Şimdi Ara

Bu kunduz nasıl bir şey yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar seneye dersaneye gitmeyip kendim çalışıcam haliyle soruları mı çözdürmem lazım kunduz(soru çözüm platformunu) kullanan var mı güvene bilir miyim sorularım kesin çözülür mü sizce? fiyatlar biraz tuzlu geldi ama hafiften mecbur gibiyim.altyapım zayıf değil sadece bol soru çözüp yapamadıklarımı çözdürmem lazım. mesela özel ders alıp çözdürsem hocaya 150-200 tl para alıp 1 saatte taş çatlasın 30 soru çözdürebilirim.http://www.kunduzapp.com/section/paketler/ fiyatlar da böyle biraz tuzlu ne dersiniz

• up
  • Indirim kodları oluyor orada egitmenim ben de
    Reklam vs yapmıyorum ama çözümler hızlı oluyor bazı eğitmenler uyduruk çökerse cozume 0 puan verirsin tekrar sorarsın ama genel olarak egitmenler güzel cozdugunde parayı yuksekten aldığı için özen gösteriyor baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingtheNazgul kullanıcısına yanıt
    hocam mesela çözümü anlamadım sorunun. başka biri çözüyor mu benim için soruyu bu çok önemli benim için
  • siz kullandınız mı hocam
  • başka kullanan varsa bilgi almak isterim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunners49

siz kullandınız mı hocam
    Kullandım ben efsanedir. Özel dersle dershaneyle karıştırma ikisindende iyidir.

Dershanede verilen etüt süresinde 10 soru çözdürürsen şükür rabbim dersin(Ayda 40 soru.) Zor soru oldu mu çözemezler. 5-6 gün beklemen gerekir vb. (Tabi 10 bin tlye kadar olan yerler için diyorum.)

Özel derste çözdüreceğin soru yine kısıtlıdır zor sorular soruyorsan anlatmasıyla 20 soru anca çözülür hoca iyiyse 100 TL.

Kunduzda öyle dert yok gece 3 de olimpiyat sorusu at elbet çözen çıkıyor.

İnternet-Eğitim devriminin önemli bir basamağı bu uygulama çok başarılı fiyatlar yükselmiş lakin piyasa şartlarına göre halen çok uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler bilgi için hocam peki sorumun araya kaynama ihtimali yok di mi hepsi çözülür yani.çok hızlı olmasına gerek yok aslında benim için
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız maalesef özel ders veren hocalar fazla söz hakkı tanımıyor hep kendi ezbere sistemini uygulamaya çalışıyorlar .adama diyorum ben sadece soru çözdürmek istiyorum adam ısrarla konuyu anlatmam lazım falan diyo hiç öğrenciye kolaylık sağlayan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunners49 -- 30 Ağustos 2018; 17:22:54 >
  • kafama yattı. en azından 1 aylık ucuz paketi alıp deneyeyim kaffama yatarsa devam ederim
  • Mezun senemde dershane,özel derse gitmediğim için bayağı işime yaradı öneriririm 👍👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben yazın aktif kullandım .Gayet iyiler ama arada bazıları basite geçebiliyor ama çok olmuyor genellik anlatım açık ve iyi .Hocam alacaksınız size kod vereyim ikimizde 20 TL indirim kazanmis oluyoruz . Kod: HASAKK785 bunu alırken girin düşer zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben 20 30 gün içinde almayı düşünüyorum sorun olur mu
  • hocam rahatsız ettim ama son bir sorum olacak. bu öncelik olayı var fiyatı yüksek paketlerde bu çok önemli mi standart paket işimi görür mü
  • Kunduzu bizzat 2 3 ay kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim uygulama çöp. Hedefin yüksekse eğer 2 kat çöp. Soruların cevabını yazmadığın zaman %80 yanlış çözülüyor , cevabını yazarak gönderirsen de zorla cevaba uydurarak çözmeye çalışıyorlar. Fizik Kimya Biyoloji rezalet , ha geometri matematik nispeten biraz daha iyi . Ayrıca anlamadığın sorun olursa sisteme düşüp sana geri dönmeleri 2 3 günü buluyor burada yazılanlar gibi anında dönüş olayı yok. Bazen bazı bölümlerde sıkıntı çıkıyor soru 6 7 saat çözülmüyor.
    Dediğim gibi ben kullandım ilk başta mat geo için almıştım son ay FKB için de kullanmaya başladım ama sinir krizi geçirecektim , öyle sallama cevaplar öyle mal mal işlemler yemin ederim kanser oldum.
  • hocam matematik geometri ve fizik için almayı düşünüyorum 1 aylık en ucuz paketi almayı düşünüyorum denemek için ama çok fazla alternatifim de yok gibi ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunners49 -- 30 Ağustos 2018; 17:54:43 >
  • indirim kodu verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.