Şimdi Ara

Oyunların kalitesinin gittikçe kötüleşiyor olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10-15 yıl önceki oyunlarda çok daha zevk alarak oynarıdım ama o eski zevk yeni oyunlarda hiç yok gibi

o eski nfsler eski codlar anlatılmaz yaşanırdı

• Oyunlar beni de sarmamaya basladi. Sanirim oyunlara doyduk artık farklı tarz arioruz ama hepsi aynı geliyor. Baska uğraşlara yönelme vakti geldi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sniper elite 4 oyununa başladım ve eski tadı buldum oyunda. Bunun öncesinde COD Black Ops 3 ü bitirdim. Ama sıkıntıdan patladım bitirirken. Sniper elite 4 türkçe yaması ile eski heyecanı yaşattı. Tavsiye ederim. Oynarsanız yan görevleri yapmadan bitirmeyin bölümleri. Uzun sürsün oyun.
  • Uzun zamandır böyle olduğu için zaten ben hep eski oyunları oynuyorum. 2012 ve sonrasında çıkan oyunlardan sürekli olarak oynadığım sadece 2 oyun var witcher 3 ve F4 geri kalan oyunlar gereksiz klasmanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Ekim 2017; 22:52:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben yeni nesilde en çok 2015 yılında çıkan Dying Light'tan çok keyif almıştım. Onun dışında ben de eski oyunlara yöneliyorum çoğu zaman. (Witcher 2 bitirince 3. Oyuna geçeceğim o ayrı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebebi o zamanin ilk oyunlariydi ve ilkler her zaman zevklidir suan cok fazla oyun var ve benzer turlerde bu normal birsey suan zevk alabilecegimiz oyun olarak uncharted veya last of us gibi Ust seviye oyunlar harici pek zevk alamayacagimizi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.T.A.L.K.E.R. serisini en baştan tekrardan oynadım şu an call of pripyattayım..Uzun zamandır bu kadar oyun oynarken zevk almamıştım..Ne varsa eskilerde var.. Hikayesi güzel sürüklüyor..Şimdiki oyunlarda grafik var ama içi boş oynarken istek uyandırmıyor..En son The witcher 3 Wild Hunt oynarken çok mutlu olmuştum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanların kötü olması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • single olarak son zamanda oynadığım en iyi oyun witcher 3 oldu. online da değişiyor genelde overwatch oynuyorum ama kesinlikle eskisi kadar sağlam yapıtlar çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.