Ümit Özdağ konuştu AKP’liler paylaştı: 6'lı masa gelirse FETÖ geri döner https://www.odatv4.com/guncel/umit-ozdag-konustu-akp-liler-paylasti-6-li-masa-gelirse-feto-geri-doner-264514![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 29 Aralık 2022; 17:41:54 > |
ÖZDAĞ:AKP GİDER 6LI MASA GELİRSE FETÖ DE GERİ DÖNER

-
-
Bu akp ağzıyla konuşmaktır. Ümit Özdağ kendinden şüphe ettirmeye başlıyor.
-
Nihayet ağzındaki baklayı çıkarmış. Biz en baştan söylemiştik zaten ne olduğunu.
Zafer troller (eskisinin ak trolleri) şimdi ne diyecek merak ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özdağ efendi bakanların bizzat fetö ile fotoğrafları var ama sen fetöyü 6lı masada arıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özdağ ne olduğunu belli etmiş :)))))))
-
tabi efendim
-
Özellikle CHP biz iktidar olunca bütün KHK ile atılanları geri alacaz deyince ister istemez insan şüpheye düşüyor !
KHK ile atılan bütün FETO'cuları neden geri görevlerine almak ve üstüne geçen sürenin tazminatını faizi ile vermek zorunda ki muhalefet? Neye kime şirin görünme sevdasıdır bu. Çok yanlış buluyorum açıkçası.
-
0-12 yaş gurubunun büyük lideri konuştu.
-
Görende fetöye şarkıları türküleri twitleri cehapeliler attı sanar para bile bastılar adama
adamla fotosu olmayanı bakan yapmıyolar ülkeye mükemmel lider özdağın dediğine bak...
şu adamın yolundan gidenlere yazık ya :)))) aktroller güzel trolledi hepinizi
-
bu adam ağır akpli
-
KHK ile savunma imkanı vermeden, sağlam delil olmadan atmak yanlış olduğu için öyle demişlerdir.
Birilerinin boy boy fetö-fotoları varken, normal vatandaşı bank asyaya para yatırdı, birinin rehberinde kayıtlıydı, gizli tanık isim verdi diye atarsan hukuk olur guguk. Sonuçlarını görüyoruz bugün.
-
Özdağ Ak partili
Misvak gibi tuvalet kadigina bile malzeme olduysa 😂bu adamdan bi halt olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Aralık 2022; 15:43:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çocukken oynadığımız bir oyun vardır şişe çevirmece. Çevirirsin kime gelirse bir yaptırım uygularsın..
O şişeye benzettim, sürekli birine doğru dönüyor.
-
Arkadaşım KHK ile haksız atılanları geri alacaz deseler kısmen anlayacam...
Ama KHK İLE ATILANLARIN HEPSİNİ geri alacaz diyor adamlar. Bu normal mi sizce ? FETO ile iltisakli çıkmış darbe gecesine kadar FETO'ye çalışmış birinin asker polis hakim savcı olarak geri gelmesi normal mi sizce?
KHK ile atılan kiş isayısı kaçtı 120 bin civarıydı heralde en son. Muhalefet çıkıp bunların hepsini geri alacaz dediği zaman ben korkuyorum açıkçası. Hemde 2016'dan günümüze sayarak maaşlarınıda faizi ile vererek neden alınsın ki hepsi ? Ben karşıyım açıkçası.
İnce eliyecez sık dokuyacaz bazı suçsuz olanları geri iade edecez demek ile HEPSİNİ GERİ İADE edecez arasında dağlar kadar fark var.
-
saçmalamış. bir kere mantık yok.
başkanlığı ele almış bir muhalefet neden kendi yetkilerine tehdit oluşturabilecek bir unsuru edinsin? şuan başkan olan yeryüzünde Allah oluyor farkında mısınız?
özdağ şu açıklamasıyla akp ye katılıp siyaset yapsın yakışır.
bu tarz korku politikası yayan siyasetçilere gerçekten saygım yok.
şu gelirse bu olur bu gelirse bu olur
ali babacan diyor ya panoda günün düşmanı belirleniyor.
en güzel tanım bu.
Hadi canım hadi 7/24 makarna tüketen kitleler hariç kimseyi kandıramayacaksınız. geçiyor devriniz.
ben 2018 de akp oy atarken bana şeriat gelecek dediler attım geldi mi? ki şeriat karşıtıyım oy attım.
Ümit Özdağ fikirlerinin mecliste hükümette olmasını istiyorsa korku politikası yerine Türk milleti diyerek yoluna devam etmeli zira ülkemizde MİLLİYETÇİ bir parti görememekteyiz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 29 Aralık 2022; 16:6:33 > -
Özdağın 12 yaş kitlesi bile inanmaz buna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O bahsettiğin kişiler zaten hapiste. Burada konuştuklarımız, işinden KHK ile atılıp, hakkında herhangi bir hüküm olmayanlar.
Cımbızla laf seçme yarışına girersek hükümettekilerin de pek çok yanlış anlaşılan söylemleri var.
Haksızlık edilen herkesin hakkı verilmeli bence. Adamı yargılayacak, mahkum edeceek kadar delil yoksa o zaman niye işinden atıyorsun? Bu "hak yemek" değil midir?
-
Kritik görevlerde FETO şüphelisi birinin olması sizce hoş mu ? Tekrar söylüyorum benim itirazım HEPSİNİ göreve iade edecez demeleri. Nasıl hepsi göreve iade edilebilir.
İç İşleri Bakanlığı olsun MİT olsun askeriye olsun hukuk alanı olsun buralarda FETO şüphelisinin olması uygun mu ? İYİ paritinin dediği gibi bu isimleri bir ihtimal geri görevlere verilmesini söyleseler gene kısmen anlayacam veya katılacam. Ama aynı görevine sorgusuz suhalsiz getirmek doğru bir davranış değil. Nasıl güveneceksin o adamlara tekrar !
Dediğim gibi AYNI KRİTİK GÖREVLERİNE geri döndürecem demesini doğru bulmuyorum. Adam FETO sempatizanı ama yatarı yok ceza almamış tahliye olmuş diyelim sizce bu insan görevine iade edilmeli mi ? Veya bu isim torpillemi soruları çalarak mı cemaat abisi yardımıylamı nasıl o makama geldiği bilinmeyen birilerinin geri kritik görevlerine gelmesi uygun mu?
Bu insanlar devlet memuru olmadan yaşayamıyor mu ! Özel sektörde çalışsınlar en kötü ihtimal tazminatlarını versin devlet.
-
Kardeşi darbeci genereal hapiste olan büyükelçi
bankasyada 10 yıldan fazla yöneticilik yapmış SPK başkanı.
Devlet sırlarının peşkeş çekilmesini sağlamış danışman.
hoca efendisinin dizinin dibinden fotografları olan bakan.
okullarında okumuş tedrisatından geçmiş damat,
ve bir sürü başka örnek normal oluyor sizin için bunlar mı anormal oluyor.
ülkede başka büyük elçi atayacak adam mı yoktu da, meclisi bombalama emrini verenlerin kardeşini büyük elçi atadı desteklediğiniz parti? Normal mi sizce
-
Şimdi umarım artık anlamışsınızdır neden bizim forum dahil ekşi vb platformlarda aktroller zafer partiyi övüyor.Zafer parti çünkü ak partinin mhp gibi taşeron partisi.aktroll merkezlerinden aktrollerin bir kısmını zafer partili diye piyasaya saldılar.
0-12 yaş gurubunun büyük lideri konuştu. |
Özdağ ne olduğunu belli etmiş :))))))) |
Özdağ efendi bakanların bizzat fetö ile fotoğrafları var ama sen fetöyü 6lı masada arıyorsun
|
Bu akp ağzıyla konuşmaktır. Ümit Özdağ kendinden şüphe ettirmeye başlıyor. |
Nihayet ağzındaki baklayı çıkarmış. Biz en baştan söylemiştik zaten ne olduğunu.
Zafer troller (eskisinin ak trolleri) şimdi ne diyecek merak ediyorum. |
bu adam ağır akpli |
Özdağ Ak partili
Misvak gibi tuvalet kadigina bile malzeme olduysa 😂bu adamdan bi halt olmaz |
Böylelikle kime çalıştığı da ortaya çıktı
|
Benzer içerikler
- gerçek atatürk kimdir
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- google maps bulanık giderme android
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- muhalif kanallar hangileri
- iphone servis yok hatası
- uçak kazaları
- dmsf holding
- kapanan hat nasıl açılır
- sinop nükleer santrali son durum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X