Şimdi "hl2.exe hata" başlıklı konu var ama benimkisi de yakın ona.
Oyundayım normal atmadan önce 1-2 saniye donuyo oyun lag falan değil normal olarak kasma yaşanıyo. Sonra 1 dk. içinde 3-4 saniye donuyor ve masaüstüne atıyor .
"hl2.exe çalışmayı durdurdu"
Bu hata verirken arka fonda TF2'yi açarken ki kafasında vana olan adam var bir de. Neden böyle atma olabilir ?
YENİ update'in gelişiyle olmaya başladı ayrıca.
bendede o şekilde oluyo 2gündür var bu sorun..
yeni update in başarısı
Grafik ayarlarınızı yıldızlı olanlara (önerilenlere) çekin. Bende de vardı bu şekilde düzeldi. Ayrıca HDR (açılımını hatırlamıyorum ama baş harfleri HDR olan ayar var)'ı kapatın kesinlikle.
Eğer oyununuz orjinal ise böyle hatalar yaşayacağınızı sanmıyorum.
Benim Oyun Orjinal Update'Den Sonra Arkadaşa Olduğu Gibi Bende`De Aynı Sorun Var.Sorunun Çözümünü Bilen Varsa Lütfen Yazsın
once ekran karti suruculerini guncelleyin. daha sonra en son directx 9'u yukleyin. steam.exe'ye admin haklarini verin. steam'den oyunu defrag edin ve dosyalari dogrulayin.
once ekran karti suruculerini guncelleyin. daha sonra en son directx 9'u yukleyin. steam.exe'ye admin haklarini verin. steam'den oyunu defrag edin ve dosyalari dogrulayin.
tum bunlardan sonra 2 gundur hata almiyorum. arada oyun bir kac saniye donuyor fakat neyse ki atmiyor simdilik.
Çok sağol hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: hbk386
İyi de oyun zaten bedava
quote:
Orijinalden alıntı: hbk386
Yok yok. Oyun birebir orjinal. Steam'dan indirdim canım. Bedavası varken korsan indirmem.
2 gün önce bende de oldu bu hata
az önce yine oldu... 15-20 oyndıktan sonra attı oyun... oyna girmeden yeni bir güncelleme olmuştu...
amma sıktı ya bu hata
her hangi bir çözüm peşinde koşmayın, özellikle oyunu silip kurmayın. quickfixle yakında düzeltirler.
Bugün update geldi hadı bakalım.Her cuma update yapıyorlar.
Yeni updatede tam olarak çözememiş sorunu, ama eskiye göre iyi. Eskiden 10 dakika geçmeden atardı şimdi 25 30 dk oynadıgım oldu. Buda bir başarı. Tebrikler VALVE
Ben 3 saat oynadım atmadı.
değişiyor.saatlerce oynadım atmadı sımdı 1 dkda bir atıyor.
bugün oynayanları atmıyor aynı sorun bende de vardı yenı 90 mb lik bir updatle hallettiler problem çözüldü