Şimdi Ara

Oyuncu telefonu tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar

    Hızlıca konuya gireyim. Başlangıçta note 8 pro 128gb alacaktım ama fiyatları uçmuş ve yeni modeller çıktığı için tekar gözden geçirmek istedim. Sizin de fikrinizi almak istedim.

    2.500 üstüne kesinlikle çıkamam. Bu fiyatta veya altında(ikinci el de olur) 128 gb (flac müzik için) ve oyun performansı iyi ayrıca 5000mah mümkünse değilse 4500 da olur. Amoled yada snapdragon takıntım yok.

    Yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar.



  • o fiyata sırf oyun diyorsan nispeten eski modellere bakabilirsin. honor play mix 2 gibi. ama diğer açılardan (batarya - kamera vs ) tatmin etmeyecektir bu modeller seni. ben düz note 8 öneririm. tcl plex de bakabilirsin.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    evet malesef dediğiniz gibi. özellikle vergi artışı zamanı cep değiştireceğim tuttu. smart ultra 6 kullanıyorum hala.

    Önerdiğiniz telefonlara baktım tatmin edici özellikleri var yalnız batarya süresi olarak yeterli gelmez gibi. note 9 pro bulabilirsem sizce nasıl olur alayım mı? yurtdışı garantisiz veya ikinci el olarak?
  • Bütçenin bir tık üstünde olsa da en mantıklısı Redmi Note 9 Pro. Bence bütçen 2500 olsa da biraz daha arttırıp mantıklı bir cihaz almalısın. Hem uzun vadede gider hemde performanslı olur. Bataryası 5020 mAh, işlemcisi snapdragon 720g, kamerası orta segmente göre iyi. Daha ne ararsın ki.. Ekranda amoled olsaymış keşke ama yine çok sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Takmam demişsin zaten bu tür şeyleri. Kısaca alabileceğin en mantıklı cihaz Note 9 Pro. 2800 civarında var internette. Redmi Note 9 Pro al bak keyfine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi en mantıklısı.. Uzun yıllar kullanacağım. Almışken yenisini alayım. Note 9 pro da karar kıldım biraz daha biriktireceğim. Çok teşekkür ederim hepinize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.