Şimdi Ara

Oyunu artık bırakıyorum.(tahammül kalmadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ortalama 1 senedir lol oynuyorum ve şu anda silver 5 de bulunuyorum. 1-2 ay öncesine kadar afk olanlar noob oyuncular yüzünden oyundaki direncim kırılıyordu ve oyundan bariz soğumama neden oluyordu. bu arada west serverindayım. Ancak sanırım şu anda elo hell'deyim ve bu tahammül edilemez bir durum. En basit örneği bugün 3 oyun üst üste kazandım ve 3 oyun toplamında 31 lp kazandım. Ertesi oyunda kaybettim ve 28 lp gitti. Bu arada son 4 oyundaki istatistiklerim ise

8-1-16
    6-1-20
    16-1-30

kaybettiğim oyunda da 10-5-17 ile oynadım ( onda da 4 e 5 oynadık diye kaybettik )

dayanamadım mail atım riot'a. Attığım mailde de argo cümleler de kurdum çünkü çok fena canımı sıktı bu durum. Biz zaman harcıyoruz burada sen kazandığın 3 oyunun karşılığında 1 kaybettiğin oyunla götürüyorsun. Sadece zaman değil para da harcıyoruz. Mailime yoğun olduklarından şu anda dönemeyeceklerini en kısa sürede dönüş yapacaklarını söylediler. Bunun üzerine de oyunu bırakma kararı aldım.

• Okumadım ama bende bırakıyorum 1 haftaya.
  • Hesabı verebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyavuz T kullanıcısına yanıt
    west serverında silver 5 den cıkmak cok zor.ben aylarca ugraştım çıktım sonra iki gunde silver 2 oldum şimdi 3 deyim.aslında hakketigim yerde gibiyim.
  • Çok fazla ranked attıysan puanında kısıtlamalar yaşarsın. 100 wine kadar rahatsın.
  • Pai Pai
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Merhaba,

Ortalama 1 senedir lol oynuyorum ve şu anda silver 5 de bulunuyorum. 1-2 ay öncesine kadar afk olanlar noob oyuncular yüzünden oyundaki direncim kırılıyordu ve oyundan bariz soğumama neden oluyordu. bu arada west serverindayım. Ancak sanırım şu anda elo hell'deyim ve bu tahammül edilemez bir durum. En basit örneği bugün 3 oyun üst üste kazandım ve 3 oyun toplamında 31 lp kazandım. Ertesi oyunda kaybettim ve 28 lp gitti. Bu arada son 4 oyundaki istatistiklerim ise

8-1-16
    6-1-20
    16-1-30

kaybettiğim oyunda da 10-5-17 ile oynadım ( onda da 4 e 5 oynadık diye kaybettik )

dayanamadım mail atım riot'a. Attığım mailde de argo cümleler de kurdum çünkü çok fena canımı sıktı bu durum. Biz zaman harcıyoruz burada sen kazandığın 3 oyunun karşılığında 1 kaybettiğin oyunla götürüyorsun. Sadece zaman değil para da harcıyoruz. Mailime yoğun olduklarından şu anda dönemeyeceklerini en kısa sürede dönüş yapacaklarını söylediler. Bunun üzerine de oyunu bırakma kararı aldım.

hesabına talibim bırakmak istiyorsan

Çok mu yüzsüzüm?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Okumadım ama bende bırakıyorum 1 haftaya.

okul zamanı hacı
  • okumadım paramız yoktu
  • Bilmiyorum ama Elo Hell'den birisini Gold yapabilirim takımıma alarak , zamanında haksızlık diyen arkadaşlar Pm atar artık.
  • Lel.
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMeL

Çok fazla ranked attıysan puanında kısıtlamalar yaşarsın. 100 wine kadar rahatsın.

+100 winle alakası yok 175 win 180 lose felan var benım şu anda bronze 3 elemelerdeyim kazanınca 25 kaybedınce 15 felan gidiyor yada oyuna değişiyor
  • Mezarcılar doluşur birazdan
    Benim tavsiyem s4 ü bekle ilk 10 maçı ciddiye al tabi bi de doğru zamanda girmek var istediğin yere ulaşırsın
    son maçlarımda carrylemediğim oyun yok yine de 1 w 1 l devam ediyor
  • Silver 5 elo hell,TRde silver komple elo hell Aylardır bi s3 bi s5 kafayı yiycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Bilmiyorum ama Elo Hell'den birisini Gold yapabilirim takımıma alarak , zamanında haksızlık diyen arkadaşlar Pm atar artık.

gold takım diyince bi umutlanır oldum ama west oldugunu anlayınca
  • Ulan adamlara sövüyorsunda adamların ne sucu var öyle olmasının sebebi mmrının düşük olması mmrının düşük olmasıda noob oldugunu gösterir elohell diye birşey yok buda onun kanıtı

http://www.lolking.net/summoner/na/19872395#ranked-stats
  • 3 doğru 1 yanlışı götürür aga
  • Üniversitelerin çoğu bırakacak zaten okul yüzünden..bence kışları daha çok çoluk çocuk oluyordur
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.