Şimdi Ara

Oyunlarda giriş ekranında Nvidia reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadık bir ATI ekran kartı kullanıcısı olarak artık oynadıgım neredeyse bütün oyunlarda oyuna girmeden once Nvidia reklamı goruyorum. Nvidia bu konuda gerçekten iyi bir pazarlama stratejisi izliyor. Bende son aldıgım akrt ile nvidia tarafına kaymış oldum.

• bu noktada benimde merak ettiğim şu: nvidia nın reklamı verilen bir oyunu ati bir kartla oynamak, bir kayıp mıdır yoksa nvidia nın yaptığı ya da yapmaya çalıştığı sadece hafızalarda tanıdık bir isim bırakmaya çalışmak mıdır?
  • bazı oyunlar nvidia optimize bazıları ise değil sadece fps kaybın olur ama mesela nfs carbon da atiye optimize o nedenle çok kaliteli oynanabiliyor bence bi kayıp değil çünkü ati de sürekli yeni sürücüler ile bu handicapı kapatmaya çalışıyor ve kapatıyorda o nedenle gönlünüz rahat olsun
  • reklam yapsa ne olurki ayni seciye kartlarda bir cok oyunda ATİ onde ornek:NFS:carbon HL2 ,,HL2 exp. pacth
  • nvidia son yıllar işini cok iyi yapıyor....
  • ATİ nin performansını yyeyim;adam gibi önce anakrt chipsetleriyle yuymlu bir kart yapsın da öyle gelsin; nividia ruleeeezz
  • bana sadece steam'in ve oyunlarının ati desteklemesi yeter gibime geliyor...çünkü 1 numaralar hep bunlardan çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • half life 2 de zaten nvidia da max 10 fps gösteriyo...

İkiside aynı şeyi yapıyo abi... Ama Nvidia ezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norrec -- 12 Ocak 2007; 19:20:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.