Şimdi Ara

Oyunlardan Zevk Alamama Durumu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence sorun biraz da oyunlarla alakalı. Piyasada yeni çıkan güzel senaryolu kaliteli oyunların sayısı bi elin parmağını geçemiyor. Oyun yapımcıları sürekli eski oyunların remastered edition larını çıkararak zaten bunu kendileri de kabule diyorlar. Artık işin üzerine daha fazla koyamıyorlar. Bence en büyük etkenlerden biri de bu.

  • Bende oyunlardan zevk alamıyorum çünkü para yok.

    Şöyle adamakıllı bir sistem toplamak gerek ama durumlar malum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 20 Kasım 2020; 10:24:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt

    kader Ortağıyız aramıza hoş geldin 

  • Dönemsel sıkıntı ney la,yaşla alakalı işde yaşlandın artık doydun oyunlara. Ne oynarsam oynayayım 1 saat sonra sıkılıp bırakıyorum ,arkadaş ortamında çekişmeli bir PES beni anca saatlerce bağlayabiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 20 Kasım 2020; 10:38:53 >
  • Aynı durum bende de var en son doom eternal oynarken keyif aldım şimdi star wars jedi fallen ordera başladım ve hiç keyif almıyorum yada defalarca bitirdiğim dark souls serisini açıp sürekli oynuyorum ama yeni oyunlardan keyif alamıyorum önceden sabahlara kadar eso r6 veya overwatch oynarken şiödi keyif vermiyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hoş bulduk hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş ile alakası yok kafan rahatsa her yaşta oyundan keyif alırsın iş kafanın rahat olup olmamasında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sizkimsinizdiniz kullanıcısına yanıt

    aradıgım cevap işte bu bir ALLAHIN kulu şu söyledigin söylemedigi zatten kafanız rahatsa maddi sıkıntı yada ruhsal sıkıntınız ögrenciler için kpss ygs gibi sıkıntılarınız yoksa zaten her türlü oyunları zevkli oynarsınız bu gibi dertleriniz yok ve oynayamıyorum diyorsanız çok oyun oynuyorsunuzdur bi tane hobi edinin günlük mesela bi tane dil kitapı alıp dil ögrenmeye çalışın bu arada gerçek dünya sanal dünyadan güzel bence 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F865E73CD -- 20 Kasım 2020; 10:18:18 >
  • Konusu iyi, görselliği doyurucu oyun pek yapılmıyor. Konsoldan devşirme bazı oyunlar var onların hikayeleri sardığı için oynatıyor kendini. Mesela Detroit become human. Şu an piyasadaki çoğu oyun oynamasan bir şey kaybetmeyeceğin kadar boş şeylerle dolu.

  • Bunun en büyük sebebi artık oyunların tekrar ediyor oluşu bence . Çocukken Win 98 in başında Time Commando oynarken aldığım zevki mesela şuan hiçbir oyunda alamıyorum . Onu koy kenara dünyanın en iyi RPG oyunları gelse Metin 2 oynamış neslin okuldan geldikten sonra arkadaşları ile aldığı zevki hiçbir şey vermiyor . Şimdi varsa yoksa battle royale , CS GO benzeri takım savaşları , her sene aynı çıkan Fifa , keyif vermeyen yarış oyunları vs .


    He arada hâlâ kendini sevdiren oyunlar çıkmıyor değil ama onlarda 3-4 senede bir geliyor ve beklemek lazım .

  • Küçük İnternet cafede oynadığım vice city den aldığım zevki hiçbir next gen oyundan alamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oyunlar var ama para yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasla pek alakasi yok bence su anda kafaya koydum RDR2 yi %100 bitirmeye ugrasiyorum her gece 3 e kadar is gunleri bile. Boyle oynarken huzur bulabilecegin oyunlar lazim GTA RDR 2 tarzi. Fifayi o yuzden azalttim kufur kiyametten biktim. Gez dogada sehirde orda burda. Ya da Stealth oyunlari dusunerek oynamak, Splinter Cell serisi mesela bunlar zevk verir bu tarz.

  • oyuna doymuşuz o yüzden, ben de bu nedenle artık rekabetçi oyunlar oynuyorum sinir krizi geçire geçire çünkü amaç oyun oynamak değil kazanmak

  • 2015'e kadar deli gibi oyun oynadım. 2015'de ps4 aldım o sene sonuna doğru oyun oynamayı bıraktım. Nedeni yok. 2018 sonlarında god of war ve rdr2 ile tekrar döndüm. Evlendim,çocuğum oldu ancak şimdi eskisinden daha çok oyun oynar oldum. Platinum trophy falan yapmaya başladım ps4 oyunlarında. Pek mantık kuramadım o yüzden zorlama o geri gelir geleceği varsa.

  • Oyunlarda eski zevk yok ondan. Biz yaş ile ilgili saniyoruz ama aslinda eski oyunlar cok daha zevkliydi. Su an cikan oyunlarda en zevklileri bir tek playstation exclusive olarak var, RDR2 haric. Rdr2 cok kaliteli bir yapim ve gercek anlamda zevk verebiliyor, ayni sekilde ps exc lerden Spider man olsun, tlou olsun, ghost of tsushima olsun, demon's souls olsun, horizon zero olsun, god of war vs bunlar gercek anlamda zevkli oyunlar ama iste 450 kusur bayilman gerekiyor tanesine. Onun haricinde gercekten pc de zevk alinacak herhangi bir oyun yok eski zamanlardaki gibi.


    Zelda turu oyun seviyorsan, Genshin Impact e bakabilirsin hem free hem zevkli. En azindan 2 hafta oyalar, 2 haritayi vs bitirirsin, story de bitince zaten enerji harcamaya donuyor oyun, sirf storysinr oynarsin en kotu zaten single player gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 20 Kasım 2020; 12:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ubisoft oyunlarindan sonra her seyden sogumaniz normal

    son vurus icin watch dogs legion ve ac valhallayi öneririm

    valla bu ikiliden sonra bir daha oyun moyun gelmez akliniza

  • ben hala zevk alıyorum çünkü world of warcraft oynuyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sizkimsinizdiniz

    Yaş ile alakası yok kafan rahatsa her yaşta oyundan keyif alırsın iş kafanın rahat olup olmamasında

    Evet ben de hala oyunlardan keyif alıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marvel_Recai

    Durumun oyunla hiç alakası yok. Senelerce aynı dopamin uyaranlarına maruz kalıyorsunuz ve beyin buna karşı tölerans geliştiriyor. Bir süre sonra oyunlar keyif vermemeye başlıyor çünkü yeni normal oluyor. Bir şey normalleşince örneğin su içmek gibi beyindeki dopamin uyarımı da hissedilmiyor ve keyif alamıyorsunuz. Bu yüzden 2000'lerin başında internet kafede okul harçlığınızla oynadığınız yarım saatlik oyun > ac odessey. Ayrıca yaş ilerledikçe materyalist dünyaya olan bağın artmasıyla belki de sanal başarımlar gerçeği kadar tatmin etmiyordur.

    Daha iyi açıklanamazdı. Arzu edilen şeyin elde edilince değerinin azalmasıyla benzer korelasyona sahip bir durum bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Kasım 2020; 13:55:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.