Şimdi Ara

OZ izlemeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Prison Break ı bitirmiş ve Oz un 2.Sezonunda olan birisi olarak şunları söyleyebirim Prison Break, Oz un yanında pembe dizi gibi kalır

PB drama dan ziyade aksiyon ve macera dizisiydi. Öyle çok derin olaylar beklenmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oz prison break gibi öyle 2 günde 24 bölüm izlenicek bi dizi değil sindire sindire olayları anlaya anlaya izlenir ama prison breakten her türlü daha iyidir
  • Ozun içinden 20 tane Prison Break çıkar.

• " OZ izlemeye değer mi? " başlığıyla bir konu açma cesaretinden ötürü seni kutluyorum.
  • Breaking bad ve oz a aynı anda başladım multiple orgazm yaşadım deyim yerindeyse. Kesinliklikle izlenmesi gereken bir şaheser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ilk sezonun yarısına kadar izledim zevk alamadım.
  • Ryan o reilly der geçerim

• Selam bağyan

• zamanında cok ovduler izlemeye başladım anca 4 bolum devam edebildim. başlamadan bıraktım yani.

• Bana göre dizi tarihinin en kaliteli yapımıdır Oz.
    Efsane karakterler barındırır içerisinde.
  • Bölümler biraz daha kısa olsa daha iyi olabilirdi. Çoğu bölümün ilk 10 dk'sında sıkılmıştım.
  • Karakterleri ve oyunculuğu süper ötesi olan bir dizidir. Şu anda dizilerde oynayan bir çok oyuncuyu OZ'da görebilirsiniz. Sürekli hapisanede geçtiği için sıkıcı gelebilir fakat bir zaman sonra OZ da yaşıyor gibi hissediyorsunuz. Olaylar daha çok ilginizi çekmeye başlıyor. Kısaca izlemeyi düşünüpte karar veremeyenler için şiddetle öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.