Şimdi Ara

Oyunda Donma Lütfen Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere ''Can you run it'' sitesinden oyunun sistemimizde çalışıp çalışmayacağını önceden bilme imkanına sahip oluyoruz.Ben de bunu sims 3'e uyguladım.Tüm alanlar yeşil renkliydi.Yani sistem kaldıracaktı.Oyunu yükledim ama aile oluşturma bölümünde pc donuyor.Ben bunu pes 2012'ye de yaptım.Onda da tüm alanlar yeşil çıktı.Şimdi donar diye korkuyorum.Sims'i arkadaşımdan aldım ama PES'i parayla alacağım.Ekran kartım güncel.Directx 9 yüklü.Sorunum tam olarak ne arkadaşlar?Oyundan kaynaklı olabilir mi?Neden böyle oluyor?Format at demeyin.4 gün önce attım.

• Isınma problemi olabilir.İşlemci ve ekran kartının sıcaklık değerlerini kontrol edin.Benzer sorunu ben 2 yıl evvel yaşadım.Ekran kartı ısındığı için oyunda kasmalar hatta reset atmalar vardı.Kaliteli bir soğutucu ile bu sorunu çözdüm.
  • Öncelikle sürücülerinizi eksiksiz kurdunuz mu? + olarak konuya bilgisayar özelliklerinizi koyarsanız yardımcı olabiliriz. Bu arada simste aile oluşturma yapmadan hazır ailelere girdiğinizde takılma oluyor mu oynarken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 3 Haziran 2012; 15:12:29 >
  • Oyundan kaynaklı bir hata da olabilir sadece sims3 de mi oluyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Öncelikle sürücülerinizi eksiksiz kurdunuz mu? + olarak konuya bilgisayar özelliklerinizi koyarsanız yardımcı olabiliriz. Bu arada simste aile oluşturma yapmadan hazır ailelere girdiğinizde takılma oluyor mu oynarken?

Oyunu dün yükledim zaten.Aile oluşturma yaptım.Daha doğrusu yapamadım.Son kişiyi oluşturdum ve dondu.PC özelliklerim:

İntel Pentium 4 CPU
    3.40 GHZ
    2 GB RAM
    1 GB Ekran kartı (512 mb paylaşımsız+512 mb paylaşımlı)

Sistemim bu.''Can You Run IT''den yaptım.Aynı kapıya çıkıyor.
  • sadece sims 3 demi oluyor yoksa başka oyunlardada oluyormu
  • Ekran kartınızın modeli nedir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Oyundan kaynaklı bir hata da olabilir sadece sims3 de mi oluyor bu?

Hocam şimdi şöyle ben eskiden mavi ekran alıyordum.Format attım.WE 9'u 14-15 dk deneme olsun diye oynadım.Beğenmedim.Sildim.Herhangi bir sorun olmadı.Sims 3'te de aile oluşturmada takıldı.Zaten sistemden kaldırdım SİMS'i.Oyundan soğudum.Aklıma geldi oyundan olacağı.Ama arkadaşımdan aldım oyunu.Aradım sordum arkadaşımı hayır ben de sorun yok dedi.Bilgisayardan desem.Can you run it'den hepsi yeşil çıktı.Arkadaşımla sistemim hemen hemen aynı.Onun ram:3 gb benden 1 gb yüksek.Benimde ghz'im yüksek.Onun ki 2.93 benim ki 3.40.İşlemci adını tam bilmiyorum.Ama intel.Yani şuan tam aradayım.CD'den olsa on da sorun olmazdı.PC'den olsa desem özellikler uyuyor.Can you run it'e güvenmedim.Kendim baktım.Yine de uyuyor.Ama şöyle bir durum var.İnternette yazdığına göre SİMS 3 sadece bazı ekran kartlarıyla uyumlu.Benim ekran kartım GT 220.Orada yazanlarda benim ekran kartı bulunmuyordu.Sorun burdan olabilir mi?Başka bir şeydense neden kaynaklı?

Yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Ekran kartınızın modeli nedir acaba?

NVIDIA GEFORCE GT 220
  • quote:

Öncelikle sürücülerinizi eksiksiz kurdunuz mu? + olarak konuya bilgisayar özelliklerinizi koyarsanız yardımcı olabiliriz. Bu arada simste aile oluşturma yapmadan hazır ailelere girdiğinizde takılma oluyor mu oynarken?

Sürücüleri felan ,driverleri hep bilgisayarcım kurdu.Hata yapacağını sanmıyorum.Özelliklerim aşağıda yazıyor.
  • Ekran kartınız sims ve pes için yeterli düzeyde. İşlemciniz belki yetersiz kalmış olabilir
  • İşlemcinizi öğrenmek için; Başlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları> Sitem Bilgisine girip işlemcinizizin markasını ve modelini öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba80

İşlemcinizi öğrenmek için; Başlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları> Sitem Bilgisine girip işlemcinizizin markasını ve modelini öğrenebilirsiniz.

Yok hocam yanlış anladınız galiba.Arkadaşımın işlemcisini tam bilmiyorum.Belki yanlış anlaşılmış olabilir.Benim işlemcim:

İNTEL PENTİUM 4
  • quote:

Ekran kartınız sims ve pes için yeterli düzeyde. İşlemciniz belki yetersiz kalmış olabilir

Yani donma sebebi işlemci mi?Ben oyunlarda ekran kartının önemli olduğunu düşünüyordum bir de ram'ın.Bu ikisi yettikten sonra işlemciye bir şey düşmüyor diye biliyordum.
  • Can you run it'de işlemcide de tik işareti vardı.Donma sorununun işlemciden olabileceğini sanmıyorum ya.Yanılıyor muyum?
  • Sorun oyun kaynaklı olabilir fakat işlemci oyun performansınızı etkiler tabikide
  • quote:

Sorun oyun kaynaklı olabilir fakat işlemci oyun performansınızı etkiler tabikide

Yani donacak kadar etkiler mi?Yoksa ben hiçbir oyunu oynayamam.Aslında minimum gereksinimde İntel pentium 4 var.İşlemci hariç hepsi tavsiye edilen.Sadece işlemci minimum.Ben eskiden sistem gereksinimlerimin minimum'u bile karşılamadığı oyunu oynardım.Donmazdı.Neredeyse hepsi tavsiye edilen bazıları da tavsiye edilenin bile üstünde.Yani sadece işlemci minimum diye oyun donar mı?
  • Demiyim demiyim diyorum ama pesi bir yerden bulun(illegal) yükleyin donmuyorsa alın. Çünkü donmaz desem alıcaksınız donarsa ben suçlu olucam. Donar dersem hiç almıcaksın. En iyisi denemek. Yada demosunu indir onu dene hem illegal değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 3 Haziran 2012; 18:41:44 >
  • quote:

Demiyim demiyim diyorum ama pesi bir yerden bulun(illegal) yükleyin donmuyorsa alın. Çünkü donmaz desem alıcaksınız donarsa ben suçlu olucam. Donar dersem hiç almıcaksın. En iyisi denemek. Yada demosunu indir onu dene hem illegal değil

Hocam yok kafanızı yorumayın donarsa suçlu olmazsınız.Ben sadece düşüncenizi merak ediyorum.Bu özellikler sims 3'te dondu.Sims'te sorun var desek arkadaşım çatır çatır çalıştırıyor.Düşünceniz ne?Bu sistem varken sorun oyunda mı?
  • Bence öncelikle oyun alacağınıza bir tane dual core işlemci alabilirsiniz çokta iyi yapmış olursunuz.( Anakartınız uyumlu ise tabi) Anakart modelinizi yazabilirseniz ben bakabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.