Şimdi Ara

oyunlar1m yavas ram taksam fayda edermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 512 mb kingsten ram var . özellikle san andreas oyunu yavas bir 512 ram daha taksam faydas1 ne olur

çünkü oynadığın çoğu oyun çalışırken 600-650 mb ram harcıyo ramin 512 olduğundan sanal bellek kullnıyor ve pcnin kasılmasına neden oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 20 Ocak 2006 10:40:10 >
    Hasta la victoria siempre!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayji

512 mb kingsten ram var . özellikle san andreas oyunu yavas bir 512 ram daha taksam faydas1 ne olur

SİTEMİNİ İLK ÖNCE YAZSAN DAHA İYİ OLUR...
  • san andreas oyunu zaten yavas bir oyun o oyunun özelliği öyle senin ram in sana yeterde artar bile
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1 önce bi sistemini acık haşde yaz ki oan göre bişeyler yazalım
    quote:

Orjinalden alıntı: PC54

quote:

Orjinalden alıntı: cayji

512 mb kingsten ram var . özellikle san andreas oyunu yavas bir 512 ram daha taksam faydas1 ne olur

SİTEMİNİ İLK ÖNCE YAZSAN DAHA İYİ OLUR...

Ne kadar fazla o kadar iyi
    Yirmi yıl seni özleyerek yaşlanmak da güzeldi...
  • Olma mı?Olur tabi fazla ram göz çıkarmaz bilakis göz yapar.Benim makina 1GB ram henüz kastıran oyunum olmadı yalnız kısa süre önce ekran kartımın fanı yanınca onboard ekran kartına mahkum kaldım bi süre Age of Empires 4 bir yavaşladı bi yavaşladı kırıyodum az daha!..O yüzden olay sadece ram değil sistem özelliklerini yazarsan daha iyi olur.Bende 256MB GeForce Fx6200TD var kasanım olmadı daha.
    | 320 GB SAMSUNG Spinpoint T HD321KJ---500 GB WD MYBOOK---2 X 1,5 TB Samsung Story---1 TB Seagate |

• senin sistemin yavaştır. sa da 512 ile 1 gb ram birşey fark ettirmiyor benim sistemimde
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Olma mı?Olur tabi fazla ram göz çıkarmaz bilakis göz yapar.Benim makina 1GB ram henüz kastıran oyunum olmadı yalnız kısa süre önce ekran kartımın fanı yanınca onboard ekran kartına mahkum kaldım bi süre Age of Empires 4 bir yavaşladı bi yavaşladı kırıyodum az daha!..O yüzden olay sadece ram değil sistem özelliklerini yazarsan daha iyi olur.Bende 256MB GeForce Fx6200TD var kasanım olmadı daha.

Kalabalık strateji oyunlarında ram çok önemli.Age Of 3 de mesela 5-6 ırkla oynarsan ram kasar.
  • bu tarz oyunlarda fazla ram in her türlü faydalı olucaı kesin. ben mi göremedim bilemiyorum ama,
    ekran kartından hiç bahsedilmemiş. bahsettiin yavaşlık ekran kartından kaynaklanıyo olabilir.

athlon xp 2500+ ,1 gb ram , 128mb fx5200 ile bahsi geçen oyunun süründüğünü görmüşlüüm var

Orjinalden alıntı: execut

bu tarz oyunlarda fazla ram in her türlü faydalı olucaı kesin. ben mi göremedim bilemiyorum ama,
    ekran kartından hiç bahsedilmemiş. bahsettiin yavaşlık ekran kartından kaynaklanıyo olabilir.

athlon xp 2500+ ,1 gb ram , 128mb fx5200 ile bahsi geçen oyunun süründüğünü görmüşlüüm var

Zaten hangi parça düşükse performans ona göre belirlenir.Yani hepsinin yeterli olması lazım.

Strateji oyunlarında kalabalık sahnelerde kasılma durumu ama ekran kartından değil ram den kaynaklanır diye biliyorum
  • hocam madem ram alacaksın bak vista çıkacak sen direk 1 GB al para varsa olur 1.5 GB işlemcin nasıl bilmiyorum ama hem işlemcini de en yüksek performasta kullnabilirsin

• hocam sen kendi sistemini yazmamışsın bir de o oyun da zaten biraz yavaş ta sen alacaksan artı 1 derim ben olur sana 1.5 süper olur uçarsın valla. işlemcinde iyiyse süper olur en yüksek performansta çalışır

• amd 2800 64 bit işlemci asus k8n anakart 128 mb 9250 ati ekran kartı
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.