arkadaşlar 5 kiloluk dumbelllarım artık hiç zorlamıyor beni,20 tekrar rahat yapıyorum ama bu canımı sıkıyor.hiç çalışmasam dahamı iyi sadece şıanv mekik çeksem
Ağırlık artıramıyor musun ? Boşa çalışma o zaman
Dostum evde dambılsız yapılabilecek onlarca hareket var. Dambıllar bir süre sonra fayda vermiyor. Biraz araştırırsan evdeki imkanlarınla yapabileceğin her bölgeye uygun hareket bulabilirsin. Kaslarını zorlamıyorsan çalışmanın bir manası yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
Ağırlık artıramıyor musun ? Boşa çalışma o zaman
agırlık olsa arttırıcamda yok malesef
ayarlı dambıl alabilirsin bütçen varsa
2 aydan sonra kesinlikle ağırlık attırman gerek yoksa boşa kendini yorar kürek çekersin senin kasların alışmış artık o ağırlığa ve kendilerini geliştirmiyorlar eklemeli dambıl al bende vücut geliştirme yapıyorum alcaksan bana pm at yardımcı olurum.Ben salonda çalışıyorum ama evede 22 kg eklemeli dambıl aldım toplam 110 ona mal oldu bana
Forumda ne çok 5 kglik dumbell konusu açılıyor yahu.5 kglik dumbella hiç bir şey yapamazsın.7.5 kg 10 kg dumbellar da al 5 kglik dumbelllar da alman lazım ki az da olsa bi faydasını görebilesin.Ayrıca evde iki sağlam sandalye ile dips yapılabilir 'dips at home' diye youtube'dan arat bak.Dips yaparsın triceps için , ki zor hareket zaten , ağırlığa gerek yok.Barfiks demiri al 20 liraya orda da hem sırt hem biceps çalışma şansın olur.5 kglik dumbella hiç bir şey olmaz.Daha doğrusu sana hafif gelen dumbell hiç bir işine yaramaz.Zar zor 6-10 tekrar civarı yapacagın agırlıklar olmalı en azından.Şınav falan bunlar da tek başına hissedilir bi fark yaratmaz.Evde çalışacak olsam doğru düzgün bi set(mümkünse bar ile , değilse sadece uygun dumbellarla) ve barfiks alırdım.
2 aydan sonra kesinlikle ağırlık attırman gerek yoksa boşa kendini yorar kürek çekersin senin kasların alışmış artık o ağırlığa ve kendilerini geliştirmiyorlar eklemeli dambıl al bende vücut geliştirme yapıyorum alcaksan bana pm at yardımcı olurum.Ben salonda çalışıyorum ama evede 22 kg eklemeli dambıl aldım toplam 110 ona mal oldu bana
hocam ürün hakkında pm alabilir miyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme