Şimdi Ara

Oyunlardan Zevk Almamaya Başlama Durumu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm dostlar... Zamanında çok oyun oynayan ve çok eğlenen bir kişiliktim. Çok zevk alırdım, pc benim hayatımdı. Şuanda da çok seviyorum oyun oynamayı, oyun oynama isteği var her zaman içimde fakat PC başına geçtiğim zaman soğuyorum. Örnek veeriyorum daha yeni büsürü oyun indirdim, belki zevk alırım diye hepsinden 1 saat oynadıktan sonra soğudum oynayasım gelmiyor. PC'ye oturuyorum öyle boş boş vakit yiyorum. Video izliyorum, oyunlara girsemmi girmesem mi diye düşünüyorum. Arkadaş zoruyla iki üç lol maçı atıp çıkıyorum vs... Nedendir bu oyunlardan zevk almama durumu? Henüz 16 yaşındayım, yaşım oyun oynamak için çok ideal bir yaş. Sorunum ne olabilir acaba? Eğlenemiyorum eskisi gibi. Fikirlerinizi, oyurmlarınızı bekliyorum sevgilerimle :)

• Yeni oyunlar ÇÖP.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemeği çerezi pcnin önüne alıp , müziği radyoyu açıp sabaha kadar knight online atmak party arkadaşlarınla arada cs 1.6 ya geçmek ... bütün dopamini yedik bu zamanlarda şimdi hiçbir şey zevk vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • winchester34 W kullanıcısına yanıt
    Bu olay yüzünden PC'yi kapatıyorum sıkılıp. Ders çalışayım diyorum, dersten de sıkılıp PC oynama isteği geliyor PC'ye geçincede hiçbir şey yapmıyorum resmen bağımlılık gibi oldu heralde.
  • 16 yaş oyun oynamak için değil oyun bağımlılığından kurtulmak için ideal yaş kendini oyun oynamaya şartlama yabancı dilini,genel kültürünü,derslerini vs. geliştir

• Kız arkadaş edin pc aklına gelmez bile. Sanal olan her şeyin ömrü kısıtlı, bunun farkına varmanız lazım. Bu gün emek verirsin 3 yıl sonra oyunun ismini bile unuturlar. Asıl olay gerçek hayatta bırakın bunları artık...

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun aslında... Şu oyunlar olmasa daha iyi yerlerde olabilirdim şuan. Fakat ders çalışmak da bir ayrı dert.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum henüz çocuksun. çocuksun dememe cidden alınma :) çünkü ben sadece 19 yaşındayım ve inan bu 3 yılda o kadar çok şey değiştiki. bende senin gibiydim aynı hatta oturur günde 15 saat knight online oynardım. küçük bir kardeşim var 6 yaşında şuan. o o zaman ufacıktı ve evde tek ikimiz vardık bakmıyodum bile doğru dürüst ona cok aptalmışım. yarın öbürgün oynadığın oyunlar kastığın charlar. öldürdüğün adamlar kastığın puanlar paralar hiçbiri olmayacak emin ol. ben 2 sene okulda kaldım ve sanayiye girdim. pişmanım.
  • Aynısı bana yıllardır oluyor ancak farkettim ki oyun zevkim değişmiş ben değil. Bazı oyunları hala daha aralıksız oynuyorum ancak günümüz populer oyunlarına ben de fazla dayanamıyorum. 1 saate kalmadan kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Aynısı bana yıllardır oluyor ancak farkettim ki oyun zevkim değişmiş ben değil. Bazı oyunları hala daha aralıksız oynuyorum ancak günümüz populer oyunlarına ben de fazla dayanamıyorum. 1 saate kalmadan kapatıyorum.

SElam hocam nasılsınız? Uzun süredir görmüyordum forumda sizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Aynısı bana yıllardır oluyor ancak farkettim ki oyun zevkim değişmiş ben değil. Bazı oyunları hala daha aralıksız oynuyorum ancak günümüz populer oyunlarına ben de fazla dayanamıyorum. 1 saate kalmadan kapatıyorum.

SElam hocam nasılsınız? Uzun süredir görmüyordum forumda sizi?

Iyiyim hocam sağolun siz nasılsınız konu dışında artık pek takılmıyorum o yüzden göze çarpmıyorum pek. Diğer bölümlerdeyim

• neymiş o diğer bölümler, söyle de biz de girelim

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Saolun ben de iyiyim. Selamlar..

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:54:36 >
  • Cevaplar için sağolun :)
  • erik dalını oyna
  • TolgaReis_24 T kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl olacak ki o iş? Kızla nasıl o kadar vakit geçireceksin? Buluş mesajlaş filan ama ne kadar idare edecek?
  • Zamaninda deliler gibi oyun oynardim, günde 12 lol maci atmalar, gun isigini gorene kadar cs girmeler falan. Şimdi anca 1-2 saat hearthstone

Gerçi zamaninda dedigim, 2 ay oncesine kadar. O zamandan beridir hic bir seyden zevk almiyorum. Bir seyim eksik ve o yuzden hic bir sey beni mutlu etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 5 Eylül 2017; 22:57:9 >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Öyle bir geçerki günde 3 4 saatini ona ayırırsın zaten, gerisinide okulun kaplar. Birde kafa bir kız bulursan derslerinide toplarsın söyliyeyim.

• Aynı durumdayım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.