Şimdi Ara

OZ izlemeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler Prison Break kadar gerilimli, maceralı olmasa da, OZ izlenmeye değer mi? Yani kişiye bir şey katar mı?

Çok aşırı açık saçık sahne varmış, erkeklere sürekli tecavüz ediyorlarmış falan diyorlar bu dizi hakkında. Yani illa evde kimse yokken mi izlenmeli genel olarak? Yoksa Breaking Bad tarzı arada bir mi açık saçık sahne? Ve o sahneleri detaylarına kadar gösteriyorlar mı?

Özetle: izlemeye değer felsefi yönü var mı+ çok aşırı açık sahnesi var mı?

Son olarak sürükleyici yani sıkmayan bir dizi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi tamamen hapishanede geçtiği için Prison Break kadar aksiyon yok. Erkekler sürekli çıplak İlk 20 dakika ben genellikler sıkılıyordum ama devamı geliyor. Günde 2 bölümden fazla izlenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Dizi tamamen hapishanede geçtiği için Prison Break kadar aksiyon yok. Erkekler sürekli çıplak İlk 20 dakika ben genellikler sıkılıyordum ama devamı geliyor. Günde 2 bölümden fazla izlenmez.
    amerika sistemini her bölüm yerden yere vuruyor, hayatla ilgili mükemmel tespitler yapılıyor. karakterler o kadar orijinal ki her karaktere özel dizi bile yapılır. kurgu açısından biraz zayıf bazı mantık hataları var. hapishane hayatını en iyi anlaran dizidir bence tabi o zamanın şartlarına göre. dizide oldukça cinsel sahne var. nerdeyse her bölüm. ek olarak küfür de çok. yani tek izlemeni tavsiye ederim. sürükleyici değil günde oturup beş bölüm izletmez ama heyecan ve aksiyon bol.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

amerika sistemini her bölüm yerden yere vuruyor, hayatla ilgili mükemmel tespitler yapılıyor. karakterler o kadar orijinal ki her karaktere özel dizi bile yapılır. kurgu açısından biraz zayıf bazı mantık hataları var. hapishane hayatını en iyi anlaran dizidir bence tabi o zamanın şartlarına göre. dizide oldukça cinsel sahne var. nerdeyse her bölüm. ek olarak küfür de çok. yani tek izlemeni tavsiye ederim. sürükleyici değil günde oturup beş bölüm izletmez ama heyecan ve aksiyon bol.

Alıntıları Göster
    1-imdb den dizinin puanına bakılır

2-dizi izlenmeye başlanır

sende gelip başlık açıyosun bu soruyu oz'a hakaret sayarım ben..

izle arkadaşım en iyi 3-5 diziden biri diyeceksin izleyince

bitince the wire,battlestar galactica,house,lost izleyerek voltranı tamamlamanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

1-imdb den dizinin puanına bakılır

2-dizi izlenmeye başlanır

sende gelip başlık açıyosun bu soruyu oz'a hakaret sayarım ben..

izle arkadaşım en iyi 3-5 diziden biri diyeceksin izleyince

bitince the wire,battlestar galactica,house,lost izleyerek voltranı tamamlamanı tavsiye ederim

Kesinlikle katılıyorum, mutlaka izle diziye bir şans ver bencede

• Arka arkaya 6 bölüm izlemişliğim var. bölümler uzun olmasa bir oturuşta bir sezon bitirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Arka arkaya 6 bölüm izlemişliğim var. bölümler uzun olmasa bir oturuşta bir sezon bitirilir.
    5.sezon 6.bölümde sıkılldım 2 aydır açmadım iyi gidiyodu halbuki :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günde en fazla 1 bölüm izlenir sıkıcı olabiliyor ve sürükleyici değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Günde en fazla 1 bölüm izlenir sıkıcı olabiliyor ve sürükleyici değil.
    Bende 1 ay önce senin gibi düşünüyordum.Sonra karar verip izlemeye başladım.İyikide başlamışım.Şu an 6. sezon 4. bölümdeyim.Finale 5 bölüm kaldı.Diğer arkadaşlarında dediği gibi günde 5-10 bölüm izlenecek bir dizi değil.Ben genelde 1 bölüm izliyorum vaktim varsa 2 bölüm izlerim.Ha 3-4 bölüm izlediğim günlerde oldu.Bazen bölüm öyle bir şekilde bitiyorki diğer bölümü izlemeden duramıyorsun.Karakterler mükemmel.Karakterlere alışınca sende onlarla yaşamaya başlıyorsun.Herkes rolünü mükemmel oynamış.Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.

Bahsettiğin gibi cinsellik çok fazla.Ailecek izlenecek bir dizi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Bende 1 ay önce senin gibi düşünüyordum.Sonra karar verip izlemeye başladım.İyikide başlamışım.Şu an 6. sezon 4. bölümdeyim.Finale 5 bölüm kaldı.Diğer arkadaşlarında dediği gibi günde 5-10 bölüm izlenecek bir dizi değil.Ben genelde 1 bölüm izliyorum vaktim varsa 2 bölüm izlerim.Ha 3-4 bölüm izlediğim günlerde oldu.Bazen bölüm öyle bir şekilde bitiyorki diğer bölümü izlemeden duramıyorsun.Karakterler mükemmel.Karakterlere alışınca sende onlarla yaşamaya başlıyorsun.Herkes rolünü mükemmel oynamış.Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.

Bahsettiğin gibi cinsellik çok fazla.Ailecek izlenecek bir dizi değil.

Alıntıları Göster
    En iyi dizilerden biridir, kaçırılmaması gerek.

• Günde 10 bölüm izleyemesen de 2-3 bölüm rahat izlersin.
    Sürekli farklı bir kişi farklı bir konu olur.

Evet çıplaklık var ama ekrqnda uzun süre kalmıyor görüntüler. Sadece erkeklerin olması insanı rahatsız ediyor tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Günde 10 bölüm izleyemesen de 2-3 bölüm rahat izlersin.
    Sürekli farklı bir kişi farklı bir konu olur.

Evet çıplaklık var ama ekrqnda uzun süre kalmıyor görüntüler. Sadece erkeklerin olması insanı rahatsız ediyor tabi.
    İzle izle Ama herkese tavsiye etmeyin hocam Oz'u özeli kalsın BB gibi ele ayağa düşmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarren

İzle izle Ama herkese tavsiye etmeyin hocam Oz'u özeli kalsın BB gibi ele ayağa düşmesin.

Alıntıları Göster
    prison break'e bin basar oz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kogmen

prison break'e bin basar oz.

Alıntıları Göster
    Bende bi ara bakıcam.Her yerde duyuyorum şaka maka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Bende bi ara bakıcam.Her yerde duyuyorum şaka maka

Alıntıları Göster
    Cinsellik çok fazla var. Günde 4-5 bölüm değil fakat 1-2 bölüm izlenebilir. Harika bi dizi. Ben izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Cinsellik çok fazla var. Günde 4-5 bölüm değil fakat 1-2 bölüm izlenebilir. Harika bi dizi. Ben izlemeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Oz yabancı dizilerin kralıdır.Tüm karakterler inanılmaz performans sergiliyorlar.Özellikle Adebisi karakterini hiç unutmayacaksın.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    konunun özeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurchik

konunun özeti
    Prison breaki çok az izledim.O yüzden pek yorum yapmasam daha iyi olur.Ama şu karşılaştırmada o kadar sayfadaki entryde bir kişi bile mi pb demez

https://eksisozluk.com/prison-break-vs-oz--2631634

Her bölümde bir erkek aleti görmen dışında aşırı değil cinsellik

• Oz iyidir

• Prison Break ı bitirmiş ve Oz un 2.Sezonunda olan birisi olarak şunları söyleyebirim Prison Break, Oz un yanında pembe dizi gibi kalır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.