Şimdi Ara

OYUNLARDAKi SİNİR BOZUCU AN-ı-LAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynarken,sinirlerimizin gevşediği , takılıp kaldığımız ve bir türlü geçemediğimiz
    joypadi yediğimiz, klavye mouseyi sinirden attığımızboncuk boncuk terlediğimiz
    joypadin terden sırılsıklam olduğu anlar ve oyunlar hangileri acaba ??
    HATIRLIYORUUUZZZ

böyle cins anıları anımsamaktan hoşlanmayanlar lütfen yazmasın
    örnek: şekil A : ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 20 Mayıs 2013; 17:48:35 >

• re6'da cris'"le oynadığımda bi bos'tan kaçarken sürekli değişik tuşlara basmak gerekiyordu. nasıl bir işkenceydi anlatamam. sinirden kolu yere vurdum şansa bişey olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir keresinde fifa da gol yiyince konsolu kapatmıştım.
  • 2k13de my playerda hof olmak 1td yapmam gerekiuyordu,td için 1 ribaund gerekiyordu 5dk kala 1 tane bile alamadım sınirden gamepadi balkondan aşağı attım,pişman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 13 Mart 2013; 8:43:23 >
  • gears of war da RAAM la çok uğraşmıştım...
  • Ico'da 6 dakika vagon itme sahnesi var. Bildiğin 6 dakika boyunca yuvarlağa basarak analogla yön veriyorsun sadece. Vagonu ittim, düştüm ve 6 dakika boyunca o vagonu tekrar itmem gerekti.
    Oyun tarihinin en saçma kısımlarından biridir herhalde.
  • Battlefield 3 oynarken bi bölümde vuruldum diye oyunu sildim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xbox 1 zamanında Ninja Gaiden oynarken boos yüzünden kolu kırmıştım
  • Crysis 2de mıçından vurmamız gereken uzaylılar
    AC brotherhooddaki papal guardlar(ilk oynayanlar zorlanır)
    Unc3te sessiz sakin ilerlemek lsterken aniden bir düşmanın seni görmesi
    max payne 2de part 3 missinon 5te gerekli malum görev
    daha çok var ama bunlar şimdilik yeterli

• Fifa oynarken çok saçma bir gol yedim sinirlendim üstüne amcam oğluda kötü kötü gülünce gamepadi duvara vurup parçaladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

2k13de my playerda hof olmak 1td yapmam gerekiuyordu,td için 1 ribaund gerekiyordu 5dk kala 1 tane bile alamadım sınirden gamepadi balkondan aşağı attım,pişman değilim.

Arkadaştan tek farkım ben duvara fırlatmıştım, gene olsa gene yaparım
  • Daha az önce mw3 ün ilk bölümünde bölümü bitirmek üzereyken (orduyu öldürmüştüm resmen) disc unreadable hatası almak. bölümü baştan oynamak :(
    mw2 de multiplayerda oyun başlayalı daha 3-4 dk olmuştu 10a 0 yapmıştım ve ben disc unreadable hatası almıştım :(
    sonic the hedgehog 2006 diyorum başka birşey demiyorum.son bölümü en az 15 kere denemişimdir.
  • soul caliburda hanım beni maxi ile benzetince dizini ısırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

gears of war da RAAM la çok uğraşmıştım...

kesinlikle katılıyorum
  • Cod Black Ops bu Uzay mekiğini patlattıktan sonra o tünellerden gidiyoruz orda bir oda var ora beni çıldırttı.Tabi en zorda oynadığım için...
  • fight night champion isaac frost dövüşü
  • Fifa'da defans'a ana avrat sövüyordum. Elbise dolabına bir kaç kere yumruk atmıştım. Osman bilir sinirli halimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 17 Mart 2013; 0:01:42 >
  • Online oyunlarda küfürbaz (emlakçı ) Metin gibi oluyorum. FIFA'da son dakikalarda gol yemem, Gears Of War 3'de gnasher ile tek atışta yere düşmem, Street Fighter X Tekken'de köşede sıkıştırıp DP yapılmam gibi. Allah kahretsin böyle işi.
  • Call of duty de sniperla vurulunca cok yaratici kufurler ediyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Fifa'da defans'a ana avrat sövüyordum. Elbise dolabına bir kaç kere yumruk atmıştım. Osman bilir sinirli halimi

Ya ben hala bu pres olayını çözemedim.Çok saçma birşey ya.Adamları tutamıyorum kaçıyorlar ama nasıl oluyorsa karşımda oynadığım kişi bu işi tam bilmesede onda olmuyor.Defansım tam bir pazar oluyor.Bu top çalma olayını gerçek bir tarifini yapacak arkadaş arıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.