Şimdi Ara

Özel Lise Tavsiyesi - Üsküdar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu yıl özel bir okulda lise ingilizce hazırlık okuyorum ve Üsküdar-Çengelköy'e taşınacağız.

Üsküdar ve yakın ilçelerinde tavsiye edebileceğiniz özel okullar varmı? Okulun öğrenim dili ingilizce olabilir.

• Bende Çengelköyde oturuyorum. Ortaokulu okuduğum İstek Belde Lisesi'ne gidebilirsin.Okulun yeri imkanları baya iyidir.Olimpik yüzme havuzu var,basket,futbol sahası var.Tavsiye edebileceğim tek okul diyebilirim. Aman diyim Çengelköy Lisesine gidiyim deme hayatın kayar.Fiyatlarını bilmiyorum şuan ama İstek Belde bu civarlardaki en iyi okuldur.
  • Nick'den belli ne olduğun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SunwooD

Bende Çengelköyde oturuyorum. Ortaokulu okuduğum İstek Belde Lisesi'ne gidebilirsin.Okulun yeri imkanları baya iyidir.Olimpik yüzme havuzu var,basket,futbol sahası var.Tavsiye edebileceğim tek okul diyebilirim. Aman diyim Çengelköy Lisesine gidiyim deme hayatın kayar.Fiyatlarını bilmiyorum şuan ama İstek Belde bu civarlardaki en iyi okuldur.

Aslında bende şuan İstek Vakfı'nın bir okulundayım. Peki Çengelköy'e İstek Acıbadem mi, İstek belde mi daha yakın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

Hayırdır. ne oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CollegeBoy

quote:

Bende Çengelköyde oturuyorum. Ortaokulu okuduğum İstek Belde Lisesi'ne gidebilirsin.Okulun yeri imkanları baya iyidir.Olimpik yüzme havuzu var,basket,futbol sahası var.Tavsiye edebileceğim tek okul diyebilirim. Aman diyim Çengelköy Lisesine gidiyim deme hayatın kayar.Fiyatlarını bilmiyorum şuan ama İstek Belde bu civarlardaki en iyi okuldur.

Aslında bende şuan İstek Vakfı'nın bir okulundayım. Peki Çengelköy'e İstek Acıbadem mi, İstek belde mi daha yakın?

Belde daha yakın tabii.
    Tam oalrak nereye taşınıyorsunuz?
    Eğer Çamlıca taraflarına yakınsa Acıbadem de pek uzak kaçmaz servisle gidiceksen tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÜSKÜDAR AEMRİKAN
  • quote:

quote:

quote:

Belde daha yakın tabii.
    Tam oalrak nereye taşınıyorsunuz?
    Eğer Çamlıca taraflarına yakınsa Acıbadem de pek uzak kaçmaz servisle gidiceksen tabi.

Biraz Beylerbeyi tarafında kalıyor. belerbeyi ile çengelköy sınırında sayılır.

• O zaman servisle beldeye gitmen en fazla 10 dk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

ÜSKÜDAR AEMRİKAN

O aşar ve kasar beni.

Üsküdar'da İstek Vakfı ve Üsküdar amerikan dışında adam gibi kolej bilen yokmu?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

ÜSKÜDAR AEMRİKAN

O aşar ve kasar beni.

Üsküdar'da İstek Vakfı ve Üsküdar amerikan dışında adam gibi kolej bilen yokmu?

Arkadaşım Doğa Koleji'ne gidiyor.
  • quote:

Merhaba bu yıl özel bir okulda lise ingilizce hazırlık okuyorum ve Üsküdar-Çengelköy'e taşınacağız.

Üsküdar ve yakın ilçelerinde tavsiye edebileceğiniz özel okullar varmı? Okulun öğrenim dili ingilizce olabilir.

kesinlikle Eyüboğlu Koleji...

http://www.eyuboglu.k12.tr/index.asp

• özel asfa lisesi var burhan feleğin aşağısında 8 senem geçti tavsiye ederim türkiyede lise amerikan futbol takımını kurmuştur bünyesinde scuba dalış takımı mevcuttur çim hokeyi takımı vardır yani sosyal anlamda herşey mevcuttur yüzme havuzuda buna dahil. ingilizce eğitim var istersen ikinci bir dil daha seçebiliyorsun ben zamanında almanca seçmiştim şimdi ispanyolca dersleri felanda varmış.
  • Özel Çamlıca Bilfen Lisesi nasıldır? Bilgisi olan varmı?
  • onun yerine bilfen fen lisesi derim ben, üsküdar fen lisesi diyede geçiyor,
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

onun yerine bilfen fen lisesi derim ben, üsküdar fen lisesi diyede geçiyor,

Fen lisesi daha iyidir tabiki fakat fen lisesine girebilmek için 6. ve 7. sınıflardaki Türkçe, matematik ve fen bilgisi derslerinin ortalaması en az 4 olması gerekiyor ki bunlarda bende yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.