy'de konsol alan firmalar en düşük 2200 den alıyorlar, 5 liraya kadar kaça tuttururlarsa satıyorlar.
İstanbul içi elden teslim, şehir dışı sadece MNG ile havale/eft sonrası gönderim olacaktır.
PM veya 0532 330 30 31 den ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 2800 TL
Kargo Şirketi: 3

SATIŞTA

128 GB SIFIR SSD (ADETLİ MEVCUT) - 170 TL - 24 Saat Geçerlidir

Arkadaşlar selam,
Elimde proje fazlası SSD Diskler Mevcuttur. Tüm Diskler SIFIR , KULLANILMAMIŞ ve KUTUSUNDA'dır. Alıp proje için firmaya satışını yaptık ancak firma iflas ettiği için geri ödeme yapamadığından ürünleri geri aldık.
Sudan ucuza alın kullanın hayrını görün.

1- Turbox 128 GB ( )

Toplam 21 Adet
170 TL - 5 Üzeri Alım Fiyatı
190 TL - 5 Altı Alım Fiyatı

2- Gigabyte 120 GB ( )

Toplam 9 Adet
220 TL - 5 Üzeri Alım Fiyatı
240 TL - 5 Altı Alım Fiyatı

Ödemeler Referans / Alış Veriş ve Üyelik Tarihi Baz Alınmaksızın Sadece Eft - Fast - Havale İle Alınır (Kuveyt Türk)
22 - 26 TL Arası Kargo Ücreti Çıkacaktır (Mobil Bölgeler Hariç)
Gönderimler Sürat Kargo ile İstanbul'dan Yapılacaktır. 
Ödemesi Saat 15:00 'e Kadar Alınmış Ürünler Aynı Gün Kargoya Teslim Edilir Saat 19:00'a Kadar Takip Numarası İletilir.
Tüm Ürünler Gönderilmeden Önce Kontrol ve Test Edilmekte, Ekran Görüntüleri Disklerin İçine Atılmaktadır.
Sadece Gigabyte Ürünlerde Dış Kutuda Jelatin Olduğu İçin İstenirse Test Edilmeden Kapalı Kutu Jelatini Açılmadan Gönderilir.

Satışlar Aynı Zamanda Başka Platformlardan'da Yapıldığı İçin Stoklar Değişebilir Telefon İle Ulaşırsanız Çok Daha İyi Olur. 

İletişim için PM veya 0532 330 30 31 'den Ulaşabilirsiniz. 

Fiyat: 170 TL
Miktar: 30
Sıfır Ürün: Evet
Kargo Şirketi: 6

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

fowell-one

Yüzbaşı

İsim: Özgür BULUT
Katılım zamanı: 04 Haziran 2007 17:34:27
Durum: Forumda değil
Son giriş: 17 Kasım 2025 17:50:31
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: sorunsuz alışveriş teşekkürler.
Genel Puan:          
Yorum: Özgür abi sağolsun her konuda çok yardımcı oldu ürün dediği gibi sıfır el değmemiş çok teşekkürler abi umarım tekrar alışverişlerimiz olur.
Genel Puan:          
Yorum: güvenilir arkadaş tavsiye edrim..
Genel Puan:          
Ürün: iPhone 5 - 16 GB - 600 TL
Alıcı: goflaz
Tarih: 12 Mayıs 2015 12:08:08
Yorum: Dürüst,sözünde duran bir satıcı.Tekrardan teşekkürler.
Genel Puan:          
Yorum: i7 4790k işlemci aldım abimden. kendisine tesekkür ediyorum ilgi ve alakası için.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.