Şimdi Ara

Oyunlari sesi acik oynayamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlari sesi acik oynarken bunaliyorum. Arkadan gelen rahatsiz edici muzikler, bas agritan ruzgar sesleri falan hayattan sogutuyor resmen. Sirf bu yuzden arkaya ses olsun diye film, Twitch yayini, video falan aciyorum surekli ve ses gerektiren oyunlari oynamak istememe ragmen oynamiyorum.
    Mesela Steam'imde butun DLC'ler dahil Borderlands 2 var, ne zaman oynayasim gelse girip 20-30 dk oynayip kapatiyorum direkt sessizlikten bunalip.

Benim gibi olan var mi aranizda?

• Bir de PC'den girince su kirmizi arkaplan olayini kaldirin artik yav. Gordugum en rahatsiz edici "yenilik"
  • Bende pubg oynarken mecbur kısıyorum sesi çünkü çok fazla geliyor silah sesi uçak sesi vs. buseferde ayak seslerini duyamıyorum o sıkıntı oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • müzik ve ambians kapat sadece diğerleri kalsın hem bu daha iyi oynamana sebep olur.
  • Şu kulaklıklarda sesi son kadar dayayıp da oyun oynayan ya da müzik dinleyenlere hiç anlam veremiyorum. Hem kulağınıza zararlı hem de bir süre sonra böyle bıktırır insanı. Şu ana kadar hiç kulaklık alırken ses yükseksikliğine dikkat etmedim. Mesela Logitech G230 kullanıyorum normalde yorumlarda falan herkes sesinin kısık olduğunu söyler, yani sen sona dayarsan tabi kısık gelir ama normal bir oyuncu, kullanıcı için sona dayayınca bile kulağı patlatacak seviyede sesi var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 3 Ocak 2019; 18:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Şu kulaklıklarda sesi son kadar dayayıp da oyun oynayan ya da müzik dinleyenlere hiç anlam veremiyorum. Hem kulağınıza zararlı hem de bir süre sonra böyle bıktırır insanı. Şu ana kadar hiç kulaklık alırken ses yükseksikliğine dikkat etmedim. Mesela Logitech G230 kullanıyorum normalde yorumlarda falan herkes sesinin kısık olduğunu söyler, yani sen sona dayarsan tabi kısık gelir ama normal bir oyuncu, kullanıcı için sona dayayınca bile kulağı patlatacak seviyede sesi var bence.
    hiç bıkılmıyor valla

siz değişiksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

müzik ve ambians kapat sadece diğerleri kalsın hem bu daha iyi oynamana sebep olur.
    Hocam oyle de olsa bir sure sonra insan bikiyor sessizlikten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 loading ekraninda kaliyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şu kulaklıklarda sesi son kadar dayayıp da oyun oynayan ya da müzik dinleyenlere hiç anlam veremiyorum. Hem kulağınıza zararlı hem de bir süre sonra böyle bıktırır insanı. Şu ana kadar hiç kulaklık alırken ses yükseksikliğine dikkat etmedim. Mesela Logitech G230 kullanıyorum normalde yorumlarda falan herkes sesinin kısık olduğunu söyler, yani sen sona dayarsan tabi kısık gelir ama normal bir oyuncu, kullanıcı için sona dayayınca bile kulağı patlatacak seviyede sesi var bence.
    Son ses olayına ben de anlam veremiyorum. Benim için önemli olan temiz ve kaliteli ses vermesi.
  • quote:

Oyuna bende anlam veremem ancak müzikten müziğe değişir. Kendimden biliyorum. Tabi ses kaliteli olacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 3 Ocak 2019; 21:30:51 >
  • Eğer singleplayer oyun oynuyorsam asla öyle birşey yapmam oyunun harika atmosferinden kendimi çıkarmak gibi bir aptallık yapmam ama artık grind a bağladığım online oyunlarda sıkılıp bende müzik vs açıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps oyunları hariç tüm oyunların seslerini kapatırım.alttan müzik açar oynarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.