Şimdi Ara

Ozel hastanelerde insan muamelesi gordugunuzu mu saniyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eger cidden zengin degilseniz yuzunuze bile bakmiyorlar cuzdanimi veriyorum bana bakin deseniz bile oyle insan yerine koyup da ilgilenip de bakmiyorlar.

4s kurali burada daha cok geciyor. Ve gercekten millet hak ediyor.

Universitede hastanelerinde cerrahi bolum icin hocalar her gun 2 kere vizit atiyor. Kritik hastalara Bazi proflar ise gun icinde kendileri ozel olarak gelip bakiyorlar. Ozel hastanede adam vizit yaptim diye direkt 500-1000 kagit aliyor.

Neyse unv hastanesinde bu adamlar o hocaya kolayca ulasabildigi icin gercekten terbiyesizce davranabiliyor. bir gazi vardi gaziyim ben diyerek herkese emir veriyordu hocaya bile beni hemen simdi bugun ameliyat edeceksin demisti. Valla hoca olsam o hastayi redderdim. Gercekten hocalarimizin kiymetini bilmiyorlar. Oyle para goz doktorlari bu insanlara hak goruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem devlet hem de özel hastaneye gitme şansım son oldu bu yıl. Ve özelde gördüğüm muamele beni hayran bıraktı. Muamele derken elbette ambalajımsı davranışlardan bahsetmiyor. Bizzat metotsal olarak etkiledi beni. Göz için gittim. 6 kez ölçüm yapıp en az 35 dakika ilgilendiler. Fayda analizi yaparsak 100 lira ile çok kazandım. Ancak kuzenim Acıbadem'de 40 bin liraya ameliyat oldu. Benzer ameliyatı devlette ücretsiz olabilirdi. Bu noktada insan işim görülsün derdine düşer. Tabii zengin değilseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Start Again -- 5 Eylül 2019; 21:28:50 >
  • Alakası yok. Rekabetin olduğu yerde daima daha iyi hizmet alırsın.

Yerine göre hem devlet hastanesi hem özel hastane kullanıyorum ama zengin olsam devlet hastanesinin kapısının önünden bile geçmem.
  • mantar gibi heryerden hastane bitiyor.ne demisler nerde cokluk orda yokluk.
    bisey cok az yada cok fazlaysa kalite duser.
    maalesef bıde sehir hastaneleri cikti.
    saglik tam battı.
    bu devirde hasta olma yoksa olursun.kendine iyi bakcan.yoksa hem paranı hem canini alır hastaneler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginsende özel tercih etme ettirme seni yolcaklar diye boşuna ameliyata alırlar küçük ameliyat 10milyarsa ardından 1,2gün hastahenede yatmak 15bin tl.
    ben sadece dermatolog&dahiliye için gidiyorum özellere çünkü devlet hastaneleri çok geç veriyor randevu bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 5 Eylül 2019; 22:9:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tum Amerika bunu konusuyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.