Şimdi Ara

Oyunda kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

asrock p4v88 anakart
    intel Pentium 4. 2.4Ghz işlemci
    2 gb (1gb+512mb+512mb) RAM
    ATI RADEON 9600 256 MB 128 bit ekran kartı.

1)Ben Football Manager oynuyorum,kasma yapıyor. 1gb ram daha taksam kasma sorunu düzelir mi?

2)Diğer oyunlarda kasma yapmaması için (mesela sims 3, ek paketleriyle birlikte) ekran kartı mı almam gerekir? Hangi ekran kartını almalıyım? (150 Tlye. Kadar)

Şimdiden Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brsbrk

Sa beyler. Benim sistemim şöyle:

asrock p4v88 anakart
    intel Pentium 4. 2.4Ghz işlemci
    2 gb (1gb+512mb+512mb) RAM
    ATI RADEON 9600 256 MB 128 bit ekran kartı.

1)Ben Football Manager oynuyorum,kasma yapıyor. 1gb ram daha taksam kasma sorunu düzelir mi?

2)Diğer oyunlarda kasma yapmaması için (mesela sims 3, ek paketleriyle birlikte) ekran kartı mı almam gerekir? Hangi ekran kartını almalıyım? (150 Tlye. Kadar)

Şimdiden Teşekkürler.

Bildiğim kadrı ile anakartınz AGP slot.

Bu slot için yeni AGP kart bulmanız imkansıza yakın. En fazla kıyıda köşede kalmış HD-4650 bulabilirsiniz şanslıysanız. Daha iyisi için ikinci el HD-4830/4850 bakabilirsiniz.

Ancak sisteminizin ömrü dolmuş. Pentium 4 2.4 Ghz eski bir işlemci. HD-4650 gibi bir kartı idare eder ama ND-4850 veya üst kartlarda sıkıntı verir.

Yavaş yavaş para biriktirmeye başlayın. PSU nedir bilmiyorum ama en azından 970 anakart+4 çekirdek işlemci+4 gb ram ve Nd-7750 gibi bir şey en azından HD-6670 veya benzer fiyata çıkacak HD-7730 için yeterli olacak bütçe yapın. 700 TL"yi geçmeye çalışın. Şimdi harcayacağınız 150 TL maalesef boşa gidecek.
    Kırık kafa, Gigabyte 970A-UD3P, FX-8320, TridentX 4x8 GB 2133-9.11.11.31, 7950 DCU2T, 2x4 TB SV-35, 2x6 TB SV-35, 2x8 TB WD Harici, 240 GB SSD, BlueRay-RW, 29 inç 4K-3840x2160-IPS-75 Hz-4 ms, TT Toughpower Qfan 750W 80 B, Coolermaster RC-690-III, Logitech M705 ve K350 Wave

• Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Şu an Football Manager oynuyorum. Bu sisteme 1 gb ram daha eklesem kasma sorununu giderir mi. E tabi para biriktirmeye de başlamam lazım yeni sistem için :)

• ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larrydavid13 -- 21 Kasım 2016; 1:14:2 >

Orijinalden alıntı: bugrabogoclu

Bizim pc de asus ve intel belki aynıdır sağ tıklayıp araçlar diyorsun sonra ordan power4gear yazıyor onu masa üstüne sürükle ve high performance yi seç ekran parlaklığı falan artar pc daha hızlı çalışır benimki normal battery saving modundayken oyunlarda sürekli kasıyor 4gb ram olmasına rağmen

Ama bende asusla ilgili herhangi bir donanım yok :/

• quote:

Orijinalden alıntı: brsbrk

quote:

Orijinalden alıntı: bugrabogoclu

Bizim pc de asus ve intel belki aynıdır sağ tıklayıp araçlar diyorsun sonra ordan power4gear yazıyor onu masa üstüne sürükle ve high performance yi seç ekran parlaklığı falan artar pc daha hızlı çalışır benimki normal battery saving modundayken oyunlarda sürekli kasıyor 4gb ram olmasına rağmen

Ama bende asusla ilgili herhangi bir donanım yok :/

Alıntıları Göster
    ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larrydavid13 -- 21 Kasım 2016; 1:13:49 >

• Şarz derken?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.